30. oktobar 2014.11 god. Autor comment_191257 U Premiershipu ima njamanje 6-7 boljih štopera od Pique . Bio je bio solidan , sada je goli kurac . Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191260 Realno je Ryan Shawcross medju 5 najboljih stopera u ligi.Korpulentan a nije spor,dobar u vazdusnim duelima i nema problema poturiti glavu pod kopacku.Prosto ne vjerujem da je jos uvijek u Stoke-u.Mada mislim da nam pozocija stopera i nije toliko potrebna.Prije bih da kupimo jos jednog napadaca. Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191261 medju navijačima junajteda se provlače priče da bi mogli njega da pazare,kolko sam ja načuo,mada čini mi se više da je to samo želja pojedinaca nego da stvarno ima nekog osnova on je ako se ja ne varam bio njihov igrač u mladjim kategorijama pozicija štopera jeste "goruće pitanje" iako stojim iza toga da zbog našeg načina,sistema igre Teri može da izgura još koju sezonu npr Kejhil meni u vreme dok je bio igrač Boltona nije bio ništa bolji od gore pomenutog pa je kod nas izrastao u igračinu iako dok igra u rep možemo da vidimo da i on ima svojih slabosti koji kod nas ne dolaze toliko do izražaja mogli bi čak i mojsija da uključimo u transfer :hljeb: Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191263 Dovođenje Piquea bi mi bila u rangu dovođenja Ferdinanda, znači fuj... Kada je Shawcross u pitanju tu već nemam ništa protiv, ali vidjećemo šta će nam biti cljevi u prelaznom roku. Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191266 jao ponovo krećete sa tim kukanjem,ne valja fabragas,vidim sam kako vam ne valja a za pikea me boli tuki iskreno bila mi je želja da daju priliku zumi,al kako god okreneš trebaće nam ako ne sledeće sezone onda sigurno one tamo još jedan štoper ponovo kažem,izvor je dayli star za pikea Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191295 U Fifi je zver. '14ka ili '15ka? Na apdejtu prošlosezonske verzije, vrlo loš. Istini za volju - zvijer je na početku. Kako god, ovo je stvarni svijet, stoga to pada u vodu. Baš sam čitao kako je vrlo problematična osoba, a mišljenja sam kako Mou neće to trpiti u svlačionici. Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191305 Ja bih doveo Stones-a iz Evertona, visok, snazan, moze da pokrije vise pozicija u odbrani,moze i def. veznog da igra. Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191319 Ja bih doveo Stones-a iz Evertona, visok, snazan, moze da pokrije vise pozicija u odbrani,moze i def. veznog da igra. Nije lose Prijavi
31. oktobar 2014.11 god. comment_191358 Daj Engleza.. šteta što je Jagielka star :/ može Shawcross,realno kad bi došao u Chelsea probio bi se u reprezentaciju a onda bi imali nevjerovatno uigrane štopere daj nešto tipa Cahill aaaaaa kakav transfer jebote 7 miliona za štoperčinu Prijavi
31. oktobar 2014.11 god. comment_191383 Španski mediji javljaju da Barcelona ima tri ponude za Piquea i to od Chelsea i oba Manchestera. Navodno Chelsea je poslao ponudu od 30 miliona eura, City 28 miliona eura i United 25 miliona eura. Samo da ovo nije istina X_X Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191609 Ja bih prodao Salaha i kupio Reusa . Bili bi neverovatni. Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191626 Sto se tice zimskog prelaznog roka, ne znam koju bi to poziciju mogli poboljsati buduci da je polusezona i da mnogi klubovi ne zele prodati svoje najbolje igrace u tom periodu. Sa druge strane mi imamo dobru ekipu, na svakoj poziciji imamo dobru zamjenu. Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191637 U pravu je adis, odličnu ekipu imamo sa odličnim back up-om jedini igrač kojeg bi ja sad objeručke prihvatio je naravno Reus. Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191641 Ne verujem da bi ga Dortmund prodao u zimskom prelaznom roku. Prijavi
3. novembar 2014.11 god. comment_191658 Ne verujem da bi ga Dortmund prodao u zimskom prelaznom roku. Bayern hoce klauzulu da aktivira, da li ce "Milioneri" dati jos jednog igraca konkurentu da ih zajedno sa Lewom guzi? Ili ce ga prodati van Nemacke,pitanje je sad,ali Reus nece ostati jos dugo u Dortmundu. Prijavi
3. novembar 2014.11 god. comment_191699 Mislim da je Reus jednom prilikom izjavio da nikada ne bi presao u Bayern. I ja mu verujem, deluje mi da postuje svoj klub i svoje navijace i da mu novac nije najvazniji u zivotu. Ima i bogatijih klubova od Bayerna, sigurno da mu to ne bi bio motiv. Prijavi
3. novembar 2014.11 god. comment_191711 Mislim da osim Reusa nam niko nije ni potreban. Fali nam to desno krilo i onda smo kompletna ekipa. Prijavi
4. novembar 2014.11 god. comment_191733 Chamberlain umesto Schurrlea, Sterling umesto Salaha xexe Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.