Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Postavlja se pitanje zasto smo prodavali Luiza? Ako ce uskoro trebati zamena za Terry zasto se prodavao David Luiz? Sad ce doci Pique ili neki drugi stoper a nece sigurno biti bolji od Luiza.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Postavlja se pitanje zasto smo prodavali Luiza? Ako ce uskoro trebati zamena za Terry zasto se prodavao David Luiz? Sad ce doci Pique ili neki drugi stoper a nece sigurno biti bolji od Luiza.

Dvorsku ludu ne utopiti za 50 milja bio bi zločin. Eto to mi prvo pada na pamet.

Drugo, jer je nepouzdan, često kiksa i ne može biti u Mourinhovoj odbrani.

Stigla ponuda koja se ne dobija svaki dan i to za igrača koji nije u prvom planu, naravno Mourinho zna šta radi i on nije propustio priliku da uvali Luiza za 50 miliona. Došlo se do "lakog" keša i stigli Costa i Fabregas..

Pitanje "Zašto smo prodali Luiza?", je slično kao "Zašto si dao golfa keca za 10000 maraka?" Nego dovesti samo Shawcrossa, kad već nije doveden Benatia. Na pamet mi jos pada Hummels i to je to. Što se tiče Reusa to mi je glupost jer brate koji će nam 28 lijevih krila, svi dešnjaci, bez ijednog iole normalnog desnog krila.

4. Za mene Pique ima dosta dobro citanje igre i postavljanje, inteligentan, s Puyolom je imao ekstra dobar tandem. Ali nisam bas odusevljen da nam jos jedan katalonac dolazi.

3. Od BPL igraca Vertonghen, Cameron.

2. Shawcross

1. Na kraju Varane moja najveca zelja, al mislim da Real to ne pusta. Lik je pojeo konkurenciju s 19g, igra kao standardan prvotimac i to odlicno. Male su sanse.

Kako možete reći da je Pique loš igrač ?? Do ove sezone je bio stup odbrane i jedan od najboljih štopera svijeta ! Ispao iz forme pa šta, vratit će se. Kupit ga odmah na zimu baš radi ovoga i pod Mou-om ga razigrati. Baš onaj pravi štoper za EPL-a.. 

1. Na kraju Varane moja najveca zelja, al mislim da Real to ne pusta. Lik je pojeo konkurenciju s 19g, igra kao standardan prvotimac i to odlicno. Male su sanse.

Ma pojeo je on da ne kažem šta .. :D Ove sezone je loš, većinom dobiva šansu kada je Ramosu i Pepeu potreban odmor. Mislim da ga je Real spreman prodati ali ga ja baš i ne želim .. 

Lazar Cirkovic, novi Terry :D 

[quote name="Kun Aguer0" post="192731" timestamp="1415955168"] Imamo Zoumu na klupi, ako već mijenjamo Terrya treba nam oformljen stoper[/quote]U pravu si, ali opet nije ni on los da uskoci neke utakmice, a to "neke" se na kraju svede na 20-25 utakmica (Zuma je neiskusan za jače utakmice) . Plus Pariz ga se hoće rijesi, tj. bar je htio dok je Silva bio zdrav.

Od štopera je pre neki dan pomenut mladi Francuz iz Bilbaa Aymeric Laporte. http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/man-united-plot-transfer-swoop-4623816

Povezuju ga sa Junajtedom i Arsenalom.

http://www.transfermarkt.com/aymeric-laporte/profil/spieler/176553

Svega nekoliko meseci stariji od Zoume.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.