Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

@Ker

Je l' troluješ? Potpuno različiti igrači...

@chiba

Pišu da ga Vila ceni na 30 milki, ali i da ne bi hteli da ga prodaju.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

@Ker

Je l' troluješ? Potpuno različiti igrači...

Jok nisu, ovaj veznjak ovaj spic. Nego opet i kad to uzmes u obzir ne moze jedan takav veznjak vrijediti manje od nekog napadaca kojem je vrhunac karijere dobra kartica u FIFAi..

mislim da će njemu Vila da izadje u susret ako mu se baš ide,zadužio je on njih dosta

al ponovo,mislim da je ovo samo glasina,jer davno je već neko postao da njega Čelzi prati 

tako da mislim da to ništa nije ozbiljno 

još čini mi se kao lik koji bi mogo i da sedi na klupu jer kako stoje stvari nama će Kosta biti prvi napadač u svakom slučaju 

od mladih Bemford drugačiji tip igrača a Solanke me svakim danom sve više podseća na novog Kostu

ps:bolje on nego  da nas Inter dere za Ikardija  :D

Vidio sam kako treba, svaku sansu koristio do povrede bukvalno. Benteke je prelos finisher, on je igrac bas za tim tipa aston villa.

Aha, sigurno. Protiv West Hama kad je imao 2 godine da se namjesti i pita golmana u koju će strana da mu da gol, igrač ga stigao i izbacio loptu vani. Protiv Sportinga u gostima jedna od najgorih utakmica što se tiče naših šansi... To mi onako na prvu pada. 

chiba je u pravu potpuno, ako tvrdiš da Bentekeu treba puno prilika za gol isto se može i za Costu reći.

Za mene je Benteke jako dobar igrač, nije klasa Coste zbog nekih drugih kvaliteta, ali je recimo bolji od Lukakua.

nemoj ići ljudima na kurac,napiši normalan post koji moj  :D

tolko ti je dosadno u životu :D

reko sam vam kolko puta da obrazložite to što pišete 

a ne tipa 

+1

slažem se

kloc 

drvo

prosto poširena rečenica,jer samo tako neko i može da odgovori i da se nadoveže na vaš post

• Barcelona forward Pedro Rodriguez is being offered to Premier League clubs for just £7m. (Daily Telegraph)

Recimo da bi se ovo smatralo odlicnim poslom, ko god da ga zavrsi.

Walcott Ili Oxlade - ipak Walcott, ovaj drugi nikako da pokaze taj talenat o kom su svi pricali godinama. Nema ni Theo neki vanserijski kvalitet, ali odgovara nacinu igre koji forsira Mou, tj znao bi da iskoristi njegovu brzinu. 

Real Madrid are due to meet with Gareth Bale’s representatives on Wednesday, however the club have no intention of selling the player, according to Sky Sports’ Spanish football expert Guillem Balague. 

Kad bi nasa uprava dovele igraca kao ja na FM-u bili bi nepobjedivi :D sala mala,ali jebo majku pa sto nisam skaut neke ekipe,evo recimo naseg Chelsea.Ima li ljepseg posla?Ides po utakmicama po citavom svijetu,ili nekom odredjenom regionu.Gledas utakmice,igrace,kontas ovaj je dobar,ovaj nije,ovaj bi mogao za 2-3 godine biti najbolji...Plus dobar se i keš uzima,ono bas ugodno sa korisnim.A ne ja moram raditi ovo jebeno programiranje,oci me moje bole od slova i brojeva...ledja vec ukocila,sta ce biti za 20 godina.ccc

edit: Sjecate li se onog malog Azerbejdzanca sto je na osnovu dobrih rezultata na FM-u dobio posao trenera u nekoj lijevoj ligi? :D

nemoj ići ljudima na kurac,napiši normalan post koji moj :D
tolko ti je dosadno u životu :D

reko sam vam kolko puta da obrazložite to što pišete

a ne tipa

+1

slažem se

kloc

drvo

prosto poširena rečenica,jer samo tako neko i može da odgovori i da se nadoveže na vaš post

Ako treba da objasnjavam zasto ne zelim da mijenjam legendu i to za Arsenalovog igraca koji je u nikakvoj formi i koji se povredjuje svake mlade nedelje, ne znam stvarno.

