4. novembar 2014.11 god. comment_191801 de ne serite Oscar je odličan za Barkley-a je trenutno Drogba Prijavi
5. novembar 2014.11 god. comment_191829 Reus je tipični lijevi veznjak, a pošto ionako fali Engleza Sterling bi pao ko budali šamar. Mada sad se setih, Sturridge-a i odmah se zapitah što ga prodasmo. Pa on za deset utakmica kod Boasa dao duplo više golova nego Willian za sezonu i po. Edit-A još je mogao igrati i špica i krilo. Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191919 Mislis da otkupimo Sturridgea? To bi bilo ok, opet bi ispali idioti kao sa Maticem u stvari jos veci. Skripi desna strana, Willian, Svabo i Salah nisu zadovoljili ove sezone. Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191922 Mislis da otkupimo Sturridgea? To bi bilo ok, opet bi ispali idioti kao sa Maticem u stvari jos veci. Skripi desna strana, Willian, Svabo i Salah nisu zadovoljili ove sezone. Pa daj da njih trojicu "pretocimo" u jednog, hehe. :P Ja bi ovo najvise voleo: Costa Hazz Cesc Reus Matic Pogba >:D< ......... ufff, al na leto! Sto se tice ovog zimskog prelaznog roka msm da se nece dovoditi neko zvucno pojacanje. Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191941 Ja bi ovo najvise voleo: Costa Hazz Cesc Reus Matic Pogba > :D< ......... Kako izgleda mocna ova postava :hljeb: Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191950 Pogbu možete zaboravit, produžio je ugovor sa Juventusom pre neki dan, a za par godina vjerovatno ide u Real ili PSG. Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191967 Buduci da je potpisao novi ugovor, ko ga zeli dovesti morace da plati najmanje 60-70 mil evra. Ne verujem da bi Mou toliko dao za jednog igraca. Dakle, Pogba ce u Real, PSG, Barselonu ili City. Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191993 Bilo bi dobro Lahma dovuc, bas nam skripi desno. . .zajebanciju na stranu mislim da cemo mirovat ovaj zimski rok, sto se kupovine tice. Za sljedecu kupovinu vise bih volio nekog za sredinu terena uz Matica, nego to desno krilo. Al nemam nista protiv Reusa sigurno :D :D Prijavi
7. novembar 2014.11 god. comment_191999 Nemoj Lahma mrzim ga očima ga ne mogu, mislim da možete zaboraviti nekoga ko bi istisnuo Oscara, jer on je tačno ono što Mourinho želi, ja bih davao šanse Zoumi da igra, jer ipak za godinu dvije trebao bi da bude standardan prvotimac on ili Chalobah nekad u budućnosti možda i obojica. Prijavi
7. novembar 2014.11 god. comment_192037 Gledajuci kako nam je pozicija desnog krila daleko najslabija karika u timu,razmisljam koga bi to bilo dobro dovesti.Od Schurllea i Williana slaba nafaka,a Salah se ocito izgubio u velikom timu i mislim da od njega ne mozemo apsolutno vise nista dobrog imati.Nazalost. E sad po meni najbolje bi bilo dovesti kakvog ljevaka na poziciji desnog krila jer je to nesto sto bi nam dalo dodatne kreativnosti u napadu.Ocekivao sam od Salaha da nam donese tu neku raznolikost upravo jer je ljevak,ali kao sto rekoh ranije,on je po meni propao slucaj kojeg su trema i divljenje prema velikom klubu dotukle. Kada malo sagledam trziste i koji su to igraci koji bi nam sjeli ko samar budali,a da se radi o ljevaku ne vidim nekog vanserijski dobrog igraca.Vjerujem da bi nam Di Maria bio taj igrac ali sad je kasno a mi nismo mogli ovo ljeto potrositi jos para i na njega.A neke propale talente ili igrace slicnog kalibra kao Wiilian i Schurlle nam ne trebaju.Treba nam klasa. Ovo se malo igram FM na temu zimskog prelaznog roka,ali cinjenica je da bi nam ljevak na poziciji desnog krila donio dosta kreativnosti i raznolikosti u napadu...sta cu kad je jace od mene i dan danas ne mogu da prebolim sto smo se Robbena tako lako odrekli. Prijavi
7. novembar 2014.11 god. comment_192056 Gledajuci kako nam je pozicija desnog krila daleko najslabija karika u timu,razmisljam koga bi to bilo dobro dovesti. E sad po meni najbolje bi bilo dovesti kakvog ljevaka na poziciji desnog krila jer je to nesto sto bi nam dalo dodatne kreativnosti u napadu. Hulk :D naša stara meta.. Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192100 http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2014&mm=11&dd=08&nav_id=921483 Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192211 http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2014&mm=11&dd=08&nav_id=921483 Ovako cu i ja :D ali cu ja da zavrsim u Realu iz Nisa Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192243 Što niko ne priča o Piqueu? Zato sto od toga nema nista!!! Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192247 Itekako da ima. Predugo pratim transfere i znam razlučiti patku od priče u kojoj ima istine. Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192249 Što niko ne priča o Piqueu? Zato što se o njemu nema šta pričat, i sama pomisao na to da bi on mogao doći kod mene stvara osjećaj koji mi se ne sviđa :-S Mislim među onakve naše borce koji igraju u zadnjoj liniji ubaciti ovog mrtvaca koji nema ni jedan kvalitet [-X Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.