27. mart 2015.11 god. comment_211011 Meni je samo krivo sto mi nismo krenuli po Sanceza,sad kako stoje stvari,sa kakvim se cenama ljudi razbacuju on ce jos biti i "jeftin" Misliš na Alexisa iz Arsenala. Moj neprežaljeni igrač kao i Aguero. Prijavi
28. mart 2015.11 god. comment_211022 To je lako moglo desiti da je se uprava odlučila na taj potez, mislim da smo tada u paketu mogli dobiti Fabregasa i Alexisa za nekih 65 miliona eura, što je smješno kada se pogleda koliko su cijene otišle u kurac.. Prijavi
28. mart 2015.11 god. comment_211037 Navodno ćemo dovesti Adebayora na posudbu da bude 3. napadač. Drogba se penziniše, Bamford će vjerovatno bit utopljen za 10-ak miliona. To bi bas bilo dobro, strasno gotivim tog igraca, a mislim da moze da nam bude i jako koristan. Prijavi
28. mart 2015.11 god. comment_211039 Ja da sam Murinjo meni bi zamena za Kostu bio Bertrand Traore mali zna znanje ima velika muda. Prijavi
29. mart 2015.11 god. comment_211137 Chiba spomenuo klince iz Anderlechta... Trojica ih je tamo, supertalentovanih, koji bi u buducnosti mogli biti okosnice igre i najjacih timova Evrope. Youry Tielemans DMF Dennis Praet CM, AM Aleksandar Mitrovic CF Sva trojica vrlo mladi, sa znacajnim iskustvom igranja seniorskog fudbla, cak i Lige Sampiona... Prijavi
29. mart 2015.11 god. comment_211138 Youry Tielemans DMF on je više cmf, nešto ko fabregas i nije baš dobar u odbrani kolko na lopti Prijavi
29. mart 2015.11 god. comment_211139 on je više cmf, nešto ko fabregas i nije baš dobar u odbrani kolko na lopti Pa i jest.. I ti nekad da budes u pravu :D Prijavi
29. mart 2015.11 god. comment_211141 Don Maskoni dominira!!! Oduvek sam verovao u njega Vest dana u svakom slucaju da dajemo Realu 75 miliona funti za Bejla kolko iznosi njegova otkupna klauzula Ne kontam kako ljudi pisu vesti bez imalo logike,lik doveden za kolko,85 plus bonusi a da mu je klauzula 75 Kad bar objavis nesto tako,napisi da je Real spreman da ga proda za 75 a ne da mu je to otkupna klauzula pa I da poveruje neko. Inace,za Varana se provlaci prica da smo spremni da idemo do 40 miliona funti,ne preko toga A sto se tice klinaca iz Anderlehta ima jos jedan mali,17 godina iz akademije njihove,satra najveci talenat na tlu Belgije,igra napadaca i Celzi je zainteresovan Kakva liga bog te jebo,dusu dalo za razvoj mladih igraca,jos imaju pristojne klubove i laksi put do evrope nego zemlje na balkanu Prijavi
29. mart 2015.11 god. comment_211142 Don Maskoni dominira!!!Oduvek sam verovao u njega jesi kurac, da si imo admina onaj prvi put kad sam te zvao čiba umjesto chiba banovo bi me zauvjek, ne b više foruma vidio :D Prijavi
29. mart 2015.11 god. comment_211145 Belgija je bolja za razvoj igrača od Holandije trenutno rekao bih. :D Prijavi
29. mart 2015.11 god. comment_211147 Isti kurac samo drugo pakovanje Belgija=Holandija Ove sezone nisam ali prosle sam pogledao bar 15 utakmica,uglanom zultea,anderlehta,standarda,vamo mahom Vitese Igraju brz,kvalitetan fudbal(holadnija,belgija),nema mesarenja kao na ostrvu po tome se najvise razlikuje,nije aspekt tolko bacen na fizikalijama kao u Francuskoj gde ce ti neko polomiti noge bez problema Zato igracima iz Fra ne treba mnogo vremna da se prilagode,sa njima eventualno moras raditi na taktickom planu(Zuma recimo) dok ovima iz Holandije,Belgije treba vremana,ima izuzetaka naravno,ako dovedes kakve mrcine kao sto su Boni,Pele. Kuman je izjavio da je Pele igrao sa 50%(lupam) svojih mogucnosti,nije da on nije trcao nego nije ni imao prilike kad da se zakaci,pobije sa nekim. Verujem da bi se neko iz Holandije mnogo brze uklopio u Spaniji dok je Engleska ipak surova Nije dovoljno samo da kupis nekog iz Belgije/Holandije treba posle i voditi racuna o tome gde nakon toga sa njim,Kuman ima dosta iskustva sa tim podrucjem pa I moze da proceni da li je neko spreman za Englesku(Tadic) Prijavi
