31. juli 2014.12 god. comment_182602 Zaboravljate Kalasa ;) Kalas je na posudbi u Kolnu :hljeb: Prijavi
31. juli 2014.12 god. comment_182605 Ma imamo tu igraca, ne vidim razloga za paniku kako god... Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182674 U nastavku donosimo deset najskupljih igrača ljetnog prijelaznog roka:1. Luis Suarez iz Liverpoola u Barcelonu za 94 miliona eura2. James Rodriguez iz Monaca u Real Madrid za 89 miliona eura3. David Luiz iz Chelseaja u Paris Saint-Germain za 63 miliona eura4. Alexis Sanchez iz Barcelone u Arsenal za 44 miliona eura5. Diego Costa iz Atletico Madrida u Chelsea za 40 miliona eura6. Cesc Fabregas iz Barcelone u Chelsea za 37 miliona eura7. Ander Herrera iz Athletic Bilbaoa u Manchester United za 36 miliona eura8. Luke Shaw iz Southamptona u Manchester United za 34 miliona eura9. Adam Lallana iz Southamptona u Liverpool za 31 miliona eura10. Toni Kroos iz Bayerna u Real Madrid za 30 miliona eura Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182675 Ono kad skontas da smo Costu platili manje od recimo Sancheza, a Fabregas za milioncic-dva samo skuplji od jednog Herrere i Shawa :D Odlican prelazni rok Prijavi
3. august 2014.12 god. comment_182879 Da se Cae pita onda bi Oscar i Ramires odma bili preseljeni na klupu :D Prijavi
10. august 2014.12 god. comment_183393 Slazem se s Gandalfom i ekipom da nam treba jos jedan napadac.Idealno bi bilo da taj broj 2 dijeli minutazu sa Costom kao sto su radili Didier i Gudjohnsen na pocetku prve Joseove vladavine. U ovom slucaju Tito bi bio ispomoc kao treca opcija, sto je i u skladu s njegovim godinama i mogucnostima trenutno, mada mislim da bi mnogi evropski klubovi i sada platili masno da im on bude glavni napadac.Ipak, ne vjerujem da ce se sve ovo ostvariti jer Torresov ugovor je pretezak i finansijski izuzetno velik za klub, a posebno ostale klubove koji bi ga htjeli angazovati. Tu je i logican slijed da ni on ne zeli otici iz Londona gdje mu se porodica fino smjestila, ima dobar zivot i nema potrebu da razbija svoj ugovor 2 godine prije isteka. Nazalost, klub i kada zeli da ga se rijesi ne moze i mora istrpiti eto jos koju godinu. Tako da prihvatimo svi sad na vrijeme da ce Costa biti prvi, Torres drugi a Didier treci kao sto je i zamisljeno kad ga se dovodilo. Prijavi
10. august 2014.12 god. comment_183406 Costa će biti prvi, Didier drugi, a maneken treći napadač. To se polako počelo pokazivati u Istanbulu, gdje je maneken odigrao samo tri minute. Činjenica je da Costa većinu utakmicu može odigrati bez da ga se mijenja. U slučaju da treba zamjena, ući će Drogba. Takođe, u slučaju da treba igrati sa dva napadača, ući će Drogba. Maneken će igrati samo u kup utakmicama i u slučaju kad vodimo 3-0, čisto da osjeti teren. Ma kakav Mou bio, nije lud i svjestan je da je i Drogba sa 36 godina ubitačniji napadač od Torresa. Idealno bi bilo riješiti se Torresa i dovesti drugog napadača, a Drogs bude treći, ali i ovako nije loše. Prijavi
10. august 2014.12 god. comment_183408 Moguce je i to. Mada u takvom slucaju riskiramo previse, vidjeli smo koliko se Atletico oslanjao na Costu pa je covjek izgorio pred kraj sezone, poceo misic da otkazuje i nije mogao istrpiti zavrsnicu. Daj Boze da tako ne bude kod nas, odnosno da momak ostane zdrav i spreman, ali treba uzeti u obzir vise frontova i puno vise jakih utakmica za njega nego sto je dosad imao.Didier ne znam u kakvom je stanju fizicki, mada ne ocekujem od njega puno, jer njegovo je samo da odradi posao kad mu se ukaze sansa, nesto kao Demba prosle sezone sto je radio.Kako god okrenes, ne mogu a da se ne otmem dojmu da nas je Lukaku dobro zajebao sto je odlucio otici, tj nije se htio boriti i dijeliti minutazu s Costom. Prijavi
