Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ma jok, dosta je Matić kao jedini defanzivni vezni igrač pošto je zver, Ramires bekap Matiću, Cesk pored njega, Oskar iza špica i to je to, Kedira nepotreban a i obzirom da bi tražio jedno 10m evra godišnje za platu, to je još jedan znak da je bacanje para jer ne vredi toliko. 

Da mene pitaju, neka kupe malog Will Hughesa iz Derbija kao bekap za Ceska, mali je najperspektivniji vezni igrač na ostrvu i treba ga kupiti dok se još uvek nije digla fama oko njega i ako nigde ne ode, čućete za njega na kraju sledece sezone Championshipa.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ma jok, dosta je Matić kao jedini defanzivni vezni igrač pošto je zver, Ramires bekap Matiću, Cesk pored njega, Oskar iza špica i to je to, Kedira nepotreban a i obzirom da bi tražio jedno 10m evra godišnje za platu, to je još jedan znak da je bacanje para jer ne vredi toliko. 

Da mene pitaju, neka kupe malog Will Hughesa iz Derbija kao bekap za Ceska, mali je najperspektivniji vezni igrač na ostrvu i treba ga kupiti dok se još uvek nije digla fama oko njega i ako nigde ne ode, čućete za njega na kraju sledece sezone Championshipa.

Mi smo puni baš takvih mladih i perspektivnih ali problem je što se mi zovemo Chelsea a ne Ajax.. 

Ma ti naši klinci su kurac, ovaj je ozbiljna glava. Ne mozes imati dve postave top igrača. 

Imaš Matića i Ceska da igraju, Ramireš i Mikel klupa, ne vidim potrebu za Kedirom, a ovom malom daš šansu u kupu i tipa kad vodimo 2 3 razlike u PL i vidiš kako napreduje.

Ja bih prije Van Ginkela od raspolozivih opcija.

Ma ti naši klinci su kurac, ovaj je ozbiljna glava. Ne mozes imati dve postave top igrača. 

Imaš Matića i Ceska da igraju, Ramireš i Mikel klupa, ne vidim potrebu za Kedirom, a ovom malom daš šansu u kupu i tipa kad vodimo 2 3 razlike u PL i vidiš kako napreduje.

Vidio bi ti naše ''kurce'' u Derbyu, tj. vidio si jednoga, Bamforda, koji je rastavljao obrane u Championshipu i sada nije ništa puno pokazao, imamo mi puno boljih klinaca od Willa, samo što je Will malo više napuhan od naših klinaca, vjeruj mi, imamo mi puno boljih igrača u mladoj ekipi, a ni oni nisu blizu prvom timu

Da ne citiram, prokomentrisacu ovako,

Provalio sam da uopšteno na forumu ljudi ne gotive naše brazilce. Davida Luiza pljujete, Ramireša pljujete, dosta ljudi isto nema poverenja u Oscara, jedino sad forsirate Felipe Luisa koji je tek sad došao, ali verovatno ćete na kraju sezone i njega da kunete pošto od ove trojice, ja baš u njega najamnje verujem da će pružati zapažene partije.

Realno kako moze Van Ginkel da igra pre Ramireša??? To mi je stvarno nepojmljivo. 

Oskar? LIk je novi Bebeto bukvalno jedino mi se ne sviđa što izgleda lenjo na terenu i nije čvrsti i otresit što je na žalost u modernom fudbalu jedna od glavnih i najcenjenijih osobina. Više se ne poštuju pravi fudbalski romantici...

Što se tiče Wila malog, vreme će pokazati ko će od tih engleskih kliinaca da se razvije ali je on moj prvi pik... 

Provalio sam da uopšteno na forumu ljudi ne gotive naše brazilce. Davida Luiza pljujete, Ramireša pljujete, dosta ljudi isto nema poverenja u Oscara, jedino sad forsirate Felipe Luisa koji je tek sad došao, ali verovatno ćete na kraju sezone i njega da kunete pošto od ove trojice, ja baš u njega najamnje verujem da će pružati zapažene partije.

