27. august 2014.12 god. comment_185069 Wilfried Guemiand Bony! Sad je pravo vrijeme za njegov dolazak! Prijavi
27. august 2014.12 god. comment_185087 Izgleda da je puno pricao, malo bio voljan da se bori, zeleo sve na tacni,a znas da to Mourinho ne voli. Prijavi
27. august 2014.12 god. comment_185098 Pa iskren da budem niko ovde ne podrzava sve Mourinhove odluke,ali kad se pogledaju svi igraci koji su se zalili sto su na klupi pa su prodati oni i dalje ne igraju dobro u svojim klubovima.Tako da preostaje samo da skontamo da Mourinho zna sta radi covek i ne kazem da ne treba preispitivati njegove odluke,ali kad se pogleda realna situacija jako cesto je u pravu.Primeri su vam:Mata,KBD,Luiz i sad pocinje takva situacija i sa Lukakom koji je ocajno poceo sezonu u Evertonu. Prijavi
27. august 2014.12 god. comment_185099 Stiže nam napadač sigurno neko ko će biti druga opcija. Prijavi
27. august 2014.12 god. comment_185100 ALEKSANDAR MITROVIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sad odo da pisem Murinju da ga dovede :D da napravi od MITRA igraca. Prijavi
27. august 2014.12 god. comment_185107 Sta je sa Mitrouglua iz Fulhama, tamo ne igra dali je promijenio klub, on bi bio neko rjesenje, Bony i Benteke su svakako bolje opcije. Prijavi
27. august 2014.12 god. comment_185110 Sta je sa Mitrouglua iz Fulhama, tamo ne igra dali je promijenio klub, on bi bio neko rjesenje, Bony i Benteke su svakako bolje opcije. I ljeb te jebo pa jesi ti gledao SP uopšte jesi ti vidio kakva je ono panjina, kakva je ono klocina ma drvo, kip,stablo,kloc. Prijavi
27. august 2014.12 god. comment_185130 Čeka se još uvijek eventualna prodaja Torresa, pretpostavljam da klub još nije načisto s tom situacijom pa ni ne razmišljaju previše o kupovini novog napadača dok se ovoga ne otarase. Poslije toga će složiti listu želja. Prijavi
27. august 2014.12 god. comment_185132 I ljeb te jebo pa jesi ti gledao SP uopšte jesi ti vidio kakva je ono panjina, kakva je ono klocina ma drvo, kip,stablo,kloc. Totalno ne kvalitetan post od tebe :D A ozbiljno onaj Mitroglu je podvala od igraca. Mozemo li kako da se ukljucimo u trku oko ZIGARE ? Prijavi
27. august 2014.12 god. comment_185138 Ako Torres ide... Bony bi bio perfektan. Dolazi iz iste zemlje kao King Drogba, koji bi ga usmerio na pravi put. Ima 25 godina, savrseno. Ako Torres ostaje male su sanse da ce doci jos jedan spic u Chelsea, vrlo male. PS sta tacno znaci kloc? kontam da je nesto kao panj/drvo... Mozda kolac? :D Prijavi
27. august 2014.12 god. comment_185141 I ljeb te jebo pa jesi ti gledao SP uopšte jesi ti vidio kakva je ono panjina, kakva je ono klocina ma drvo, kip,stablo,kloc. Pa samo sam spomenuo njega, svakako je bolji od ovakvog Toresa, sad ce se ispostaviti da smo bez potrebe prodali Ba, treba obratiti paznju na Bacu iz Sevilje, kvalitetan igrac. Prijavi
27. august 2014.12 god. comment_185147 Jel je Bamford otisao na pozajmicu? Bila je prica da ce on biti nas treci napadac! ali ja bih pre Bony-a ili Mitrovica! Prijavi
28. august 2014.12 god. comment_185194 Aleksandar Mitrović, kidalica. Jak, lud, borben, brz, muda do poda, Grobar, Partizanovac, igračina. Čini mi se kad je Mourinho gledao utakmicu Srbija - Hrvatska, kad je Mitrović dao golčinu i još stativu pogodio, mislim da ga je Mou pohvalio.. evo našao sam"Mitrović je bio najbolji igrač na terenu. Uspevao je da zadrži loptu i to je bilo ključno. Taj momak ima sve da bude evropska zvezda", nahvalio je menadžer Čelsija 18-godišnjeg napadača.- Mitrović je bio najbolji na terenu. Odlično je čuvao loptu i to je bio ključ utakmice.Momak ima sve predispozicije da postane jedan od najboljih napadača na svetu. Anderleht je napravio odličan posao što ga je kupio – istakao je Murinjo za belgijske medije. Prijavi
28. august 2014.12 god. comment_185206 Prva želja Valtera Macarija za ofanzivni deo tima je Ezekijel Laveci, a Inter je PSŽ-u ponudio da Argentinac dođe na pozajmicu, dok Parižani žele da Neroazuri otkupe igrača za 15.000.000 evra. Sta mislite hocemo se mi umesati,pod uslovom da je ovo istina. 15 miliona nije puno za takvog igraca,nesto mi suma mala. Prijavi
28. august 2014.12 god. comment_185290 I lavezzi mi je više krilni igrač nego neki napadač sad, ne bih ja još krila u klubu ovako je dobro, radije neki klasični špic. Jordan Rhodes!!!! Konjina, strvina jak ko zemlja, zna sa loptom i zna šutnut i lijevom i desnom nogom i logično zbog visine opasan u skoku, jebi se diablo ubo si ga fino. Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185357 Origia je vec kupio Liverpool i posudio nazad Lilleu za ovu sezonu Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185359 Kun, zaboravljas, englez plus :D Ubica malih klubova :D Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186063 To bi bilo to, bio je ovo jedan od najkompletniji i najuspješniji prelazni rokova u posljednjih nekoliko godina. Ono što je bio prioritet to se riješilo puno prije završetka prelaznog roka, jedino je Remy stigao u finišu jer je Torres odugovlačio sa odlukom. Sve u svemu dobar posao uprave. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.