24. mart 2015.11 god. comment_210376 A i ovaj je igračina, top speed ubija :D https://www.youtube.com/watch?v=IFxaE79gXz0 stigo na red i on da se povezuje sa nama http://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-transfer-news-mourinhos-men-watch-30m-lazio-forward-felipe-anderson-amid-reported-interest-from-manchester-united-and-city-10129517.html Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210426 Aman vise s tim Brazilcima... A necu ni da se trudim da objasnjavam koliko je ova gore rasprodaja pogresna. Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210550 Sky Italia: Chelsea počeo pregovore oko dovođenja Paula Dybale. Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210551 Sky Italia: Chelsea počeo pregovore oko dovođenja Paula Dybale. Znaci nista, Sky Italia je retardiran izvor, gori od dnevne zvijezde nedjeljom. Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210649 Znaju ubost, Gianluca Di Marzio radi tamo... Al' on kad potvrdi onda je to to. Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210653 Felipe Anderson, 45 miliona evra za njega se navodno sprema X_X X_X :-q Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210657 Koji moj prate Andersona,igra desnom nogom I to pise da uglavnom igra po levoj strani a tamo imamo azara,iako moze pokriti sve pozicije iza spica Za ovog iz Palerma ok,levak,nemamo takvog Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210666 Dati celokupan godisnji ugovor s Yokohamom za njega ? Mourinho, Marina, Romane, zakazujte kod neuropsihijatra. Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210677 and that another club, named as Chelsea, put forward a 'significant amount' to sign Andre Gomes. That approach from Stamford Bridge was also turned down without much consideration. Valencia see 21 year old Gomes as the star of their future and so are firmly against the idea of a sale. It's stated that Jose Mourinho will have to have his interest rebuked because Valencia are determined to keep their man. Gomes only signed from Benfica in January 2014 on a rather complicated loan deal which turned permanent after Peter Lim took over the Spanish club. Prijavi
26. mart 2015.11 god. comment_210819 priča se da Otac baš gotivi ovog gomeza iz valensije,prošo školu benfike,bio na klupi one večeri kad smo osvojili LE visok 1.88,može igrati,DM,CM,AM,manje više sve pozicije u sredini te da je to jedan od glavnih razloga zašto ga Otac želi i da,Otac i Gomez imaju istog menadzera te će navodno preko njega pokušati da ga dovede ponovo(ako je verovati navodima da su nas već odbili u januaru) s tim da je Valensija rešena da ga zadrži Prijavi
26. mart 2015.11 god. comment_210870 Zašto Ruben Loftus-Cheek, Nathan Ake ili netko treći ne dobije priliku? Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210878 priča se da Otac baš gotivi ovog gomeza iz valensije,prošo školu benfike,bio na klupi one večeri kad smo osvojili LE visok 1.88,može igrati,DM,CM,AM,manje više sve pozicije u sredini te da je to jedan od glavnih razloga zašto ga Otac želi i da,Otac i Gomez imaju istog menadzera te će navodno preko njega pokušati da ga dovede ponovo(ako je verovati navodima da su nas već odbili u januaru) s tim da je Valensija rešena da ga zadrži CFC scouts in Spain are said to have been particularly impressed by Gomes' strength, tactical awareness and attention to his defensive work extra,još malo da pojačamo bunker :D Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210897 Mogla bi se fina parica zaraditi i kupiti neku garnituru od prodaje drva (pojedinci). Još kad bi od PSGa izvukli 50 miliona za Oscara, pa Boga mi ubio bih se od sreće. Ovo neki Caetov rođak stastavio 100 % Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210916 dakle za sad nas povezuju sa sledećim igračima,imajući u vidu samo kolko tolko proverene izvore Anderson iz Lacija -još jedan brazilac i još jedno krilo,pominje se suma od 40 miliona evra Dibala iz Palerma - omaleni argentinac ove sezone zablistao,predsednik Palerma tvrdi da će otići najverovatnije za 40 miliona evra Pogba - o njemu se manje više sve zna,verovatno zvezda letnjeg prelaznog roka Gomez iz Valensije - novo čedo Hesusove škole fudbala,Matić junior Grin iz qpr - bez starca nema udarca,u više navrata blistao ove sezone,trebalo bi da nasledi Čeha na klupi Daglas kosta - čovek koji je zaljubljen u čelzi Kenedi - flumineze -totalni anonimus,dovesti isključivo na insistiranje Caeta Varan - zajedno sa Zumitom največi talenat na pozicji štopera Par klinaca iz anderlehta i na kraju onaj rumun,ne sećam se kako mu je ime Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210943 Sterling odbio 140 hiljada eura nedeljno,izgleda da odlazi iz Liverpula vrlo moguce da predje u Celzi. Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210946 Evo njega sam zaboravio c.cc mator covek Siti pored nas prati njegovu situaciju i prema nekim navodima vec su ga kontaktirali ,za nas jos uvek nista ozbiljno Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210957 Meni je samo krivo sto mi nismo krenuli po Sanceza,sad kako stoje stvari,sa kakvim se cenama ljudi razbacuju on ce jos biti i "jeftin" I stvarno mi nije jasno zasto Otac nije krenuo po njega,velika radilica,imali bi napokon kasvetno desno krilo a moze pokriti i drugu stranu Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210982 Neće ga Luzerpool pustit za manje od 40-50 miliona. Kako do kad ima vazeci ugovor sa Liverpulom? Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210991 Kako do kad ima vazeci ugovor sa Liverpulom? Ako sam dobro informisan, do 2017. Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210996 idemo dalje Imena sa kojima se povezujemo a da su preneli izvori koji su mi jos uvek pod znakom pitanja Aron Krosvel- WH zanimljivo,treba obratiti paznju na ovo Koke - AM povezivali smo se sa njim i prosle godine,navodno velika zelja Oca ali se od njega odustalo zbog ogromne otkupne klauzule Ikardi - Inter ,nakon Destra jos jedno ime,napadac iz Italije sa kojim nas povezuju,kako sky sports jos nije preneo ovu pricu a di marzio se nije oglasio(ako mi nesto nije promaklo) mislm da ne treba pridavati mnogo paznje Taliska - benfika dobro je poznato da ga je Otac nahvalio proslo leto,konkretne ponude nema jos uvek Emenike - fener bez komentara Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_211003 Emenike /Koke po meni uz Pogbu najteze rjesenje za vezni red.Krosvel nisam ga dovoljno gledao, ne mogu da komentarisemTaliska - TalašikaPoslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_211005 Navodno ćemo dovesti Adebayora na posudbu da bude 3. napadač. Drogba se penziniše, Bamford će vjerovatno bit utopljen za 10-ak miliona. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.