8. juli 2014.12 god. comment_180325 Khedira me oduševio, strašno inteligentan igrač. Prije nisam bio za njega nešto posebno, ali sada vidim ono šta Jose traži iz takvog igrača. Njegovo trčanje i smirenost su zlata vrijedni, čak i protiv bunker ekipa ovakav igrač samo svojom kretnjom može napraviti nevjerovatnu pometnju. Itekako koristan i potcijenjen. Na zadnjem EURU je također bio jedan od najboljih Nijemaca. U Realu ga baš i nisam pratio, ali pokazao je on više puta da zna igrati lopte. Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180338 Spominje se odlazak Yaye Toure iz Manchester Citya, prilika da dovedemo kvalitetnog igraca. Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180345 Spominje se odlazak Yaye Toure iz Manchester Citya, prilika da dovedemo kvalitetnog igraca. Koji će nam on kurac ? Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180354 Bolji od pola nasih igraca.Imaš Matića i doveo bi njega i dao ogromne pare i ogroman ugovor, a Matić u zamijeni ima Mikela i Ramiza. Đe logika Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180360 Imaš Matića i doveo bi njega i dao ogromne pare i ogroman ugovor, a Matić u zamijeni ima Mikela i Ramiza. Đe logika Logika je u tome sto Yaya Toure nemora igrati na Maticevoj poziciji nego moze igrati na vise pozicija, ako se vec vodios tom politikom ogromne pare i ogroman ugovor sto ce nam onda Pogba za kojeg se takodje pise on bi kostao jos skuplje, nisu pravu nikako. Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180362 Logika je u tome sto Yaya Toure nemora igrati na Maticevoj poziciji nego moze igrati na vise pozicija, ako se vec vodios tom politikom ogromne pare i ogroman ugovor sto ce nam onda Pogba za kojeg se takodje pise on bi kostao jos skuplje, nisu pravu nikako. Logika je da nama logike ne kaki, ne treba nam... hahha :zastava: jedino ako ne dodju Kroos ili pogba... Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180367 Logika je u tome sto Yaya Toure nemora igrati na Maticevoj poziciji nego moze igrati na vise pozicija, ako se vec vodios tom politikom ogromne pare i ogroman ugovor sto ce nam onda Pogba za kojeg se takodje pise on bi kostao jos skuplje, nisu pravu nikako.Dobro što smo onda uzeli Fabregasa i koji će nam đavo Oscar, po meni Pogba bolje rješenje od Yaye, vrijedi dati malo više para jer mislim da je momak dokazao klasu i uz to je mlađi. Nemojte odma klati jer su mi godine razlog više za Pogbu, poštujem Yayu i bio je najbolji na svojoj poziciji zadnje dvije godine ali ipak ne. Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180369 Logika je da nama logike ne kaki, ne treba nam... hahha :zastava: jedino ako ne dodju Kroos ili pogba... Prvo iskazi malo postovanja, a Krosa mozes otpisati jer ide u Real Madrid i ako bih ga volio da dodje a Pogbu isto mozes otpisati jer nece napustiti klub. Dobro što smo onda uzeli Fabregasa i koji će nam đavo Oscar, po meni Pogba bolje rješenje od Yaye, vrijedi dati malo više para jer mislim da je momak dokazao klasu i uz to je mlađi. Nemojte odma klati jer su mi godine razlog više za Pogbu, poštujem Yayu i bio je najbolji na svojoj poziciji zadnje dvije godine ali ipak ne. Da jedini razlog je taj sto je mladji a po kvaliteti su isti. Prijavi
9. juli 2014.12 god. comment_180370 Prvo iskazi malo postovanja, a Krosa mozes otpisati jer ide u Real Madrid i ako bih ga volio da dodje a Pogbu isto mozes otpisati jer nece napustiti klub. Da jedini razlog je taj sto je mladji a po kvaliteti su isti. Bolji je Yaya još jaro moj, iskustvo je čudo. Prijavi
9. juli 2014.12 god. comment_180372 Bolji je Yaya još jaro moj, iskustvo je čudo. U nekim utakmicama i presudno ali ne i u svim. Prijavi
9. juli 2014.12 god. comment_180375 Prvo iskazi malo postovanja, a Krosa mozes otpisati jer ide u Real Madrid i ako bih ga volio da dodje a Pogbu isto mozes otpisati jer nece napustiti klub. Da jedini razlog je taj sto je mladji a po kvaliteti su isti. Prvo ne seri papčino... E sad ozbiljno šalim se izvini molim te, ti si super momak i je se sa svima trudim fino nego sam opušten ali nije da nisi budla ito ne mala... hahahhah šta ti uradih. Izvini i navrati češče ali ne previše često.. E sad mi reci ako hoćeš kako si se osječao dok si ovo čitao. Prijavi
11. juli 2014.12 god. comment_180659 Kedira ima još godinu dana ugovora sa Realom. Navodno je odbio da ga produži, a Real bi da zaradi nešto na njemu. Prijavi
11. juli 2014.12 god. comment_180667 Ma ja ne brinem za pojačanja, fino mi odrađujemo kupovinu, al nas jebe prodaja, Torres je i dalje tu, druge da ni ne nabrajam.. Prijavi
12. juli 2014.12 god. comment_180689 Kedira ima još godinu dana ugovora sa Realom. Navodno je odbio da ga produži, a Real bi da zaradi nešto na njemu. Ne bi Khedira bio loše pojačanje, samo pitanje je da li je on spreman da prihvati činjenicu da ne bi bio stalni član prve postave, a ako bi mu kojim slučajem bilo "obećano" mjesto u prvih jedanest onda bi neko od naših sadašnjih igrača bio prebaćen na klupu. Naravno kvalitetnih igrača nikad dosta ali treba sačekati jer mislim da Mourinho nešto "muti" oko Pogbe i vidjećemo šta će biti na kraju. Samo da mi konačno riješimo pitanje lijevog beka onda bi sve deficitarne pozicije bile pokrivene i mogli bi mirno ući u ostatak prelaznog roka i svako pojačanje bi bilo bonus. Prijavi
12. juli 2014.12 god. comment_180702 Naravno da će Tores biti tu, Malouda #2, samo što je ovaj drugi zapravo nekad bio koristan. Prijavi
12. juli 2014.12 god. comment_180708 Khedira potpuno nepotreban igrač u ovom trenutku. Ali potpuno. Prijavi
12. juli 2014.12 god. comment_180712 Jeste nepotreban sada ali ako dođe do prodaje nekih igrača iz veznog reda onda ne bi bio loša opcija. Prijavi
12. juli 2014.12 god. comment_180718 Goal.com: Eliaquim Mangala danas ide na medicinske preglede nakon čega će potpisati za Manchester City. City će platiti 40 miliona eura odštete Portu. Prijavi
12. juli 2014.12 god. comment_180726 Cae, to si trebao objavit u temi "Transferi u svijetu". :D Prijavi
12. juli 2014.12 god. comment_180733 Ima veze s ovom temom, jer je sada sigurno da neće doći u nas. Evo čitam neki Barcelonaš crni od 17 godina, kao talent, krilo (njih nam ih fali) potpisao za CFC. Kvota 1,05 da će do 20-te godine propasti, ko Romeu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.