5. juli 2014.12 god. comment_179801 Murinho ga nije ni trenirao. Njušim ironiju poznavajući Igija ali sačekaćemo da on to potvrdi. Prijavi
5. juli 2014.12 god. comment_179812 Njušim ironiju poznavajući Igija ali sačekaćemo da on to potvrdi. Kakva potvrda odma sam se upišo kad sam pročitao post :D Prijavi
5. juli 2014.12 god. comment_179827 Mislim da Kroos ako odlazi iz Bayerna onda 90% ide Real, 10% ide na sve ostale klubove.. Prijavi
5. juli 2014.12 god. comment_179897 Ajmo i Diaza iz Kostarike za lijevog beka. ovaj brat je na FM13 koštao 2 iljade Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180193 meni je to ok nisam baš zagrijan ali zašto ne solidan je bolji od meni dragog mikela i ako ne bude skuplji od 15 super nam a možda i rami ode... Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180224 Sto je sa lijevim bekom, i stoperom? Sent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180225 Šta sa stoperom? Nema smisla dovodit stopera kad smo doveli Zoumu. Znam ja da on ide na posudbu, ali šta onda nagodinu u ovo doba, šta onda ako dovedemo stopera imat ćemo ih pun k.. Stoperi Cahill - Terry, klupa može i sjajni Omerou, Ake možda neki kup ili ne slati Zoumu na posudbu nego da bude 3. stoper, a svi znamo da i Bane može odigrati stopera, tako da nema zime što se toga tiče Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180226 Ali hoce li Zouma na posudbu, kao sto bi mogli Ake i Omerou, sto onda, ozljede se Terry i Cahill, a Mou se mora osloniti na nekog od njih troje, nisam siguran da si Mou moze tako nesto dopustiti, jer moje misljenje da mu je ova sezona biti ili ne biti poznavajuci Romanove zivce.Osobno ja bi ostavio Zoumu i tako ustedio novac nikog ne dovodio, ali svi znamo koji je to rizik. Sent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180229 Slažem se s tobom, to bih i ja napravio, Zoumu ostavio, nema smisla da ide na posudbu Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180230 Realu treba skinuti kapu, uspjeli su usrat talenat kakav je Isco i totalno mu sjebati čitavu sezonu. Nek je gluperda propala jebo ga Real u dlan Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180234 Slažem se s tobom, to bih i ja napravio, Zoumu ostavio, nema smisla da ide na posudbu Kupicemo stopera sigurno. Varane. Terry je vec pred kraj karijere ostajeti za ovu sezonu samo Cahil. Voleo bih najvise Ake i Omeruo al znas da cemo mi pre kupiti nekog nego dovesti iz akademije Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180237 Zato sam se i pitao sto je sa stoperom, spominjali su se Mangala, Varane, Benattia i dr. Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180243 Prelazni rok je tek počeo i sigurno da se mogu očekivati nova pojačanja u svim linijama. Mi smo već do sada obavili dosta posla i doveli smo dva odlična igrača, ali pitanje je šta se Mourinhu mota po glavi. Sigurno je da Mourinho nije ni blizu završavanja prelaznog roka i vjerovatno ima neke kombinacije i imena koja bi želio u timu. Što se stopera tiče ja bi šansu dao Zoumi, naravno izvjestan je dolazak novog lijevog beka. Sredina terena je odlično pokrivena a što se napada tiče ne bi me iznenadilo da stigne još jedan napadač za neke manje pare, posebno ako bude prodan Lukaku a i status Dembe Ba je upitan. Ja mislim da će do kraja prelaznog roka biti neka bomba pored ovih izvjestnih pojačanja na određenim pozicijama. Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180249 Koji će nam k stoper kad imamo Cahilla, Terryja, Zoumu i Kalasa. Kakva je to logika? Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180257 Dobo je Barsa pogriješila sa Alexisom trebali su prodati pedra ali neka PL če biti jača... Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180270 Ali hoce li Zouma na posudbu, kao sto bi mogli Ake i Omerou, sto onda, ozljede se Terry i Cahill, a Mou se mora osloniti na nekog od njih troje, nisam siguran da si Mou moze tako nesto dopustiti, jer moje misljenje da mu je ova sezona biti ili ne biti poznavajuci Romanove zivce. Osobno ja bi ostavio Zoumu i tako ustedio novac nikog ne dovodio, ali svi znamo koji je to rizik. Sent from my iPhone using Tapatalk sa zumom nema nikakvog rizika Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180271 Koji će nam k stoper kad imamo Cahilla, Terryja, Zoumu i Kalasa. Kakva je to logika? Logika je brate, kada sagledaš stvari ovako to ide, Kalaš kao i svi naši mladi igrači ne dobija dosta šansi i teže mu je da dođe do prvog tima tako da nekada na tu opciju ne možeš računati, Terry polako stari i neće više moći da podnese toliki tempo, dakle ostaju ti Cahill i Zouma, eventualno Bane ako Dave upadne na desnog beka Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180278 Ja milim da smo svi šokirani.. UEFA je čudo ! i onda mi izbace reklamu stop malverzacijama u fudbalu, jadno ! Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180279 A svi su kao slijepi... Oni su taj krimnal protiv koga se bore i to svi zanju... Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180321 Khedira me oduševio, strašno inteligentan igrač. Prije nisam bio za njega nešto posebno, ali sada vidim ono šta Jose traži iz takvog igrača. Njegovo trčanje i smirenost su zlata vrijedni, čak i protiv bunker ekipa ovakav igrač samo svojom kretnjom može napraviti nevjerovatnu pometnju. Itekako koristan i potcijenjen. Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180324 Njemci su čudo nego i njihov mentalitet i talenat i kada još dodaš da su puno uložili nakon dva debakla 2004 u portugalu. Dakle to nije ništa čudno, oni su uvijek bili vrhunska fudbalaksa nacija. Lewu je sajno došao Alžir koji ih je baš namučio i on je shvatio tu kakva je najjača Njemačka da se ne kurči više. Tako je ispao portiv Italije jer se nadigravao, dobro je da trener ima ego ali on je malo previše... Da ne duljim ja vidim njemce baš dugo u vrhu oni su oni igrali bolje od Šapnije nego nisu bili zreli toliko, Lev je trenerčina, Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.