Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Autor

Griezmann jako dobar igrač , jako prodoran , tehnika odlična , dobar i centaršut , skok igra mu nije jača strana ali za krilo to i nije najvažnije. Međutim sasvim je nepotreban imamo dovoljno krila u ekipi a i cijena bi mu bila previsoka.

Ima li kakvih novosti za štopera ili ostajemo na Terry,Zouma,Cahill,Kalas,Omeruo?

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Griezmann je nepotreban, da je uprava imala u planu dovoditi taj tip igrača stigli bi Alexis i Fabregas u paketu.

btw. izgleda da smo se upetljali u posao Arsenala oko Khedire..

I od tebe nešto pametno da čujem... :D

article-2313973-196B4857000005DC-303_634

Naredna sezona je njegova!!!

Ne vjerujem ni ja, očekujem tu još jednog napadač uz naravno neke odlaske, molim Boga dragoga da Torres ode i što se mene tiče ostanemo na Costi, Lukaku i Bamfordu i evenutalno neka se dovede Drogba pa bi to značilo odlazak Lukakua ili Bamforda vjerojatno na posubdu.

Sibinho nacionalisto.

OT: Murinjo izjavio da smo završili prelazni rok, ne verujem.

Standardno u svom stilu. Zatisje pred buru. Nadam se (Pogba).

Telegraph piše da je Everton blizu dogovora sa Lukakuom. Ako ga se rešimo, treba dovesti ovu zver

[spoiler]

68716893_173391382.jpg

[/spoiler]

Hoćeš reći da inače pričam gluposti [-(

Moram da ulazim u rasprave da bi me ljudi primetili na forumu, to ti je kao u reality show-ovima kad se neko svađa sa svima uvek pobedi... 

A i mimo toga stvarno se ne slažemo po pitanju Kejhila... :D

Vidal izjavio da mozda ode iz Juventusa, ali da, ako ode, to nece biti Manchester Unt. Da li bi mogao Mou da umesa prste? Sta mislite? Sto se mene tice, kada bi dovodili centralnog veznog ja sam najvise za Vidala ili Pogbu. 

Potpredsjednk meksičkog Pachuca, Andres Fassi, potvrdio je da je njegov klub odbio ponudu Chelseaja za 21-godišnjeg Jurgena Damma. Inače, momak je krilo, većinom desno, ali zna odigrati i na lijevoj strani. 

Vijest je objavio i Sky Sports, a šta su naši htjeli postić s ovim momkom, nije mi jasno.

Ma neznam stvarno cemu vise takav nacin dovodjenja mladih igraca, dovedemo igraca,zatim ga damo na posudbu i jacamo druge klubove i kad treba da dobiju priliku odu u drugi klub.Trenutno od mladih igraca imamo toliko tih igraca koje trebamo otjerat, toliko se lose posluje s tim mladim igracima da neznam stvarno vise. Dimateo je odradio najgori prelazni rok od svih, nakupovao skart igraca tipa Marin i Moses i nemozemo vise da ih se otarasimo. Netrebaju nam talenti, treba prilika tim talentima.

Ma neznam stvarno cemu vise takav nacin dovodjenja mladih igraca,dovedemo igraca,zatim ga damo na posudbu i jacamo druge klubove i kad treba da dobiju priliku odu u drugi klub.Trenutno od mladih igraca imamo toliko tih igraca koje trebamo otjerat,toliko se lose posluje s tim mladim igracima da neznam stvarno vise.Dimateo je odradio najgori prelazni rok od svih,nakupovao skart igraca tipa Marin i Moses i nemozemo vise da ih se otarasimo.Netrebaju nam talenti,treba prilika tim talentima.

Ja bih sve mlade igrače prodao.

Potpredsjednk meksičkog Pachuca, Andres Fassi, potvrdio je da je njegov klub odbio ponudu Chelseaja za 21-godišnjeg Jurgena Damma. Inače, momak je krilo, većinom desno, ali zna odigrati i na lijevoj strani. 

Vijest je objavio i Sky Sports, a šta su naši htjeli postić s ovim momkom, nije mi jasno.

Vi nikako da shvatite da Chelsea kupuje i za Vitesse. Čiji je Vitesse?

:D

Ja bih sve mlade igrače prodao.

Pa fazon je u tome sto mi mislimo da su to kvalitetni igraci a ustvari i kad odu na posudbu ne postignu nista, nemogu da se izbore za mjesto u tom klubu a traze priliku u Chelseau. Evo primjer Josh Mcechran, on ni pocemu nije zasluzio da dobije priliku, u Swanseu na posudbi nista nije igrao, ni sa posudbom u Wigan se nemoze pohvaliti, Gael Kakuta nigdje se nije pokazao po meni prioritet za prodaju, evo sad Patric Van Anholt i on ide vjerovatno, bez potrebe se opterecujemo tim mladim igracima, nagomilavamo mladi igracki kadar a ti mladi igrace opet zavrse u drugim klubovima.

Mladi igrači i Chelsea su pojmovi koji nikada nisu nešto specijalno išli zajedno, jednostavno to je tako..

Ne zamaram se svim tim silnim imenima kada je vjerovatno da od njih 95% neće biti ništa u Chelseaju.

Dok se uzima neki keš od njih, fino je.

Koga li će Mou uzeti do kraja prelaznog roka... Daj Khediru da Matić ima s kim u paru držati sredinu. Nije ultra giga mega zvijezda i fegetski tip igrača a Real ne bi tražio više od €20m za njega što je do jaja. Radi sve što i Ramires samo ne kao Ramires, ako me razumijete.

Fabregas desetka, Oscar fosna, Matić i Khedira iza Fabregasa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.