11. januar 2014.12 god. comment_157238 Po meni najbolja opcija Diego Costa tu su još Lewa i Benz. Ali Lewa je izdao i otišao u Bajern a za Benza mislim da bi se fino uklopio...Rooney ne znam baš tu mi je podjeljeno mišljenje... Što se ostalih tiče Martineza ne želim... Falcao i Higuain su tek prešli u nove klubove, Chicharito isto ništa, Benteke < Lukaku, Remy ne znam nisam nešto siguran u te napadače iz Toon-a(Caroll,Ba)... ti bi FLOPA Benzemu, a oko Rooneya se premišljaš Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157271 ma ja nebi volio benzemu ni da ga djabe daju ma po meni izgleda da ce se cekat ljeto i ganjanje Rooneya, da nece sad napadaca dovodit, volio bih da grijesim a vezni je potreban, Matuidi je zvijer, istice mu ugovor uzet ga za djabe il cak sad platit neku sicu a eno predsjednik SE i Zoumin agent potvrdili da je Chelsea zainteresovan za njega, super pojacanje mlad stoper da uci od Terrya i ostalih Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157277 Ove zime ne očekujem velike transfere, jednostavno nema dostupnih klasnih igrača, koji mogu odmah uskočit i zauzet svoje mjesto u ekipi. Možemo očekivati početak čistke, tu se prije svega misli na De Bruynea i Essiena, koji po svemu sudeći napuštaju klub, a na ljeto će Mou dodatno oblikovat ekipu po svome ukusu. Što se Zoume tiče, čak i kad bi potpisao, vrlo vjerojatno bi se odmah vratio na posudbu u St Etienne do kraja sezone, a osobno bi radije dao priliku Omeruu nego dovodio drugog talenta, koji sigurno ne bi bio jeftin, jer se i Monaco zanima za njega, što je potvrdio njegov agent. Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157286 There are reports that Nemanja Matic won't play for Benfica against Porto today amid claims the midfielder is close to rejoining Chelsea. Matic had also been linked with Manchester United, but reports in Serbia suggest the player could be back at Stamford Bridge by Tuesday. Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157295 Možeš uzeti Bonija i da ostane Teriju za kurve. Kakav bre Bony,2 puta ga gledam,protiv Norwicha i ManU,em ne zna da primi loptu,em kada je primi nekako ne zna pas da odigra. Ona 2 gola Cityu sto je dao,slucajnost debela. Nema taj veze. Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157314 Kakav bre Bony,2 puta ga gledam,protiv Norwicha i ManU,em ne zna da primi loptu,em kada je primi nekako ne zna pas da odigra. Ona 2 gola Cityu sto je dao,slucajnost debela. Nema taj veze. Sad ti slijedi jezikova juha od El Nina, gdje ces Bonya napadati. Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157340 Sad ti slijedi jezikova juha od El Nina, gdje ces Bonya napadati. MIslio sam da je vec pisao :D Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157342 Grena nemoj pričat gluposti! Čovjek u 16 utakmica zabije 6 golova i 1 asistencija s tim da je čak 7 puta ulazio s klupe, a teško je doći uopće do prilike u klubu kakav je Swansea u nekih 15-20min utakmice koliko mu Laudrup većinom da. Tek sad je počeo dobivati prilike od početka. On da je u klubu koji ima pravi vezni red i u klubu koji igra engleski nogomet, a ne španjolski (Swansea) on bi se dokazao već davnih dana. Laudrup ne zna koristiti Bonya. Čovjek je zvijer, znači ima odličan skok, vrhunsku igru glavom, prejak je u duelu, pa to da su mu one duge lopte i oni ubačaji kakve su prije išle na Drogbu, mi bi sad pričali o najboljem napadaču PL. Može se dovest za izrazito malu cijenu, a siguran sam da bi ubijao u vrhu napada kod nas Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157343 El ja ti kazem sta sam video,da ne zna primiti loptu i da ne zna nista uraditi sa njom kada je primi. Dakle 85% pasova je dodao u prazno,nikome. Nijednu sansu nije napravio,niti jedan pravi udarac odradio. Odigrao je kao da je dosao iz 5. lige u prvu,sasvim slucajno. Znam da ga volis,ali ja ti govorim ono sto sam video. Tako je i protiv Norwicha odigrao,tako je odigrao i protiv Manchestera. Smesno i zalosno. Nisam ga gledao kuci kada igra Swansea,ali ono sto sam video u gostima je blagi ocaj,jedino ako mu na domacem terenu ne ostaje magija,onda jbg,neka igra samo kada igraju kuci. Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157344 Kakav bre Bony,2 puta ga gledam,protiv Norwicha i ManU,em ne zna da primi loptu,em kada je primi nekako ne zna pas da odigra. Ona 2 gola Cityu sto je dao,slucajnost debela. Nema taj veze. http://www.youtube.com/watch?v=GRdXt-l4c2A Gledaj predatora kako trpa, kako navijači i komentatori padaju u trans kad pokida mrežu protivnika, pogledaj taj strah u očima golmana kad lopta stigne do Bonija. Ubica. Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157511 Bony je takav igrac da kada zeli moze igrati odlicno a kada mu se ne da igra kao Ilija Sivonjic Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157518 čitam nešto izmedju redova,čelzi kreće u lov po napadača tek na leto "He knows that in the summer a club like Chelsea is always trying to improve, get new players in......" Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157527 Nekome će ovo biti teško za provariti, ali Bony je klasa Dembe Be. Znači nije dovoljno dobar da u jednom Chelseaju bude vrhunski. The End. Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157528 ma ceka Mourinho ljeto i novi napad na Rooneya 100% :D Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157562 http://www.transfermarkt.co.uk/en/domenico-berardi/profil/spieler_177843.html Zelje, cestitke, pozdravi :D Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157577 Ma kakav taj igrac iz Sassuola, Islam Feruz je izmislio rijec "napadac" za njega, o kvalitetama da ne pricamo, doci ce vrijeme kad tad i za tog momka ! Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157583 Sada Matica. Ljeto Rooney i Shaw. Mislim da obojcu mozemo dobiti za max 50M. Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157589 Maloprije sam na tv-u na SK1 ukačio da MCity nudi 30M za Shawa. Ako ovi naši "direktori" ovo ne riješe onda stvarno neka se nose u tri lijepe pi*ke materine. Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157909 Moramo dovesti World Class napadača ove zime ako želimo da držimo korak sa Manchester Cityjem. Aguero je jedan od najboljih na svijetu, Negredo se i više nego odlično snašao u Cityju zabija kao lud, Džeko se napokon probudio i pokazuje zašto je klasa. Imaju tri vrhunska napadača, mi nijednog. To bi moglo na kraju sezone presuditi. Džaba sve dobro što smo do sada uradili, ali uđemo li u nastavak sezone s tri panja u klubu, nema realno od titule ništa. Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_158010 Eh kad bi Chelsea imao Džeku pa da ga Mourinho naloži. Letio bi taj po terenu. Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_158047 Eh da smo umeli, pa Negreda doveli... jbg ko je znao da ce ovako eksplodirati u engleskoj :D stvarno je zvijer B) po meni uz Matica, Zouma + Shaw, na ljeto Rooney i jos malo za rotacije sredjivanja i ekipa prejaka :sal2: Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_158084 Sta je sa Rooneya i njega pocele povrede jebavati. Ako se desi jos 1 do kraja sezona povreda ja sam totalno protiv njegovog dovodjenja onda. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.