2. septembar 2014.12 god. comment_186067 http://sportsport.ba/ino_fudbal/united-zaduzen-za-skupe-chelsea-za-pametne-transfere/139450 Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190033 Evo tražili ste ovu temu, otvaramo je. Istina do prelaznog roka je ostalo još dva i pol mjeseca, ali neka teme da se vodi diskusija. Koga i šta očekujete ove zime? U suštini šta nam treba? I treba li nam išta uopće? Igrači koji se medijskim natpisima najviše vežu za nas, što opravdano - što neopravdano, su: Reprezentativac Engleske: Raheem Sterling iz Liverpoola (desno krilo) Reprezentativac Njemačke: Sami Khedira iz Real Madrida (središnji/zadnji vezni) Reprezetativac Irske: Seamus Coleman iz Evertona (desni branič) Reprezentativac Njemačke: Antonio Ruediger iz Stuttgarta (središnji branič) Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190041 Posle nekoliko godina dešava nam se da pred prelazni rok mi nemamo pozicije na kojoj su nam neophodni novi igrači naravno ako ne bude nekih povreda, u proteklim godinama uvijek smo imali neku poziciju koja škripi i uvijek smo nešto jurili. Sada mislim da imamo kompletan sastav kojem nisu neophodne promjene, dovođenje nekog bi samo moglo dodatno usavršiti sastav. Mislim da ni ovaj prelazni rok neće proći bez bar jednog novog igrača tako da biće zanimljivo za koga će se odlučiti Mourinho. Kada su u pitanju imena sviđa mi se Khedira kao pojačanje, takođe Ruediger je sjajan igrač gledao sam ga par puta u BL i evo dobio je poziv i za reprezentaciju Njemačke i odigrao gotovo cijeli meč protiv Poljske. Vidim po forumu se sve više spominje desno krilo, mislim tu imamo Schurrlea, Williana i Salaha mislim da ovaj trojac može izgurat solidno cijelu sezonu.. Prijavi
15. oktobar 2014.11 god. comment_190158 tema otvorena prerano i bez potrebe, ovo sad su samo puka nagađanja ništa nije sigurno... Evo jedne vijesti http://www.givemesport.com/513298-daniel-wass-opens-door-to-january-switch-to-liverpool-or-chelsea?autoplay=on Prijavi
15. oktobar 2014.11 god. comment_190161 tema otvorena prerano i bez potrebe, ovo sad su samo puka nagađanja ništa nije sigurno... A u čemu prođe 70% samog prelaznog roka? Prijavi
15. oktobar 2014.11 god. comment_190168 A u čemu prođe 70% samog prelaznog roka? Tačnije 76% kolega :D Prijavi
15. oktobar 2014.11 god. comment_190170 Tačnije 76% kolega :D Dobro par procenata gore-dole :D Prijavi
20. oktobar 2014.11 god. comment_190437 Gianneli Imbula! Zvijer, vjerujte mi kada kažem novi Matić. Gledao sam Marseille ove sezone, ali nisam nešto puno gledao imena i ko kako igra, već sam ih gledao kao cjelinu, ali sada sa Toulouseom kada su igrali, malo sam više bacio oko na njega, i mogu vam reći, kretnje potpuno iste kao u Matića, kao da gledate crnog Matića, njihov najbolji igrač, odrađuje sve što kod nas radi Nemanja, jedino što malo više puca, ali to je možda ovu utakmicu samo bilo, a i liga i protivnici su slabiji pa ima više i prostora, ali bezobzira na to, momak igra sjajno, samo ne znam gdje bi mi s njim, ali kako bih volio da ga imamo u klubu.. Prijavi
21. oktobar 2014.11 god. comment_190463 ništa nam ne treba, zadržat sastav kakav je i ništa ne kupovat, sve ostalo bi bilo bezveze nagomilavanje igrača... Prijavi
22. oktobar 2014.11 god. comment_190545 Spominje se odlazak Reusa is Borusie Dortmund i to u Real Madrid a s obzirom da Real Madrid ima vec dobre igrace na krilima nebi imao nista protiv da ga mi dovedemo nama sem pravog desnog krila nista vise i netreba. Prijavi
22. oktobar 2014.11 god. comment_190557 ne pratim tolko Borusiju al zar nije Rojs levo krilo?? ako vas ne mrzi napišite jednu rečenicu to tome gde,na kojim pozicijama igra nama treba baš desno krilo,jedino kad bi prodali Azara,to bi već bilo nešto drugo mukica mi je kad pomislim samo koliko smo pare potrišili na vilijana,švabu i salaha i da ništa posebno nismo dobili a da ne pominje i da je Mojsije pre koju godinu kupljen baš u tom pravcu,da popuni rupu uz desnu linij Prijavi
