15. august 2014.12 god. comment_183806 Cuj terorista iz Rome...jebo te hljeb što, šta je problem Prijavi
15. august 2014.12 god. comment_183842 ne, ti. vozdra Ne trebaš Kaloudu shvatati toliko ozbiljno. :p Njegovi postovi su nekada nedorečeni i nejasni. Prijavi
17. august 2014.12 god. comment_183966 Pišite šta hoćete, možete ga pravdati da se stalno šali, ali se on kroz to i skriva, ali veliki je nacionalista, kalouda je jedan od najvećih nacionalista ovdje, onaj whisper je nacionalista također, al hvala bogu nema ga vise, dok recimo ima još srba ovdje npr grena, na njemu nisam primjetio... I kaoluda sere previše, dosadan je postao, više mi se i ne čitaju njegovi komentari. Jadno je to sve.. Uz dodatak, da ako je Benatia terorista iz Rome (samo zato što je musliman, ima brade malo), onda imamo i mi u Chelseaju dvojicu terorista, jedan je desni bek, drugi zadnji vezni (i nisu muslimani), ako ćemo tako, zar ne?? heh, jado jadni.. A i vi ste gori sto podrzavate ga, pravdate i slicno.. Prijavi
17. august 2014.12 god. comment_183967 Slažem se u potpunosti, za mene je Kalouda čvojek koji kvari ugled ovoga foruma. Prijavi
17. august 2014.12 god. comment_183975 Iskreno i meni su kao najvećom trolleru počele ići na živce neke stvari, a mogu misliti kako je tek vama. I vratimo se temi, imamo dio gdje se može o problemima na forumu raspravljati, a to je ovdje: Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni, žalbe i prigovori Molio bih da poštujete ubuduđe teme i da rasprave o ovoj problematici idi tamo gdje im je mjesto. Prijavi
17. august 2014.12 god. comment_183979 Hvala kurcu da ste presli na Kaloudu nacionalistu :D OCEMO TADICA U CELSI SLEDECE SEZONE !!! Prijavi
22. august 2014.12 god. comment_184545 http://www.theguardian.com/football/2014/aug/22/manchester-united-danny-welbeck-old-trafford Van Gal izjavio da ne računa na Velbeka. Ovo treba iskoristiti, kakav Destro, em Englez, em sjajan za rotaciju. Prijavi
22. august 2014.12 god. comment_184551 http://www.theguardian.com/football/2014/aug/22/manchester-united-danny-welbeck-old-trafford Van Gal izjavio da ne računa na Velbeka. Ovo treba iskoristiti, kakav Destro, em Englez, em sjajan za rotaciju. Radije bi Torresa gledao, lik je PANJINA Prijavi
22. august 2014.12 god. comment_184559 Kakav Welbeck, jeste li vi normalni? Lik je profulao više zicera u zadnje dvije sezone, nego Torres otkako je došao u Chelsea. Prijavi
22. august 2014.12 god. comment_184565 Velbek prošle sezone: 25 nastupa, 1461 minut, 9 golova i 4 asistencije. Tores prošle: 28 nastupa, 1574 minuta, 5 golova i 5 asistencija. Da ne spomenem da mu je prošle sezone trener bio Mojes. Kod Murnja može mnooogo da napreduje. Prijavi
23. august 2014.12 god. comment_184664 Velbek prošle sezone: 25 nastupa, 1461 minut, 9 golova i 4 asistencije. Tores prošle: 28 nastupa, 1574 minuta, 5 golova i 5 asistencija. Da ne spomenem da mu je prošle sezone trener bio Mojes. Kod Murnja može mnooogo da napreduje. NE moze takav idiot napredovati, ni da se sastave svi najbolji treneri na svijetu i treniraju ga... Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184866 Mogli bi Isca dovesti za male pare da zameni Oscara Javi se Caetu da ti ispuši kitu. Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184869 Nece da moze, meni se iskreno Oskar dopada, znam imao je losu polusezonu i tu je i meni isao na kurac, ove sezone ce Oskar da procveta opet! Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_184913 Ako Torres stvarno odlazi iz kluba mislim da bi trebalo poceti raspravu koga dovesti kao treceg napadaca ili mozda cak kao drugog.Ja sam bio za opciju Destra,ali kad vidim o kojoj cifri se radi mislim da bi radije pogledao u englesku ligu i doveo Bony-a. Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_184984 Ako Torres stvarno odlazi iz kluba mislim da bi trebalo poceti raspravu koga dovesti kao treceg napadaca ili mozda cak kao drugog.Ja sam bio za opciju Destra,ali kad vidim o kojoj cifri se radi mislim da bi radije pogledao u englesku ligu i doveo Bony-a. E to je vec dobra tema! Pored Bony-a, dodajem i Bentekea kao solidnog koji bi nam se lepo uklopiom jer nije realno da ocekujemo nekog veceg kalibra tretnutno, mislim Radomir bi nam legao kao budali samar, ali kako trenutno igramo u ovoj formaciji bila bi velika greota da on sedi na klupi li Kosta! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.