Realno kako moze Van Ginkel da igra pre Ramireša??? To mi je stvarno nepojmljivo. 

Oskar? LIk je novi Bebeto bukvalno jedino mi se ne sviđa što izgleda lenjo na terenu i nije čvrsti i otresit što je na žalost u modernom fudbalu jedna od glavnih i najcenjenijih osobina. Više se ne poštuju pravi fudbalski romantici...

Što se tiče Wila malog, vreme će pokazati ko će od tih engleskih kliinaca da se razvije ali je on moj prvi pik... 

Ljudi ne vole kad neko olako shvata sta ovaj klub znaci svima nama i mnogim drugima sirom sveta.Odakle pravo jednom Oscaru da on u Januaru-Februaru pocne da se cuva za svetsko prvenstvo i igra 3 put losije nego prosecni plejmejker iz Premier lige.Ramires daleko najgora sezona od kad je dosao,ali on nema taj luksuz kao Oscar da se vadi na godine.David Luiz mislim da na jednoj utakmici losoj moze napraviti gresaka koliko Terry ne napravi tokom cele sezone i njegove kritike su isto na mestu.Sad sto se tice prodaje Brazilaca Luiz bi bio moj poslednji pik jer se stvarno momak uvek bori do kraja,ali 50 miliona za igraca u rotaciji se stvarno ne moze odbiti.Oscar po meni nek dobije jos jednu sansu ovu sezonu i ako ne promeni svoj pristup ovom klubu ozbiljno treba razmisljati o nalazeljnu novog Plejmejkera.

jorlol.gif

jorlol.gif

jako si arogantan. Oscar je odličan igrač....

Ovdje ga se ne voli zbog toga pada forme što može biti slučajno i jer je zbog njega Mata otišao.

Oscara je Jose htio u Rela dovesti... Ja vjerujem Joseovm sudu i potpuno se slažem sa time da oko njega treba graditi ekipu... Pokazao je kakav je igrač u Brazilu...

A ti slobodno otjeraj momka sa foruma. Ne slažem se ni ja sa svim njegovim stavovima ali ga ne napadam jer mislii drugačije niti mu se rugam.

Ajde Twelth Man, reci prijatelju šta imaš protiv mene pa me non stop hejtuješ? 

Čisto da znam šta te nervira da to počnem da radim još više.. ;D

Nemamo boljeg rjesenja a uz to se nadamo da ce vratiti onu formu iz prve polusezone.

Toga se i najviše plašim :( Pljuje se po Realu, ljudi su se natrošili i natrpali, ali sada imaju vrhunske klase apsolutno na svakoj poziciji u veznom redu, jedino da imaju boljeg špic-napadača. A mi na jednoj od najvažnijih pozicija AMF-u imamo Oscara i nemamo bolje rješenje. Pitam se zašto se u toj mjeri ograničavamo? Jel se moglo bolje?

Fabregasa vidim ko 10-ku, jednostavno mora igrati tu

kako me poneki počinju iritirati sa Oscarom, dajte mu još barem jednu polusezonu.. i ne pišite protiv njega svaki dan.... Jedno je panjina Ramieres, Torres ali me nrevira što svaki dan neko tako nešto napiše...

meni je on ok igrač ne obožavam ga ali ga i ne mrzim....

Nema to veze s mržnjom, momak je zaslužio boravak na fosni. Neka gleda i uči od Fabregasa. Dobijaće šansu, pa kako se pokaže

Daily Mail piše da smo ponovo krenuli po Mirandu. Legle pare od Lukakua pa se odmah krenulo trošiti :D

Jel zaista taj Miranda potreban?

Terry, Cahill, Zouma, Ivanović (po potrebi), Chalobah...Hmmm.

Koji Chalobah...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.