22. oktobar 2014.11 god. comment_190572 Ja stvarno ne vidim zašto nam je potrebno to famozno desno krilo :/ Willian je meni odličan, u zadnjih nekoliko tekmi, odličan je to igrač, koji je cijelu prošlu sezonu igrao u grču, al drugačije će bit ove sezone siguran sam, zatim Schurle, ima i on dosta kvaliteta, zna vrlo dobar biti, odličan back_up Willianu, dok tu je još i Salah, koji znamo da je mnogo talentovan i koji također će mnogo značit.. Ne vidim potrebu niti za jednim pojačanjem na desmom krilu. Ako bi se i dovodilo treba onda dovesti pravo pravcato desno krilo, kao što je Cuardado ili neko takav (neće mi u glavu trenutno imena), a ne da se iskešira lova velika pa dovedeš et Reusa i sl na desno krilo, a oni to ustvari nisu. Ja smatram da nikoga ne treba dovodit, niti za odbranu, ni vezu nit napad, imamo fenomenalnu ekipu zaista, nek to Mou uigrava, nek rotira pravilno, a mi ćemo uživat u igri ;) Prijavi
22. oktobar 2014.11 god. comment_190575 Reus je neke utakmice u Borusi Dortmund igrao na desnom krilu. Prijavi
22. oktobar 2014.11 god. comment_190581 Imamo ekipu koja je kompletna i koja ima balans i kvalitet, nismo jedni od mnogo klubova koji već sada jedva čekaju prelazni rok dok njihovi navijači već sada raspravljaju koga dovesti, boli nas kurac i za Reusom i za Sterlingom i ostalim. Ako neko dođe to će biti neko ko će nas samo još više pojačati kao ekipu, jer mislim da je Mourinho zadovoljan ekipom i da ako nekog bude dovodio to će biti igrač koji će biti već dobro analiziran potez od strane Mourinha, ako niko ne dođe opet super. Znači nemam nekih želja... Prijavi
22. oktobar 2014.11 god. comment_190587 Mislim da nam i nisu bas potrebna pojacanja, ali treba Pogbu dovest na Bridge momak je strasan, mlad je i moze bit kostur ekipe dugi niz godina....grehota bi bilo ga prepustit ga nekome drugom, pogotov klubovima iz Manchestera... Prijavi
23. oktobar 2014.11 god. comment_190603 http://www.mozzartsport.com/vesti/pao-dogovor-pogba-dobio-skoro-tri-puta-vecu-platu-u-juveu/87542 Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191231 Složio bih se uz konstataciju - prerano otvorena tema. Polahko tek ulazimo u novembar, a do januara se xy stvari može desiti. Pogledah špekulacija, i pomislih, zar nama treba novi igrač? Čvrsti smo u svakom redu, te mislim da nema potrebe za bacanjem novca. Lično bih volio solidnog back-up braniča, i to je to. Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191232 Lično bih volio solidnog back-up braniča. Spominje se Šakira za 30 miliona. X_X Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191234 Baš jučer čitam. Medijska patka, barem se nadam. Pique sadašnji - totalno nepotreban, a masno bi ga platili. Iskreno se nadam nekom mlađem igraču, već dovoljno iskusnih igrača u rosteru imamo. PS. Bakkali se opasno spominje kao naše novo pojačanje. :huh: Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191237 Nemoj te Piquea svega vam, čovjek nit ima brzinu nit ima fizičku snagu, čovjek ima visinu a gubi svaki drugi vazdušni duel. Dok je igrao sa Puyolom u tandemu činio se kao dobar stoper, ali samo iz razloga jer je Puyol radio i za njega i za sebe, od kako je Puyol otišao vidi se realno stanje Piquea. On nema ono što imaju Terry i Cahill onu njihovu borbenost i izgaranje na terenu, jbt koliko je samo bilo situacija da nakon šuta protivničkog igrača Terry i Cahill se bace u blok ko da im je zadnji put. Protiv dovođenja Piquea sam 100%, baš kao što sam bi za dovođenje Coste i Fabregasa jer sam imao osjećaj da su oni ono što nam treba, tako sada nemam osjećaj kada je ovaj u pitanju. Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191241 izvor vesti na "mundo deportivo" je "dnevna zvezda",pozivaju se na medije sa ostrva a tamo niko ozbiljan to nije preneo tako da zaboravite na tu priču bar za sad Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191249 Ja bi volio Lukakua da kupimo :D a mogao bi i Drexler da dodje :D Mislim da su ove price oko Pikea cista glupost i bas bi bilo sranje njega da dovedemo. Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191252 Ja bih volio zakariu bakkalia nenormalnno :D U Fifi je zver. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.