Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...

Evo tražili ste ovu temu, otvaramo je. Istina do prelaznog roka je ostalo još dva i pol mjeseca, ali neka teme da se vodi diskusija.

Koga i šta očekujete ove zime? U suštini šta nam treba? I treba li nam išta uopće?

Igrači koji se medijskim natpisima najviše vežu za nas, što opravdano - što neopravdano, su:

Reprezentativac Engleske: Raheem Sterling iz Liverpoola (desno krilo)

raheem_sterling_interview_phenomenal_hou

Reprezentativac Njemačke: Sami Khedira iz Real Madrida (središnji/zadnji vezni)

samikhedirahighs-lcyxbj7rrygp1gs8yzo1lkf

Reprezetativac Irske: Seamus Coleman iz Evertona (desni branič)

800672.jpg

Reprezentativac Njemačke: Antonio Ruediger iz Stuttgarta (središnji branič)

TMYOnSq.jpg

Posle nekoliko godina dešava nam se da pred prelazni rok mi nemamo pozicije na kojoj su nam neophodni novi igrači naravno ako ne bude nekih povreda, u proteklim godinama uvijek smo imali neku poziciju koja škripi i uvijek smo nešto jurili. Sada mislim da imamo kompletan sastav kojem nisu neophodne promjene, dovođenje nekog bi samo moglo dodatno usavršiti sastav. Mislim da ni ovaj prelazni rok neće proći bez bar jednog novog igrača tako da biće zanimljivo za koga će se odlučiti Mourinho.

Kada su u pitanju imena sviđa mi se Khedira kao pojačanje, takođe Ruediger je sjajan igrač gledao sam ga par puta u BL i evo dobio je poziv i za reprezentaciju Njemačke i odigrao gotovo cijeli meč protiv Poljske.

Vidim po forumu se sve više spominje desno krilo, mislim tu imamo Schurrlea, Williana i Salaha mislim da ovaj trojac može izgurat solidno cijelu sezonu..

Gianneli Imbula! Zvijer, vjerujte mi kada kažem novi Matić. Gledao sam Marseille ove sezone, ali nisam nešto puno gledao imena i ko kako igra, već sam ih gledao kao cjelinu, ali sada sa Toulouseom kada su igrali, malo sam više bacio oko na njega, i mogu vam reći, kretnje potpuno iste kao u Matića, kao da gledate crnog Matića, njihov najbolji igrač, odrađuje sve što kod nas radi Nemanja, jedino što malo više puca, ali to je možda ovu utakmicu samo bilo, a i liga i protivnici su slabiji pa ima više i prostora, ali bezobzira na to, momak igra sjajno, samo ne znam gdje bi mi s njim, ali kako bih volio da ga imamo u klubu..

ništa nam ne treba, zadržat sastav kakav je i ništa ne kupovat, sve ostalo bi bilo bezveze nagomilavanje igrača...

Spominje se odlazak Reusa is Borusie Dortmund i to u Real Madrid a s obzirom da Real Madrid ima vec dobre igrace na krilima nebi imao nista protiv da ga mi dovedemo nama sem pravog desnog krila nista vise i netreba.

ne pratim tolko Borusiju al zar nije Rojs levo krilo??

ako vas ne mrzi napišite jednu rečenicu to tome gde,na kojim pozicijama igra

nama treba baš desno krilo,jedino kad bi prodali Azara,to bi već bilo nešto drugo

mukica mi je kad pomislim samo koliko smo pare potrišili na vilijana,švabu i salaha i da ništa posebno nismo dobili a da ne pominje i da je Mojsije pre koju godinu kupljen baš u tom pravcu,da popuni rupu uz desnu linij

Ja stvarno ne vidim zašto nam je potrebno to famozno desno krilo :/   Willian je meni odličan, u zadnjih nekoliko tekmi, odličan je to igrač, koji je cijelu prošlu sezonu igrao u grču, al drugačije će bit ove sezone siguran sam, zatim Schurle, ima i on dosta kvaliteta, zna vrlo dobar biti, odličan back_up Willianu, dok tu je još i Salah, koji znamo da je mnogo talentovan i koji također će mnogo značit..  Ne vidim potrebu niti za jednim pojačanjem na desmom krilu. Ako bi se i dovodilo treba onda dovesti pravo pravcato desno krilo, kao što je Cuardado ili neko takav (neće mi u glavu trenutno imena), a ne da se iskešira lova velika pa dovedeš et Reusa i sl na desno krilo, a oni to ustvari nisu.

Ja smatram da nikoga ne treba dovodit, niti za odbranu, ni vezu nit napad, imamo fenomenalnu ekipu zaista, nek to Mou uigrava, nek rotira pravilno, a mi ćemo uživat u igri ;)

Imamo ekipu koja je kompletna i koja ima balans i kvalitet, nismo jedni od mnogo klubova koji već sada jedva čekaju prelazni rok dok njihovi navijači već sada raspravljaju koga dovesti, boli nas kurac i za Reusom i za Sterlingom i ostalim. Ako neko dođe  to će biti neko ko će nas samo još više pojačati kao ekipu, jer mislim da je Mourinho zadovoljan ekipom i da ako nekog bude dovodio to će biti igrač koji će biti već dobro analiziran potez od strane Mourinha, ako niko ne dođe opet super. Znači nemam nekih želja...

Mislim da nam i nisu bas potrebna pojacanja, ali treba Pogbu dovest na Bridge momak je strasan, mlad je i moze bit kostur ekipe dugi niz godina....grehota bi bilo ga prepustit ga nekome drugom, pogotov klubovima iz Manchestera...

Složio bih se uz konstataciju - prerano otvorena tema. Polahko tek ulazimo u novembar, a do januara se xy stvari može desiti. 
Pogledah špekulacija, i pomislih, zar nama treba novi igrač? Čvrsti smo u svakom redu, te mislim da nema potrebe za bacanjem novca. Lično bih volio solidnog back-up braniča, i to je to.

Baš jučer čitam. Medijska patka, barem se nadam. Pique sadašnji - totalno nepotreban, a masno bi ga platili. Iskreno se nadam nekom mlađem igraču, već dovoljno iskusnih igrača u rosteru imamo. 

PS. Bakkali se opasno spominje kao naše novo pojačanje. :huh: 

Nemoj te Piquea svega vam, čovjek nit ima brzinu nit ima fizičku snagu, čovjek ima visinu a gubi svaki drugi vazdušni duel. Dok je igrao sa Puyolom u tandemu činio se kao dobar stoper, ali samo iz razloga jer je Puyol radio i za njega i za sebe, od kako je Puyol otišao vidi se realno stanje Piquea. On nema ono što imaju Terry i Cahill onu njihovu borbenost i izgaranje na terenu, jbt koliko je samo bilo situacija da nakon šuta protivničkog igrača Terry i Cahill se bace u blok ko da im je zadnji put. Protiv dovođenja Piquea sam 100%, baš kao što sam bi za dovođenje Coste i Fabregasa jer sam imao osjećaj da su oni ono što nam treba, tako sada nemam osjećaj kada je ovaj u pitanju. 

Ja bi volio Lukakua da kupimo :D a mogao bi i Drexler da dodje :D 

Mislim da su ove price oko Pikea cista glupost i bas bi bilo sranje njega da dovedemo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.