Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ima veze s ovom temom, jer je sada sigurno da neće doći u nas.

Evo čitam neki Barcelonaš crni od 17 godina, kao talent, krilo (njih nam ih fali) potpisao za CFC. Kvota 1,05 da će do 20-te godine propasti, ko Romeu.

Cae, po toj logici ovde treba pisati sve službene transfere jer to znači da taj igrač neće kod nas :D

A što se tiče dovođenja te djece naravno da tome ne treba pridavati veću pažnju jer svi znamo kako to Chelsea šamara  :D

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Luis bi mogao kod nas za €20m sto bi bilo prihvatljivo

Bačene pare za Felipe Luisa, na vrhuncu karijere je trenutno i takav je prosečan je igrač, previše je ofanzivan, ne sviđa mi se uopšte.

misliš Luis je kod nas za 20M što je prihvatljivo

Da, Mustafa

Lijevo krilo većinom, iako zna odigrati i na desnoj strani. Ono što sam gledao, a nije da sam ga baš gledao na desetke puta da budem iskren, je dobar, i više nego dobar. Brz ko vrag, vižljav, dobar dribling i dobar šut kojeg zna iskoristiti, ne libi se opucati, a nije zgoreg spomenuti i da je zabio 16 golova u Primeri. Zabijao Realu, Sevilli, Barceloni 2 puta prošle sezone.

Zna igrati, zna uposliti suigrača i gurnuti loptu iza leđa obrane. Dosta ofenzivan, možda bi mu to mogla biti i mana kada bi ( i ako bi ikako!? ) došao u Chelsea pod Mourinhovu palicu gdje sigurno ne bi imao slobodu koju ima u Sociedadu.

U reprezentaciji na Svjetskom je imao malo drukčiju ulogu, više je ulazio u sredinu i više se zabijao naprijed. Ipak, nije uspio ni zabiti ni asistirati, ako se ne varam.

Ako je se dalo za Felipea 20 milja funti, onda nije previše izdvojiti koji milijun više i za ovoga momka koji je sigurno vrijedniji igrač od ranije spomenutog.Ipak, pitanje je je li nam potreban pored Hazarda, Salaha, Schurrlea, pa i Williana. To nek ostane na upravi i Mourinhu da odluče.

Ma ni Grizman nam je nepotreban, ovaj Mou kao da igra sa 4 ofanzivna vezna igrača. Kao što reče čovek iznad imamo Azara, Šurlea, Wiliana, Salaha, Oskara stvarno nema mesta za ovog, a pritom mi se i ne sviđa kao igrač... 

Danas smo aktivni, došao Luis otišao Demba Ba, transferom Luisa smo rješili i svoju posljednju deficitarnu poziciju dok je odlaskom Dembe Ba ostalo slobodno mjesto što se napadača tiče. Mislim da je 90% posla za ovaj prelazni rok rješeno, dovedena su pojačanja u svim linijama tako da je ovih 10% ostavljeno čisto za neku izrazitu želju Mourinha čisto da se još dodatno pojača ekipa tj.malu korekciju. Drago mi je da smo i prije početka intezivni priprema već gotovo kompletirali ekipu a ostatak prelaznog roka možemo mirno ispratit i eventualno dovesti još nekog. Biće zanimljivo vidjeti ko će popunit mjesto Dembe jer naravno malo je vjerovatno da ćemo ući u sezonu sa dva napadača, tako da interesanto će biti da li će u timu biti ostavljen neko od igrača sa posudbe ili stiže još jedan napadač.

Teško da je Mourinho završio prelazni rok mjesec i po dana prije njegovog završetka..

Ne možete to tako gledati, a gdje su ti tu Willian, Schurrle, Zouma, Perica, Van Ginkel, pa nisu oni za krumpir došli, oni su isto došli u to vrijeme kada su otišli KDB, Mata..

To je valjda u ovoj godini.

Zouma je isto ove godine + Pašalić i možda još netko...

Pa za 4 igraca dobili smo 5 i 3 miliona. Moze se tako gledat xD

Nego sta se spominje ovaj griezmann jebo ih on. KOji su vrag onda dovodili salaha. Trebali su odmah po griezmanna. Meni je svakako bio bolja opcija al eto. Samo opet nagomilat

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.