10. august 2014.12 god. comment_183421 zašto ponovo prljate usta sa Lukakuom Zaradili smo ogromne pare,jedino je Sautempton na ostrvu dobio više nakon prodaje igrača,fantastično stojimo iz ugla FFP Možemo sebi da priuštimo još jednu bombu bez problema,jebe nas samo ta zavrzlama oko registracije igrača,tako da klub mora još nekog da proda il .....da ga ne tupim sad sa milion kombinacija(npr.da ne prijavi švarcera) Kao i prošle godine i ove Murinjo je taj koji je glavni,ako je on smatrao da klub može bez Lukakua koji je imao još dve godine ugovora,onda to ide na njegov račun. Ako misli da juri titulu sa Kostom,Drogbom i Toresom to je ponovo njegova odluka zajebavate me sa tim pričama o nedodirljivom superheroju Murinju koga jebe u dupe "novi Drogba" jede govna cele sezone,žali se na napadače i sad ponovo treba da juri titulu sa Toresom makar bio treći izbor jbm ti ja taj klub koji je u plusu i sjebe ga odlazak jednog igrača koji je protekle dve sezone proveo na pozajmicama i da ne mogu da kupe zamenu il da pruže priliku nekom drugom klincu šta god se izdeđavalo sa Lukakuom dobili smo velike pare za njega,prodali ga mesec dana pred kraj prelaznog roka i ako ponovo krenemo u sezonu sa invalidima u napada totalni smo debili nije to isto kao sa Runija,kad smo ga ispušili par dana pre kraj avgusta Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183438 Ne znam za vas, ali kako se približava kraj prijelaznog roka ja sam sve više zabrinut. Sjajan smo posao odradili ovo ljeto, ali bojim se da to nije dovoljno. Ostali klubovi su se strašno pojačali - Liverpool, Arsenal, ManU. Bit će teže do titule nego prošle godine. Možemo biti arogantni i reći ''Looserpool'', možemo reći da će Arsenal da se pati s ozljedama, da ManU još nije dorastao. Ali i njih sreća mora progledati. Liverpool je pokazao zube protiv Borussije, Arsenal protiv Cityja, ManU je pokazao zube u Americi. A mi još uvijek nismo toliko dobri da mogu reći da ćemo uzeti titulu. Čak šta više tak kraj prijelaznog roka me zabrinjava, jer mislim da nam fale dva igrača - jedan igrač tipa Pobga (ili baš on), jer ne vjerujem ni da Ramires ni da Mikel mogu iznijeti sezonu kvalitetno kako se očekuje ponukan iskustvima od prije. Jbg, ograničeni su to igrači. A kada bi nam došao Pogba mi bi bili zaista stroj. Upariti Pogbu i Matića, a ispred Fabregas, to bi bilo prelijepo. Drugi igrač koji nam fali i koji je po meni čak veći prioritet od Pogbe je pozicija napadača. Možemo pričati šta hoćemo, ali nam fali napadač ko ozeblo sunce. Ne možemo se osloniti samo na Costu, a on nam je u suštini jedina prava opasnost u napadu koju trenutno imamo. Drogbi svaka čast, on će odigrati koju utakmicu, ali njemu je 36 godina, ne do Bog neke ozljede - u tim godinama i ozljede teže i duže zacjeljuju. Drogba je fenomen od igrača, ali ni na njega se ne smije previše ozbiljno računati kao zamjenu Costi. Drogba bi trebao biti treći napadač, to je i realno za očekivati. Ali onda se postavlja pitanje tko će biti drugi napadač. To nama fali, čovjek koji će se Costom mjenjati. Kako bi sada bilo lijepo dovesti Falcaa, ali jbg to je samo želja čini mi se. Našeg manekenskog parazita kojeg nam je Liverpool uvalio za 60 mil eura ne želim ni spominjati. Taj mi ni u Mladosti iz Velike Obarske ne bi igrao. Lik ne zna iskontrolirati loptu u vlastitim nogama. O čemu ćemo dalje pričati? Opet će mi neki psovati sve, ali s nostalgijom se sjetim Sturridgea. Briljirao je i neki dan protiv Borussije. Kako bi bilo lijepo imati njega uz Costu pa da se nadograđuju i mjenjaju jedan drugog kao prvi i drugi napadač kluba, a Drogba da bude treći napadač. Ali kasno je sada. Prije sam mislio da je Sturridge prodan jer nije bilo mjesta za njega u klubu, jer je bio sebičan, jer se nije uklapao. Ali kako vrijeme prolazi sve sam više siguran da je Sturridge bio Torresova žrtva. A ni prva, a ni zadnja. Mnogi su još otišli iz kluba kako bi se manekenu napravilo mjesta i prostora, pa opet ništa. Naša uprava nekad zaista zna biti debilna, koga briga koliko je maneken koštao, kad se uz njega očito ne može osvojiti liga. A osvajanje lige donosi preko 150 mil funti sa svim marketinškim kolateralnim pojavama. I sad se mi svi žrtvujemo zbog nekih 50 mil funti i zbog neke prodaje dresova koja je po meni preuveličana kao da je to jedini i glavni prihod kluba. Čudno. Moj zaključak: Da budemo zaista pravi favoriti za titulu, fale nam još dva igrača - jedan dobro dobar napadač i jedan centralni vezni tipa Pogba. Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183448 Slazem se u potpunosti.Pogotovo sa pozicijom napadaca.Skeptican sam po pitanju Drogbe takodjer,jer je ocigledno da je covjek na 50 % svojih kvaliteta kakav je bio prije jedno 5 godina.To se pogotovo dalo vidjeti kada smo mi igrali protiv Galate kada ga je Azpi svaki put zaustavio bez pola muka(ne osporavam Azpi-a,strasan je to igrac).Zuto drvo ne zelim ni da imenujem a kamoli da ga svrstam u konkurenciju medju napadace.Ostaje samo Costa koji je predobar napadac,ali ne moze sam iznijeti citavu sezonu,to je jasno svima. Steta za Lukaku-a,mislim da bi se on itekako naigrao da je ostao,ali lik ocito nije sam vjerovao u svoje kvalitete tako da je i bolje da je otisao. Kako god,mislim da imamo itekako jaku postavu,ali se to odnosi samo na prvih 11; da li ce nam to biti dovoljno,ostaje da se vidi. Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183466 Ma najveći problem je to što maneken ima ugovor još dovoljno dugo da može 'ladit jaja, tu i tamo uć, fulat da bude zadovoljan i miran i to je to. I sam je reko da mu se nejde iz kluba, a gdje će mu se ić s takvom plaćom i takvim životom. Siguran sam da je do Mourinha da bi Torres već ne samo bio van Londona nego i van Otoka. Nego evo čovjek je pod masnim ugovorom, nikako da nađu nekog ko će ga kupit, a i da gospođica bude zadovoljna pa ga moramo trpit šta je tu je. A što se tiče centralnog veznog i ja se slažem da bi nam odlično došao netko tipa Pogba iako ni ovako može dobro ispasti ukoliko Mou proba uigravati Matića i Fabregasa, s time da bi Matić imao defenzivnije zadaće normalno. Tada bi Hazard mogao igrati i iza Coste, na jednom krilu Schurle, a na drugom Salah. Mislim da ako bi tako probao u par utakmica da bi svi bili pozitivno iznenađeni. Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183507 Ja sam 100% siguran da dovodimo napadača pogotovo u slučaju ozbiljnije ozljede Drogbe Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183517 Izgleda se za Benatiju zapelo. Nudi se €38m piše Gazzetta Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183521 Neka oni te masne novce (jebenih skoro 40 mil eura) preusmjere u kupovinu nekog dobrog napadača. Koji će nam k Benatia? Odličan igrač i nikako ne može biti višak da se razumijemo, ali mi imamo prioritete sada, a to je prije svega popunjavanje rupe u napadu. Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183523 Neka oni te masne novce (jebenih skoro 40 mil eura) preusmjere u kupovinu nekog dobrog napadača. Koji će nam k Benatia? Odličan igrač i nikako ne može biti višak da se razumijemo, ali mi imamo prioritete sada, a to je prije svega popunjavanje rupe u napadu. Valjda Mou zna šta mu je prioritet :D Mourinhu je uvijek bio cilj ne primit gol... A ako ga zabije dobro i jeste :D Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183527 Valjda Mou zna šta mu je prioritet :D Mourinhu je uvijek bio cilj ne primit gol... A ako ga zabije dobro i jeste :D Baš zbog te taktike prošle godine nismo osvojili prvenstvo ;) Ali eto... Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183549 http://sportsport.ba/ino_fudbal/i-chelsea-zeli-cuadrada/137752 Prijavi
12. august 2014.12 god. comment_183554 E može, može ovaj Cuardado svidio mi se na SP-u odigrao jako dobro, veoma brz i konkretan napadač ne libi se od pokušaja da pukne loptu sa 20-30 metara, ja sam za. Bentiu za 40 M maraka ne bih doveo a kamoli evra Prijavi
12. august 2014.12 god. comment_183556 Cuadrado skroz nepotreban... A i ovaj terorista iz Rome, daj ljudi dovedite napadača ako već ne znate šta ćete s parama. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.