Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Što niko ne priča o Piqueu?

Pike ima sina Milana, zenu Sekiru,poznatu svijetsku pjevacicu,prepoznatljivu po svom vrckanju. Vec dugo godina nosi dres Barselone.Bio je i igrac Man.Utd. Sa Barsom je imamo sjajnih,takodje i teskih momenata.Osvojio je na pregrst trofeja kako sa klubovima tako i sa reprezentacijom Spanije.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Gotivio sam ja njega prije i kao lika i kao igrača i zbog Shakire naravno, mislim i sad mi je gotivan ali ja prije svega gledam igračke kvalitete, a on je trenutno karina, očajna forma, kao što kažete ne bori se, kao da je sit svega, a kako i da ne bude osvojio je sve što se može osvojiti...

Nek' dođe ako ga Mou želi ali trenutno nemam nekog povjerenja u njega

Itekako da ima. Predugo pratim transfere i znam razlučiti patku od priče u kojoj ima istine.

Ma mozes ti da imas informacije iz prve ruke, al Ja ti lepo kazem da od toga nema nista. Ja ne vidim loguku u svemu tome, mozda ti vidis pa evo podeli i sa ostalima.

Evo kako Ja to vidim:

Mi hocemo da kupimo Pikea koji je u ocajnoj formi za neverovatnih 30 mil. u zimskom prelaznom roku, a pritom u ekipi imamo 4 stopera (Teri, Kejhil, Zuma i Bane), a Pike bi u ovoj kombinaciji em grejao klubu em oduzeo priliku Zumi da se probije, a znamo da se sve vise sansi deje mladim igracima (Zuma,Ake, Solanke, Christiansen..).

I na sve to dodaj da je ovo zimski prelazni rok, da Barsa nema stopera na izvoz, i da bi igrac kupljen za 30 miliona u Celsiju grejao klupu, i tome jos pridodas da je kompletna nasa odbrana Bane-Kejhil-Teri-Azpi placena citavih 29 mil.

A da odron od igrca zvani Pike od 30 mil. greje klupu. Pa ne ide da ga jebes!

Prvo, nije 30 već 23m funti... To je Bogme velika razlika.

Terry očigledno na ljeto ide u penziju. Zašto ove zime? Zato što će ga na ljeto možda htjeti još klubova - ovako Mou osigurava sebi igrača.

Zouma koliko god da je dobar nema šanse da bude prvi izbor za stopera barem još jednu sezonu. Nasjediće se on na klupi i odigrati kup utakmica.

A stoper reprezentacije Španije, koja je donedavno harala Europom i svijetom, ne može biti loš... Inače ne bi bio stoper reprezentacije.

Vidjećemo šta će biti.

cc..nisam za pikea uopšte

treba neko čvrst, jak, Englez .. tražiti što sličijeg igrača Cahillu i Terriju.. tipa Schawcross

treba neko čvrst, jak, Englez .. tražiti što sličijeg igrača Cahillu i Terriju.. tipa Schawcross

Pa vec takvog imamo, Bane.

Ivanovica pomerimo na poziciju stopera u paru sa Kejhilom. Azpija vratimo na desnog beka, a Filipe ide na levog beka, i problem resen. A msm da ce Teri ostati jos jednu sezonu, nece igrati tako cesto, ali je on sa nama i sl. sezone!imo

potpis

• Autor

Prvo, nije 30 već 23m funti... To je Bogme velika razlika.

Terry očigledno na ljeto ide u penziju. Zašto ove zime? Zato što će ga na ljeto možda htjeti još klubova - ovako Mou osigurava sebi igrača.

Zouma koliko god da je dobar nema šanse da bude prvi izbor za stopera barem još jednu sezonu. Nasjediće se on na klupi i odigrati kup utakmica.

A stoper reprezentacije Španije, koja je donedavno harala Europom i svijetom, ne može biti loš... Inače ne bi bio stoper reprezentacije.

Vidjećemo šta će biti.

Znaš i sam kako se dolazi do reprezentacije Španije , prvi uslov je da si igrač ili Reala ili Barce .  Španiji je uvijek odbrana bila slabija strana. O njegovim trenutnim kvalitetima dovoljno govori to da jedan Bartra ispred njega ili Mathieu . Lik visok 1.92 m a u zraku karina , svi ga nadskaću . Dalje cijena 23 mil funti za njega je previše . Mislim da bi se Hummels koji je od njega bolji za klasu mogao dovesti za oko 25-30 mil .  

Kao što kažeš vidjet' ćemo šta će biti , samo ja se nadam da ćemo Pique zaobići u širokom luku .

Pique se u Barceloni ne može izboriti za mjesto standardnog startera gdje su mu konkurencija Bartra, Mathieu, Vermalen, Mascerano (koji je zadnji vezni) i onda bi on kao trebao stići kod nas kao pojačanje, da ali kad bi se zajebavali..

Shawcrossa treba dovesti, čovjek je kapiten i lider Stokea već par godina, to je igrač za nas, a ne ovaj moler, koji će zajedno sa sobom dovesti i svoju voljenu Shakiru od koje nećeš moći ko čovjek gledat utakmicu jer će ona biti milion puta u kadru kako sjedi u loži.

Stones, vjerujte mi, momak ce bit zvijer.

Pique panjina bogati ljubim. Nije valjda neko ovdje za to dabse dovede. Vjerujem da bi ucinili uslugu barci kad bi ga doveli.

