17. juli 2014.12 god. Autor comment_181299 Griezmann jako dobar igrač , jako prodoran , tehnika odlična , dobar i centaršut , skok igra mu nije jača strana ali za krilo to i nije najvažnije. Međutim sasvim je nepotreban imamo dovoljno krila u ekipi a i cijena bi mu bila previsoka. Ima li kakvih novosti za štopera ili ostajemo na Terry,Zouma,Cahill,Kalas,Omeruo? Prijavi
17. juli 2014.12 god. comment_181306 ako dovedemo Grizmanna, Salaha i Piazona smo u startu sjebali koliko god ovaj bio dobar... Prijavi
17. juli 2014.12 god. comment_181312 Griezmann je nepotreban, da je uprava imala u planu dovoditi taj tip igrača stigli bi Alexis i Fabregas u paketu. btw. izgleda da smo se upetljali u posao Arsenala oko Khedire.. Prijavi
18. juli 2014.12 god. comment_181351 Griezmann je nepotreban, da je uprava imala u planu dovoditi taj tip igrača stigli bi Alexis i Fabregas u paketu. btw. izgleda da smo se upetljali u posao Arsenala oko Khedire.. I od tebe nešto pametno da čujem... :D Prijavi
18. juli 2014.12 god. comment_181360 I od tebe nešto pametno da čujem... :D Hoćeš reći da inače pričam gluposti [-( Prijavi
18. juli 2014.12 god. comment_181396 hahahahahahahahaha e moj Kinže :D e moj Kune jel ti vidiš kako je živit u ovom svijetu bluda i razvrata.. čovjek napisao 15 postova i već me vrijeđa :D Prijavi
18. juli 2014.12 god. comment_181404 Sibinho nacionalisto. OT: Murinjo izjavio da smo završili prelazni rok, ne verujem. Prijavi
18. juli 2014.12 god. comment_181405 Ne vjerujem ni ja, očekujem tu još jednog napadač uz naravno neke odlaske, molim Boga dragoga da Torres ode i što se mene tiče ostanemo na Costi, Lukaku i Bamfordu i evenutalno neka se dovede Drogba pa bi to značilo odlazak Lukakua ili Bamforda vjerojatno na posubdu. Prijavi
18. juli 2014.12 god. comment_181408 Sibinho nacionalisto. OT: Murinjo izjavio da smo završili prelazni rok, ne verujem. Standardno u svom stilu. Zatisje pred buru. Nadam se (Pogba). Prijavi
18. juli 2014.12 god. comment_181409 Telegraph piše da je Everton blizu dogovora sa Lukakuom. Ako ga se rešimo, treba dovesti ovu zver [spoiler] [/spoiler] Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181613 Hoćeš reći da inače pričam gluposti [-( Moram da ulazim u rasprave da bi me ljudi primetili na forumu, to ti je kao u reality show-ovima kad se neko svađa sa svima uvek pobedi... A i mimo toga stvarno se ne slažemo po pitanju Kejhila... :D Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182046 Ako na kraju prelaznog roka napadački trio budu činili Costa-Drogba-Lukaku to će značiti da smo odradili dobar prelazni rok.. Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182074 Vidal izjavio da mozda ode iz Juventusa, ali da, ako ode, to nece biti Manchester Unt. Da li bi mogao Mou da umesa prste? Sta mislite? Sto se mene tice, kada bi dovodili centralnog veznog ja sam najvise za Vidala ili Pogbu. Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182104 Potpredsjednk meksičkog Pachuca, Andres Fassi, potvrdio je da je njegov klub odbio ponudu Chelseaja za 21-godišnjeg Jurgena Damma. Inače, momak je krilo, većinom desno, ali zna odigrati i na lijevoj strani. Vijest je objavio i Sky Sports, a šta su naši htjeli postić s ovim momkom, nije mi jasno. Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182133 Ma neznam stvarno cemu vise takav nacin dovodjenja mladih igraca, dovedemo igraca,zatim ga damo na posudbu i jacamo druge klubove i kad treba da dobiju priliku odu u drugi klub.Trenutno od mladih igraca imamo toliko tih igraca koje trebamo otjerat, toliko se lose posluje s tim mladim igracima da neznam stvarno vise. Dimateo je odradio najgori prelazni rok od svih, nakupovao skart igraca tipa Marin i Moses i nemozemo vise da ih se otarasimo. Netrebaju nam talenti, treba prilika tim talentima. Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182137 Ma neznam stvarno cemu vise takav nacin dovodjenja mladih igraca,dovedemo igraca,zatim ga damo na posudbu i jacamo druge klubove i kad treba da dobiju priliku odu u drugi klub.Trenutno od mladih igraca imamo toliko tih igraca koje trebamo otjerat,toliko se lose posluje s tim mladim igracima da neznam stvarno vise.Dimateo je odradio najgori prelazni rok od svih,nakupovao skart igraca tipa Marin i Moses i nemozemo vise da ih se otarasimo.Netrebaju nam talenti,treba prilika tim talentima. Ja bih sve mlade igrače prodao. Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182166 Potpredsjednk meksičkog Pachuca, Andres Fassi, potvrdio je da je njegov klub odbio ponudu Chelseaja za 21-godišnjeg Jurgena Damma. Inače, momak je krilo, većinom desno, ali zna odigrati i na lijevoj strani. Vijest je objavio i Sky Sports, a šta su naši htjeli postić s ovim momkom, nije mi jasno. Vi nikako da shvatite da Chelsea kupuje i za Vitesse. Čiji je Vitesse? :D Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182169 Ja bih sve mlade igrače prodao. Pa fazon je u tome sto mi mislimo da su to kvalitetni igraci a ustvari i kad odu na posudbu ne postignu nista, nemogu da se izbore za mjesto u tom klubu a traze priliku u Chelseau. Evo primjer Josh Mcechran, on ni pocemu nije zasluzio da dobije priliku, u Swanseu na posudbi nista nije igrao, ni sa posudbom u Wigan se nemoze pohvaliti, Gael Kakuta nigdje se nije pokazao po meni prioritet za prodaju, evo sad Patric Van Anholt i on ide vjerovatno, bez potrebe se opterecujemo tim mladim igracima, nagomilavamo mladi igracki kadar a ti mladi igrace opet zavrse u drugim klubovima. Prijavi
26. juli 2014.12 god. comment_182182 Mladi igrači i Chelsea su pojmovi koji nikada nisu nešto specijalno išli zajedno, jednostavno to je tako.. Ne zamaram se svim tim silnim imenima kada je vjerovatno da od njih 95% neće biti ništa u Chelseaju. Prijavi
26. juli 2014.12 god. comment_182229 Dok se uzima neki keš od njih, fino je. Koga li će Mou uzeti do kraja prelaznog roka... Daj Khediru da Matić ima s kim u paru držati sredinu. Nije ultra giga mega zvijezda i fegetski tip igrača a Real ne bi tražio više od €20m za njega što je do jaja. Radi sve što i Ramires samo ne kao Ramires, ako me razumijete. Prijavi
26. juli 2014.12 god. comment_182246 A gde tu vidiš Fabregasa onda? Ja uopšte nisam za Khediru.. Prijavi
26. juli 2014.12 god. comment_182255 Fabregas desetka, Oscar fosna, Matić i Khedira iza Fabregasa. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.