Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

A i ovaj je igračina, top speed ubija :D

https://www.youtube.com/watch?v=IFxaE79gXz0

stigo na red i on da se povezuje sa nama

http://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-transfer-news-mourinhos-men-watch-30m-lazio-forward-felipe-anderson-amid-reported-interest-from-manchester-united-and-city-10129517.html

and that another club, named as Chelsea, put forward a 'significant amount' to sign Andre Gomes. That approach from Stamford Bridge was also turned down without much consideration.

Valencia see 21 year old Gomes as the star of their future and so are firmly against the idea of a sale. It's stated that Jose Mourinho will have to have his interest rebuked because Valencia are determined to keep their man. Gomes only signed from Benfica in January 2014 on a rather complicated loan deal which turned permanent after Peter Lim took over the Spanish club. 

priča se da Otac baš gotivi ovog gomeza iz valensije,prošo školu benfike,bio na klupi one večeri kad smo osvojili LE

visok 1.88,može igrati,DM,CM,AM,manje više sve pozicije u sredini te da je to jedan od glavnih razloga zašto ga Otac želi

i da,Otac i Gomez imaju istog menadzera te će navodno preko njega pokušati da ga dovede ponovo(ako je verovati navodima da su nas već odbili u januaru) s tim da je Valensija rešena da ga zadrži 

priča se da Otac baš gotivi ovog gomeza iz valensije,prošo školu benfike,bio na klupi one večeri kad smo osvojili LE

visok 1.88,može igrati,DM,CM,AM,manje više sve pozicije u sredini te da je to jedan od glavnih razloga zašto ga Otac želi

i da,Otac i Gomez imaju istog menadzera te će navodno preko njega pokušati da ga dovede ponovo(ako je verovati navodima da su nas već odbili u januaru) s tim da je Valensija rešena da ga zadrži 

CFC scouts in Spain are said to have been particularly impressed by Gomes' strength, tactical awareness and attention to his defensive work

extra,još malo da pojačamo bunker  :D

dakle za sad nas povezuju sa sledećim igračima,imajući u vidu samo kolko tolko proverene izvore

• Anderson iz Lacija -još jedan brazilac i još jedno krilo,pominje se suma od 40 miliona evra
  • Dibala iz Palerma - omaleni argentinac ove sezone zablistao,predsednik Palerma tvrdi da će otići najverovatnije za 40 miliona evra
  • Pogba - o njemu se manje više sve zna,verovatno zvezda letnjeg prelaznog roka
  • Gomez iz Valensije - novo čedo Hesusove škole fudbala,Matić junior
  • Grin iz qpr - bez starca nema udarca,u više navrata blistao ove sezone,trebalo bi da nasledi Čeha na klupi
  • Daglas kosta - čovek koji je zaljubljen u čelzi
  • Kenedi - flumineze -totalni anonimus,dovesti isključivo na insistiranje Caeta
  • Varan - zajedno sa Zumitom največi talenat na pozicji štopera
  • Par klinaca iz anderlehta 
  • i na kraju onaj rumun,ne sećam se kako mu je ime

idemo dalje

Imena sa kojima se povezujemo a da su preneli izvori koji su mi jos uvek pod znakom pitanja

• Aron Krosvel- WH zanimljivo,treba obratiti paznju na ovo
  • Koke - AM povezivali smo se sa njim i prosle godine,navodno velika zelja Oca ali se od njega odustalo zbog ogromne otkupne klauzule
  • Ikardi - Inter ,nakon Destra jos jedno ime,napadac iz Italije sa kojim nas povezuju,kako sky sports jos nije preneo ovu pricu a di marzio se nije oglasio(ako mi nesto nije promaklo) mislm da ne treba pridavati mnogo paznje
  • Taliska - benfika dobro je poznato da ga je Otac nahvalio proslo leto,konkretne ponude nema jos uvek
  • Emenike - fener bez komentara

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.