29. mart 2015.11 god. comment_211155 Iskreno uvijek sam za Balea jer je to igrac koji bi nasu igru podigao na visi nivo i nebi morali gledati Wilianovo vracanje lopte i usporavanje napada. Prijavi
29. mart 2015.11 god. comment_211159 Vest dana u svakom slucaju da dajemo Realu 75 miliona funti za Bejla kolko iznosi njegova otkupna klauzula Odlicno. Prijavi
29. mart 2015.11 god. comment_211160 Nisam neki poštovalac Balea iz dresa Real Madrida nekako mi je tamo izgubio dosta iz svoje igre, dok je recimo u Tottenhamu bio raznovrstan igrač, to je vjerovatno zbog različite uloge. Ako postoji neka šansa da se on dovede ja sam za, očigledno je da mu Premiership više "leži" tako da mislim da kada bi se vratio u Englesku ponovo bi pokazao kvalitet. Konačno bi dobili to toliko željeno desno krilo i značajno bi povećali ravnotežu između lijevog krila tj. Hazarda i desne strane napada. Prijavi
29. mart 2015.11 god. comment_211161 i to ce biti skoro 200m sto mou izdvaja na krila. Mogao je citavu ekipu promjenit a ne 1 igraca Prijavi
29. mart 2015.11 god. comment_211162 Mislim da nismo uopšte trebali dovoditi Cuadrada u zimskom prelaznom roku, već smo trebali nastaviti sa onim rosterom od početka sezone, i onda na ljeto dovesti top igrača na desno krilo. Prijavi
29. mart 2015.11 god. comment_211163 Ako Bale dođe, onda sigurno Willian ili Oscar idu. A pošto se niko ne raspituje za Williana, logično da će Oscar otići. Prijavi
29. mart 2015.11 god. comment_211164 Nekako mi je United veći favorit za dovođenje Balea, on je njihova želja još od kada je odlazio iz Tottenhama, a kako se sada razbacuju sa milionima sumnjam da će nama "dozvoliti" da pokupimo Balea. Prijavi
29. mart 2015.11 god. comment_211166 Moj komentar gore bio je u negativnom smislu ako nisam bio dovoljno jasan :)) Ali vidim da su postigli sta su planirali Relo trci na portal i objavi da jurimo bejl,zapali masu ionako je dosadno sad Prijavi
29. mart 2015.11 god. comment_211170 Moj komentar gore bio je u negativnom smislu ako nisam bio dovoljno jasan :)) Ali vidim da su postigli sta su planirali Relo trci na portal i objavi da jurimo bejl,zapali masu ionako je dosadno sad Znam ja šta si ti htio reći... Ali isto tako ja razmišljam na drugačiji način. Očigledno su stavili toliku klauzulu jer su znali da mogu dobit mačka u vreći... Pa da ga se onda lako mogu riješiti u slučaju toga. Kako se i ispostavilo, momak nije opravdao očekivanja, i možda ovih 75m nije otkupna klauzula, ali je sigurno cijena za koju bi ga Real pustio... I onda će dovesti Reusa za 50, ostane im čist profit. A istovremeno cilj je i zapaliti masu :D Prijavi
29. mart 2015.11 god. Autor comment_211171 Da se vratimo na Andre Gomesa iz Valensije. U Junu je iz Benfike došao u Valensiju za 15 mil €, odigrao je 24 utakmice u ligi,1870 minuta,postigao 4 gola i upisao je 1 asistenciju. Njega posebno pratim iz Valensije jer mi se svidio na "prvu". Doduše statistika mu nije baš bajna ali mu je i prva sezona. Sviđa mi je njegov stil igre, ima viziju zna poslati loptu i jak ne na njoj.Ima više nego solidan šut kao dribling.Po meni nije toliko dobar u defanzivi ali eto Mou nije tog mišljenja. Realno nije za uskočiti u prvih 11 ali veoma dobar igrač i veliki je potencijal i svakako bi ga volio vidjeti u našeg dresu. Prijavi
29. mart 2015.11 god. comment_211175 Citao sam da je Hesus "odustao" od njega,ne bas bukvalo,radilo se sa njim ali znamo kako posluje Benfika,razvija igraca i onog trenutka kad je bilo jasno da je Valensija zagrejana prebacili su se na onog grka iz Olimpijakosa Sigurno nije "zavrsni proizvod" kao Matic Prijavi
29. mart 2015.11 god. comment_211184 Nisam neki poštovalac Balea iz dresa Real Madrida nekako mi je tamo izgubio dosta iz svoje igre, dok je recimo u Tottenhamu bio raznovrstan igrač DOKAZ DA JE PRIMERA JAČA Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.