Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

U pravu je chiba većinom što se tiče poslovanja u ovom prijelaznom roku. Istina da faktički nije ni otvoren, al kad se pogleda prošle godine u ovo doba mislim da smo već dogovorili Costu i Fabregasa.

Evo čitam opasno se počinjao spominjati ovaj Umtiti... Da l' ga je ko gledao, kakav je?

Chelsea još uvijek nije odlučio da li će pristati na ponudu Atletico Madrida da izvrše razmjenu Toby Alderweireld - Filipe Luis, piše britanski Telegraph.

Atletico je Chelseaju prije par sedmica predložio ovu razmjenu, ali su je Plavci prvobitno odbili jer im je prioritet bio pojačavanje odbrane.

Mourinho bi radije od Atletica uzeo Joaoa Mirandu, ali će Brazilac vjerovatno preći u Inter Milan. Istovremeno, i dalje vagaju da li će jače krenuti po Raphaela Varanea i Johna Stonesa.

Novi trener Reala Rafael Benitez tvrdi da Varane ne ide nigdje, dok će Roberto Martinez učiniti sve što je u njegovoj moći da spriječi odlazak Stonesa.

Još jedna opcija s Atleticom je u igri. Naime, Chelsea bi mogao Luisu dozvoliti povratak u Atletico, pri čemu bi novac od njegovog transfera uložio u kupovinu 21-godišnjeg defanzivca Lyona Samuela Umtitija, koji može igrati u srcu odbrane ali i na lijevom beku.

Umtiti je igrao za francusku reprezentaciju svih starosnih kategorija, a trenutno je U-21 internacionalac.

City poslao zadnju ponudu za Sterlinga u vrijednosti od 63 mil. eura(uzmite il ostavite).Ne bih volio da nasi izdvoje ovoliki novac za ovog nafuranog kepeca.40 miliona ja puna kapa a i to samo zbog toga sto je mlad i ima dosta mjesta za napredovati. 

Song u ovome trenutku može dati mnogo više od Mikela, što ne znači da je Obi loš igrač. Volio bih Witsela ali i Songa bih prihvatio jer ga smatram dobrim igračem. Ima iskustvo u velikom klubu, bio je dobar prošle sezone u West Hamu a i dobro je poznato njegovo iskustvo igranja za Arsenal, gdje je bio odličan. 

Iskreno 5 miliona koliko traze za Songa, to treba dogovoriti jer tesko mozes naci takvog igraca za takvu cijenu, uz to je svemirski brod za Mikela.

Ni Varane, ni Stones - Srđan Babić!!!

Realno Babic Terijev naslednik, Maksimovic backup vezista, Zivkovic desno krilo i imamo kompletiran prelazni rok.
Jos ako ode Oskar na njegovo mesto dovedemo Milinkovic-Savica i u napad na LS.

Šta je s tim Sergejem Milinković-Savićem, je l' se to udao pa zadržao svoje i užeo muževo prezime?

Ima i Savic - Milinkovic :D  

Šta je s tim Sergejem Milinković-Savićem, je l' se to udao pa zadržao svoje i užeo muževo prezime?

Rođen sam u Meridi, a tamo se tradicionalno koriste dva prezimene, od majke i od oca. Tako smo Vanja i ja još od rođenja imali dva prezimena, a to se nije promenilo ni kada smo došli u Srbiju. Oni koji me poznaju znaju zašto je to tako, a drugima retko objašnjavam – priča nam stariji Milinković-Savić, Sergej.

http://www.tuttosport.com/news/calcio/calciomercato/2015/06/21-1846956/ecco_la_lista_juve_oscar_in_pole_fa_felice_allegri/

Izgleda Juve ozbilnjo hoce Oskara, danas mi ortak poslao ovaj link mada niko od Engleza jos nista nije objavio

Nema od toga nista Celzi nece prihvatiti manje od 40/45 miliona ovi to ne placaju,da je PSG u igri pre bi poverovao da je transfer realan ovako nema od tga nista.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.