Svakako od ovog nema nista, relo i njegova zuta stampa

• Autor

Pique panjina bogati ljubim. Nije valjda neko ovdje za to dabse dovede. Vjerujem da bi ucinili uslugu barci kad bi ga doveli.

Svakako od ovog nema nista, relo i njegova zuta stampa

Upravo to . S kojim god sam navijačem Barce pričao svi mi kažu : Nosite ga za džabe kakvi crni milioni .

I da ga želimo dovesti, smiješno bi bilo platiti Barceloni više od 10-ak miliona. Prvo jer je postao rezerva, drugo jer ga trener najblaže rečeno 'ne miriše' i treće jer je u godinama.

Kakve godine ba ? Stoperi su najbolji negdje u tim godinama 25-31, jer su i iskusni i već izgrađeni igrači.

I meni odma padne na pamet Shawcross koji je istih godina kao i Pique ali opet ne bih rekao da će Stoke prodati svoga kapitena u januaru isto to važi i za Hummelsa i Dortmund. Zouma je izgleda treća opcija za Mourinha sigurno u sledećih godinu dvije dok i on malo stasa dok se izgradi kao čovjek i igrač ipak zelen je on još da bi naslijedio Terry-a.

Baneta ne bih na stopera ipak je on sad više desni bek a i ne slaže mi se toliko dobro sa Cahillom.

Kako god ja bih prije Shawcrossa i Hummelsa, možda pokušati sa Subotićem otkud znam...

Rojs traži oko 230.000 evra nedeljno, malo je onih koji to mogu da plate i da ne naruše strukturu plata. Murinjo međutim ima mamac u liku Šurlea.

Bild tvrdi da Dortmund želi Šurlea kao zamenu. Šurle želi nazad u Nemačku jer ne može da izbori mesto u prvih 11 u Čelsiju, a igranje na kašičicu ga ne zadovoljava.

Nakog što je izgubio Gecea i Levandovskog, Klop mora da planira bolje život bez Rojsa. Šurle je u tom slučaju realna opcija.

Ipak, glasine su da Rojs želi u Barselonu i da nije baš previše rad da igra na Ostrvu. Epilog bi mogao da stigne već u januaru, pogotovo ako se loši rezultati Dortmunda nastave.

http://www.bild.de/sport/fussball/marco-reus/kommt-schuerrle-wenn-er-geht-38488870.bild.html  

Op,op. evo i mi se ukljucujemo oko Reusa :D 

Treba ispratit i situaciju oko Yohana Cabayea, meni onako solidan igrač, a izgleda da je blizu povratka u Premiership jer nema dovoljnu minutažu u PSG-u.

Intersuje se dosta engleskih klubova za njega, ali još nisam vidio se mi spominjemo.

Samo što bi i kod nas imao veliku konkurenciju za mjesto u timu..

Cabaye je odličan igrač, ali opet ne znam, ne bi mogli on i Fabregas zajedno igrati ipak bi previše gušili jedan drugog i ne bi to bilo to a takođe i žao bi mi bilo Oscara na klupi jer je lik zaista mašina u novoj sezoni, samo malo da odlučnije završava akcije, kad mi šutne onu loptu ko da leba jeo nije( nemojte se odma povlačiti za gol protiv QPR-a to je 1 od 20 šuteva da je jače udario loptu IZ IGRE)

Glupost za Cabayea, a i sam si rekao da se Chelsea ne spominje.. Dzaba bi covjeku sjebali karijeru, ako se vrati u PL nek ide u Man Utd ili Arsenal.

Mislim da bi najbolja opcija bio Shwarcos ali nikako se ne povezujemo s njim, ni jedan izvor nema o tome, ako se vec traze stoperi Schwarcos ili Humels su po meni najbolja moguca rjesenja, sto se tice prodaje nasih igraca ako se ozbiljno ukljucimo za Reusa i nebi bilo losa opcija da Schurle ode u Borusiu Dortmund, sto se tice Cabayea jesam za njegovu kupovinu u slucaju samo da ode Ramires ili Mikel iz veznog reda ali i onako bi grijao klupu i kod nas.

Po mom nekom skromnom misljenju,nama je najpotrebnije pojacati poziciju desnog krila,po potrebi volio bih da to bude neki ljevak.Ali kao sto sam ranije rekao,nema neki veliki izbor igraca(koje je moguce dovesti) koji bi mogao dici nasu igru na jos veci nivo a da to nisu Di Maria,Bale,Robben...ostaje jos jedan igrac... en ten tini savaraka Tino Susic! :P

Hehe salu na stranu.,ali ozbiljno ne vidim koga bi to mogli dovesti na toj poziciji a da je extra igrac a pri tome i ljevak.Hulk-a ne bih nesto posebno volio,mislim da je svoje isprdio.Mozda Xerdan Shaqiri?! Reus je prica za sebe,taj igrac iako je desnjak mislim da bi itekako imao sta pokazati,ali ipak bih volio da vidim nekog ljevaka koji voli da dribla ka unutra i da pri tome voli opaliti loptu izvan 16 (samo ne ko Salah).

Ma vratiti Joe Colea i  gotova stvar :D

Nemam pojma koga bi osim Reusa mogli dovesti na krilnu poziciju, nije ni toliko važno ime, može se dovesti i neko jeftinije pojačanje samo je važno pogoditi sa transferom..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.