Nije mi dosadno nego nemam vremena objasnjavati tako prostu stvar. Kada bih svaki put napominjao tako ocigledne stvari jedina stvar sto bih radio u zivotu je pisanje postova.

Ne razumijem sta zelis?
Ako vec krsim pravila (a sumnjam) uzmi i banuj me, upozori ili sta ja znam. Ne valja kad je off topic, ne valja kad je kratko, ne valja kad je dugo jer niko nece cita.

Boze sacuvaj.

P.S I ne vidim kako sam ja to napisao nesto tipa "drvo, kloc, panj". Jednostavno sam napisao ne zelim i to je to. Veoma slicno inace.

Nama treba klasa na desnoj strani, a ovaj u zadnje dvije godine ne moze sastaviti 10 meceva. Sta ce mi on?

D9YjF4U.png

Ako treba da objasnjavam zasto ne zelim da mijenjam legendu i to za Arsenalovog igraca koji je u nikakvoj formi i koji se povredjuje svake mlade nedelje, ne znam stvarno.

ovo je bilo dovoljno 

zahvaljujem

sva sreća pa svi mi imamo telepatske sposobnosti da ti čitamo misli  :D

a kako si proveo na forumu 25 dana ne vidim kako bi ti bio problem da si dodao jednu rečenicu još  :D 

a ta legenda nam ide pa nam ide kako god okreneš ,bar da uzmemo nešto za to

jer i Volkot i ox sigurno ne mogu da se kupe za pare kolko Čeh trenutno vredi,vako se samo ucenjuje Arsenal na finjaka

ovo je bilo dovoljno

zahvaljujem

sva sreća pa svi mi imamo telepatske sposobnosti da ti čitamo misli :D

a kako si proveo na forumu 25 dana ne vidim kako bi ti bio problem da si dodao jednu rečenicu još :D

a ta legenda nam ide pa nam ide kako god okreneš ,bar da uzmemo nešto za to
jer i Volkot i ox sigurno ne mogu da se kupe za pare kolko Čeh trenutno vredi,vako se samo ucenjuje Arsenal na finjaka

Ti dani idu ko ludi jer mi je komp stalno ukljucen, dijelim trackere za torrent. Uglavnom sam na tapatalku pa mi mrsko pisati romane.

Pa mogli bi dati Cecha i PSGu ili Realu, sumnjam da bi nam manje dali od Arsenala. Plus Arsenal je gradski rival..

znam na šta misliš al izgleda da se njemu ne ide iz Engleske bez obzira na sve

ponovo,nismo mi naivni uopšte u pregovorima

nama tih jebanih 10 miliona funti znači ali ne znači nam ništa ako nam ih Arsenal daje,vako im bar uzimaš igrača koji bi Murinju odgovarali 

Volkot zna igrati presing i ako se sredi,a verujem da bi se kod nas popravio,može nam doneti mnogo

na drugu stranu Oxu je tek 21 i kako god okreneš možemo posle i da ga prodamo ako flopne 

i što je najbitnije oni su Englezi i imali bi status HG u ekipi 

mada bih ja na kraju krajeva ipak najviše voleo da se proda Realu il tako nekom van Engleske 

A Stamford Bridge source said: "Arsene Wenger wants a top keeper from us, Petr Cech. Well in exchange we want Walcott or Oxlade-Chamberlain. They may not be in the Arsenal team but we are convinced Jose Mourinho could make them into top players again."

