13. april 2014.12 god. comment_171457 Hulk ima samo sutinu i to je to Ima on što-šta, bar je to pokazivao u Portu. To što je prešao u Zenit i mnogim ovdje postao antipatičan, te pomutio objektivno razmišljanje o kvalitetama ovog igrača - e to je drugi par rukava. Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171540 According to El Chiringuito and famed journalist Francois Gallardo, Chelsea boss Jose Mourinho is willing to offer Real Madrid playmaker Oscar plus cash for Croatian maestro Luka Modric. Prijavi
14. april 2014.12 god. comment_171642 Mail piše da smo zainteresovani za štopera Ikadatone, Jovana Kamenje. http://www.transfermarkt.co.uk/en/john-stones/profil/spieler_186590.html Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171716 Ima on što-šta, bar je to pokazivao u Portu. To što je prešao u Zenit i mnogim ovdje postao antipatičan, te pomutio objektivno razmišljanje o kvalitetama ovog igrača - e to je drugi par rukava. Sta ima pored sutine i snage? Meni uopste nije antipatican sto je presao u Zenit. A i ne treba nam. Nego, bllo bi fino kupiti jednog ofanzivnog beka, tehnicki jakog. Valjda se to i desi. Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171718 Svašta se priča http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/10766979/Chelsea-are-very-keen-on-Diego-Costa-and-we-want-Fernando-Torres-admits-Atletico-manager-Diego-Simeone.html http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-transfer-targets-edinson-cavani-3414850 Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171727 Kako bi bilo dobro dovesti ovog momka mjesto Coste po meni. Uključit ga u deal oko Torresa. Svakako Inter želi Torresa. A mi da dovedemo mladog perspektivnog Argentinca - pravog napadača koji nosi slavno ime Mauro Icardi. Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171730 Vise mi se prati prelazni rok nego zavrsetak ove sezone :D Moramo ozbiljno da razmislimo da kupimo ovog momka i damo Atletiku na pozajmicu znamo kakvi su oni sa napadacima http://www.mozzartsport.com/vesti/atletiko-arsenal-i-celsi-se-bore-za-jedinu-svetlu-tacku-hamburga-video/74445 Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171788 Hakan mi je upao u oči puno ranije, ima vrhunski udarac, slobodnjak za poželjeti, brzina... Problem je gdje ga staviti? Može igrati na lijevom krilu gdje imamo Hazarda i Schurrlea i iza napadača gdje je Oscar.. Jedino da se rotiraju on i Oscar što je i realno kao što je sada sa Willianom, Schurrleom, Salahom i Oscarom, samo što ne znam što će biti sa igračima sa posudbe tipa Kakuta, T.Hazard, Atsu, Piazon, Marin, Moses... Prvo se treba riješiti nekih igrača s posudbe Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171790 Ne bih ja njega menjao za Piazona, Bakera ili Traorea pa da nam doplate. Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171794 Ma iduće godine Shaw i Costa i ne treba nam niko visePriključiti ekipi Zumu, Piazona, Berrhrana/van anholta, i to je to ;) Prijavi
18. april 2014.12 god. comment_172048 Sto volim ovakve vesti :D Reports in Portugal confirm that Manchester United boss David Moyes was in Portugal to watch Porto v Benfica on Wednesday evening. Chelsea, Liverpool, Fulham, Watford, West Bromwich Albion and Celtic were also represented. Pa ti lupaj glavu ko je koga gledao. Chelsea, Liverpool, United - Garay, Rodrigo, Markovic, Mangala, Alex Sandro, Fernando, Martinez... Ovi ostali isli na ekskurziju :D Prijavi
19. april 2014.12 god. comment_172129 O'Higgins goalkeeper Felipe Ochagavía is going on a two-week trial at Chelsea, according to reports in the Chilean press. The 20-year-old told 'La Tercera': When they came to sign Cuevas last year, they watched me train and they liked my style. They talked with the board and then with me. We had more official talks in March, I talked with Cristian and he told me everything was spectacular. I am sure everything will turn out good. Prijavi
19. april 2014.12 god. comment_172245 Koji će nam kurac, šta se pale na O'higgins mrtvi doveli uzeli smo im i Cuevasa pa se nije mogao izboriti za poziciju u Vitesseu i onda odlazi na posudbu u nikad gori PSV i dobija šansu na kašičicu Prijavi
19. april 2014.12 god. comment_172270 Da se mene pita ja bi prodao sve nase brazilce. Nisu to brazilci kao nekad. Skupi u pm a ne pokazuju toliku cijenu. Al eto, nadam se na ljeto makar 1 da ode. Prijavi
20. april 2014.12 god. comment_172284 Ja ne bih Davida Luiza, dobro igra ove sezone. Ne verujem ni da ce Willian otici. A sto se tice Oscara i Ramiresa, neka idu sto dalje. Prijavi
26. april 2014.12 god. comment_173003 Mirror piše da smo zainteresovani za Vidala, Juventusovog veznjaka. Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173015 Mirror piše da smo zainteresovani za Vidala, Juventusovog veznjaka. Dzaba, nece on da ide, i da prihvate ponudu. Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173027 Još napisaše da Juventus hoće trejd Ramires - Vidal. Haha. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.