Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

1. Nisam mislio konkretno na neku personu sa ovog foruma kada sam spomenuo Dzeku u kontekstu Bosne i pljuvanja po tom igracu tako da ne znam zasto si mislio uopste da sam mislio na tebe?

Ma nisam ja hamco ni shvatio da si mislio na mene, jer ne pronalazim se uopšte u tome. :D

Nisam za Dzeku i to je to, jer nije bolji ni od Remya, ni recimo Dembe Ba, ako je igrač iz BiH ne moram ga ja lizati.

Ali evo vidim da pojedinci samo čekaju da napišu taj već epski slogan "pusti klasične Balkance" jer kontaju da ako to napišu da će im se u rodnom listu promjeniti mjesto rođenja i da će pisati London.

Ma joook, onako bezveze je u klubu. Lik je toliko tekmi odigrao, toliko pomogao timu, i tako se sprdati sa Mikelom ccc.

Beskoristan igrač već 2 sezone. Stagnira iz godine u godinu, ne doprinosi ničemu, čak je izgubio mjesto od stopera Zoume, a dogodine abd i od Loftus-Cheeka. Spor, sporo reaguje, pretrčavaju ga u svakoj utakmici, nekreativan, neagresivan.. Prije nekoliko godina je imao poziciju u Chelseaju jer je igrao bolje, jer je pomagao timu, sada ništa od toga.

Ja nemam nista protiv da uzmemo Dzeka koji je sasvim solidan igrac i nama bi dobro dosao da bude treci napadac ako bi on na to pristao ali u te bas i ne verujem.

Ja bi ili alveasa ili abatea samo kao rotacijske igrace.Jer Bane ne moze cjelu sezonu igrat na najvisem nivou

red bi bio jedan rok da spušimo sa transferima  :D

odavno nismo  :hljeb:

samo se pitam ako ublaže ova pravila FFP,što znači i više prostora za trošenja dal će se menajti politika kluba ili ne  :-?  :-?

ali da,u pravu je King,nadam se da se to što pre reši,jedino što sad,manje više imamo već uigranu ekipu ali što pre to bolje

Sad se spominje i Benteke kao mogućnost, koštao bi 30 milki.

Mislim da bismo  mnogo dobili i imali bismo najjači napad u ligi sa njim, Kostom i Remijem.

može im se ,ima on ugovor do 2017,inače bi otišo za manje pare

vako,osigurali opstanak,dobiće velike pare od TV prava,ovaj baksuz još i proradio u poslednje vreme

doduše to je Miror preneo al kako god,oni će tražiti više,sad kolko će ljudi ponuditi,verujem manje

a porednjenje ti nije na mestu

benteke kolko tolko dokazan u premu

dok je KDB bio golobradi klinac sa jednom dobrom sezonom u Verderu,još smo ga mi super uvalili 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.