[quote name="chiba" post="218020" timestamp="1432202605"] znam na šta misliš al izgleda da se njemu ne ide iz Engleske bez obzira na sve ponovo,nismo mi naivni uopšte u pregovorima nama tih jebanih 10 miliona funti znači ali ne znači nam ništa ako nam ih Arsenal daje,vako im bar uzimaš igrača koji bi Murinju odgovarali Volkot zna igrati presing i ako se sredi,a verujem da bi se kod nas popravio,može nam doneti mnogo na drugu stranu Oxu je tek 21 i kako god okreneš možemo posle i da ga prodamo ako flopne i što je najbitnije oni su Englezi i imali bi status HG u ekipi mada bih ja na kraju krajeva ipak najviše voleo da se proda Realu il tako nekom van Engleske[/quote]Znam ja to sve. Medjutim ovo su sve legende i mi smo bili poznati po tome da nam igraci nisu tako lako prelazili u rivale. Prvo Lamps pa bi sad i Cech. Ne znam, ali meni to sve skrnavi tu "pripadnost" klubu. Ako on insistira (sto nikako nije u redu) neka ide, ali neka znaju da nije isto zavrsiti karijeru negdje lagodno i u najvecem rivalu. Walcott odgovara Mou, ali Walcott (trenutno) je raspad i fizcki jer ga satrase povrede, a i psihicki. Kod nas nema sanse da bi igrao i ispred Williana, a kao sto smo zakljucili nama ne treba slabije vec bolje krilo od Willia, a to nije on. Jedino da sjedi na klupi pa ulazi svaku petnaestu, ali onda se postavlja pitanje: Jesmo li zbog toga poslali legendu pravo u rivala? Meni je to premala cijena. A i Walcott je poznati fan Liverpoola tako da sumnjam da bi Arsenalovcima tesko pao njegov prelazak kao nama Cechov.

Ma kakvi Volkot ili Oks, nisu oni dovoljno kvalitetni za nas cak i kad se ne bi povredjivali. Oni u jebenom Arsenalu ne mogu da udju u prvu i kad su zdravi nego Remzi igra krilo. Cak je i Vilijan koji je porsecan i ogranicen igrac bolji dosta od njih, a mi govorimo kako hocemo ozbiljno krilo da nam Vilijan, Kvadrado i slicni ne bi tu igrali, e pa Oks i Volkot su daleko od ozbiljnoh krila koja bi nama trebala(Rojs, Bejl...). I mrtvi Pedro je igracina za njih.

Znam ja to sve. Medjutim ovo su sve legende i mi smo bili poznati po tome da nam igraci nisu tako lako prelazili u rivale. Prvo Lamps pa bi sad i Cech. Ne znam, ali meni to sve skrnavi tu "pripadnost" klubu.

ali to je Murinjo,mi smo baš pod njim poslovali sa Arsenalom to mora da se uzme u obzir

a on je takav da mu je tim na prvom mestu,ne postoje pojedinci i ako on smatra da Volkot ili Ox mogu nešto da donesu timu onda tu nema emocija i legendi

da ne pominjem da smo pod njim prodali Matu nikom drugom no Junajtedu  a ko je to mogo da pretpostavi 

mene ova kombinacija uošte ne čudi

sad,pitanje je šta će se na kraju završiti ova saga

Siti nikako ne moze biti rival kao npr Arsenal. Siti je bio konkurent za titulu i to je to. Arsenal je nesto drugo, nesto vise.

Ali i da Ceh predje u Arsenal ne mogu mu zameriti. Zaduzio nas je. Ne mogu da budem ljut na njega.

OK. Neka nam počnu prelaziti svi redom po timovima u Engleskoj, a mi ćemo na to "ne zamjeriti". Hajde jedan da je prešao, ali ako nam to postane praksa, onda super. Razumijem da imaju neku želju da pređu jer grade karijeru pa neće budu na klupi, ali stvorio se kao fudbaler, završio sve i taman kad si postao legenda ti/oni odlučiš/odluče da te prodaju rivalu.

LEGENDE NE PRELAZE U RIVALE.

Boli me uvo za Mouovim timskim glupostima, ako će prodavati sve što valja. Bitnije su mi legende od menadžera. I hajde da ćemo mi nešto dobiti tim transferom, nego ćemo dobiti Walcotta, heeej, pa jeste li ozbiljni?

Plus, Mata nije legenda.

I Cech ima šta da kaže na on, voleo bi da ostane u Londonu. Ne sviđa mi se to.

IDI U CRYSTAL PALACE ILI WEST HAM, pa i Tottenham bih progutao.

Ali nadam se da ga privlači život u Parizu.........

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.