Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Nije samo zbog para, nego je tada klub osvojio LŠ (pre toga su Mančesteri bili glavni favoriti za njegovo dovođenje), obezbeđeno je učešće u tom takmičenju i u Čelsiju je na njegovoj poziciji bila najslabija konkurencija. Tako da je došao i zato što je imao gotovo obezbeđeno mesto u prvom timu, što je važno za svakog iole ambicioznog mladog igrača.

A to što je najplaćeniji igrač Chelseaja nema nikakav utjecaj.
Reć da je Hazard došao tu zbog projekta ili zato što je bio siguran da će igrat je isto kao i reć da je Falcao zbog toga otišao u Monaco ili Cavani u PSG.
Jedan klub oće dat pare, drugi neće, igrač ode u klub koji oće dat pare.
Sve ostalo je zavaravanje.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

A to što je najplaćeniji igrač Chelseaja nema nikakav utjecaj.
Reć da je Hazard došao tu zbog projekta ili zato što je bio siguran da će igrat je isto kao i reć da je Falcao zbog toga otišao u Monaco ili Cavani u PSG.
Jedan klub oće dat pare, drugi neće, igrač ode u klub koji oće dat pare.
Sve ostalo je zavaravanje.

U Čelsiju zarađuje 175 hiljada nedeljno, realno, Siti je mogao da mu ponudi 200 000 funti nedeljno i da ode tamo da mu je samo do kinte bilo stalo. Da mu Čelsi ponudi 200 hiljada, Siti bi ladno mogao 225 hiljada. A da li bi se naigrao u Sitiju kao u Čelsiju pored Silve, Nasrija i ostalih. Da je hteo tamo, Siti bi platio koliko god. Razumeš. A i zašto se Čelsi nije spominjao dok nije osigurana Liga šampiona? Novac je važan, ali ne mora uvek biti presudan. ;) Kavani, Falkao su drugačiji slučajevi.

Eto'o ce sigurno napustiti, sta pricas? :S

govorim za januar, eto ide na kraju sezone, to se zna

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Ako vec necemo dovoditi napadaca,onda bi mogli prodati Dembu,coveku idu godine sedeci na klupi,trosi svoje vreme,ne zasluzuje takav tretman. Ostali bi na Torresu i na Etou,oni do sada samo i igraju,ubacivati malog Feruza umesto Dembe,malo da okusi atmosferu. Na leto Vratiti Lukakua,dati mu sansu i videti.

Should Mourinho fail to land Colombian international Fredy Guarin he will turn his attentions to Real Madrid's Xabi Alonso (Express) #CFC

If the Guarin deal falls through, Chelsea are expected to move for Alonso as a short-term option (Express) #CFC #RMCF

Na kraju sezene mu ističe ugovor, tako da ne bi bio skup.

EDIT: produžio uguvor sa Madridom

Ako vec necemo dovoditi napadaca,onda bi mogli prodati Dembu,coveku idu godine sedeci na klupi,trosi svoje vreme,ne zasluzuje takav tretman. Ostali bi na Torresu i na Etou,oni do sada samo i igraju,ubacivati malog Feruza umesto Dembe,malo da okusi atmosferu. Na leto Vratiti Lukakua,dati mu sansu i videti.

Placen je on za to vrijeme i kada sjedi,tako da ne bi rekao da mu se baš negdje žuri :D

Što se mene tice ovu temu treba zaključati jer neće niko doći u januaru..

Placen je on za to vrijeme i kada sjedi,tako da ne bi rekao da mu se baš negdje žuri :D

Što se mene tice ovu temu treba zaključati jer neće niko doći u januaru..

Placen jeste,ali sam mislio na igracko vreme,karijeru ;)

Milanova ideja oko angažovanja veziste Porta Fernanada je u zastoju, a Adrijano Galijani je pripremio novo rešenje čije ime glasi - Mišel Esijen iz Čelsija. Ono što je najbitnije jeste da cena nije previsoka, što se apsolutno uklapa u filozofiju Rosonera.

Prema pisanju nemačkog lista Volfsburger, Volfsburg i Čelsi su postigli načelan dogovor oko prelaska Kevina De Brujna u redove Vukova. Ono što je najinteresantnije jeste da nije reč o pozajmici, već o transferu teškom čak 20.000.000 evra?! Mladi belgijski reprezentativac je prošlu sezonu proveo upravo u redovima nemačkog kluba, gde je bio jedan od najboljih. Prema saznanjima istog lista, De Brujn je prihvatio odredbe ugovora, sada je još samo potrebno da Čelsi da zeleno svetlo.

Najnovija vest sa Dejli mejla glasi: Inter je ponudio Sautemptonu Fredija Guarina u zamenu za napadača Pabla Osvalda!

Evo nesto u vezi nas. Preuzeto sa Mozzart sajta.

Jose Mourinho has also denied interest in Inter Milan's Fredy Guarin or FC Porto's Jackson Martinez #CFC (ESPN)

Da vidimo i to čudo.

Martinez nije nista bolji od Ba a dace bogatstvo za njega,stvarno problem napadaca iz sezone u sezonu a moglo se rijesiti davno da smo htjeli platiti Cavania ili nekog od nolikih napadaca koji su se spominjali.

Čuj Martinez pa ako mi i njega dovedu tačno ću sebi nogu osjeć'

Inače o napadačima

http://toptengallery.com/ten-strikers-chelsea-could-sign-january-1

Po meni najbolja opcija Diego Costa tu su još Lewa i Benz. Ali Lewa je izdao i otišao u Bajern a za Benza mislim da bi se fino uklopio...Rooney ne znam baš tu mi je podjeljeno mišljenje... Što se ostalih tiče Martineza ne želim... Falcao i Higuain su tek prešli u nove klubove, Chicharito isto ništa, Benteke < Lukaku, Remy ne znam nisam nešto siguran u te napadače iz Toon-a(Caroll,Ba)...

Nešto kontam, kad bismo prodali Kevina za 18, recimo Essien i Demba po 10, to je 38 miliona funti. Za ove se pare može uzeti klasan igrač, da li napadač ili vezni - nije bitno.

Treba terrya u upravu. Cojk kupi kucu za 1,5M a proda je da bude nekih 10M u profitu. On bi Kevina prodao za 30 milki ko iz picke :P

Reports in France have been speculating on the future of Paris St Germain midfielder Blaise Matuidi. He is a key player at Parc des Princes and is expected to sign a new long-term contract at the club, with is current deal set to expire in June, but L’Equipe says that both Manchester City and Chelsea are keeping a close eye on the situation.

Bio bi pravo pojacanje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.