7. januar 2014.12 god. comment_156790 Nije samo zbog para, nego je tada klub osvojio LŠ (pre toga su Mančesteri bili glavni favoriti za njegovo dovođenje), obezbeđeno je učešće u tom takmičenju i u Čelsiju je na njegovoj poziciji bila najslabija konkurencija. Tako da je došao i zato što je imao gotovo obezbeđeno mesto u prvom timu, što je važno za svakog iole ambicioznog mladog igrača. A to što je najplaćeniji igrač Chelseaja nema nikakav utjecaj. Reć da je Hazard došao tu zbog projekta ili zato što je bio siguran da će igrat je isto kao i reć da je Falcao zbog toga otišao u Monaco ili Cavani u PSG. Jedan klub oće dat pare, drugi neće, igrač ode u klub koji oće dat pare. Sve ostalo je zavaravanje. Prijavi
7. januar 2014.12 god. comment_156791 A to što je najplaćeniji igrač Chelseaja nema nikakav utjecaj. Reć da je Hazard došao tu zbog projekta ili zato što je bio siguran da će igrat je isto kao i reć da je Falcao zbog toga otišao u Monaco ili Cavani u PSG. Jedan klub oće dat pare, drugi neće, igrač ode u klub koji oće dat pare. Sve ostalo je zavaravanje. U Čelsiju zarađuje 175 hiljada nedeljno, realno, Siti je mogao da mu ponudi 200 000 funti nedeljno i da ode tamo da mu je samo do kinte bilo stalo. Da mu Čelsi ponudi 200 hiljada, Siti bi ladno mogao 225 hiljada. A da li bi se naigrao u Sitiju kao u Čelsiju pored Silve, Nasrija i ostalih. Da je hteo tamo, Siti bi platio koliko god. Razumeš. A i zašto se Čelsi nije spominjao dok nije osigurana Liga šampiona? Novac je važan, ali ne mora uvek biti presudan. ;) Kavani, Falkao su drugačiji slučajevi. Prijavi
7. januar 2014.12 god. comment_156792 Posebno Cavani, koji je cak i bio primoran potpisati za PSG, jer su jedini htjeli dati iznudu od strane vlasnika Napolija. Prijavi
7. januar 2014.12 god. comment_156796 Eto'o ce sigurno napustiti, sta pricas? :S govorim za januar, eto ide na kraju sezone, to se zna Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
7. januar 2014.12 god. comment_156811 Ako vec necemo dovoditi napadaca,onda bi mogli prodati Dembu,coveku idu godine sedeci na klupi,trosi svoje vreme,ne zasluzuje takav tretman. Ostali bi na Torresu i na Etou,oni do sada samo i igraju,ubacivati malog Feruza umesto Dembe,malo da okusi atmosferu. Na leto Vratiti Lukakua,dati mu sansu i videti. Prijavi
8. januar 2014.12 god. comment_156885 Should Mourinho fail to land Colombian international Fredy Guarin he will turn his attentions to Real Madrid's Xabi Alonso (Express) #CFC If the Guarin deal falls through, Chelsea are expected to move for Alonso as a short-term option (Express) #CFC #RMCF Na kraju sezene mu ističe ugovor, tako da ne bi bio skup. EDIT: produžio uguvor sa Madridom Prijavi
9. januar 2014.12 god. comment_156970 http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/mario-balotelli-transfer-striker-reject-3000296 Toliko o njemu. Prijavi
9. januar 2014.12 god. comment_156977 Ako vec necemo dovoditi napadaca,onda bi mogli prodati Dembu,coveku idu godine sedeci na klupi,trosi svoje vreme,ne zasluzuje takav tretman. Ostali bi na Torresu i na Etou,oni do sada samo i igraju,ubacivati malog Feruza umesto Dembe,malo da okusi atmosferu. Na leto Vratiti Lukakua,dati mu sansu i videti. Placen je on za to vrijeme i kada sjedi,tako da ne bi rekao da mu se baš negdje žuri :D Što se mene tice ovu temu treba zaključati jer neće niko doći u januaru.. Prijavi
9. januar 2014.12 god. comment_156978 Naprotiv, sigurno ce biti dolaznih transfera u ovom mjesecu. Prijavi
9. januar 2014.12 god. comment_156981 Naprotiv, sigurno ce biti dolaznih transfera u ovom mjesecu. Čisto sumnjam,prosto nevjerujem. Prijavi
9. januar 2014.12 god. comment_156982 Placen je on za to vrijeme i kada sjedi,tako da ne bi rekao da mu se baš negdje žuri :D Što se mene tice ovu temu treba zaključati jer neće niko doći u januaru.. Placen jeste,ali sam mislio na igracko vreme,karijeru ;) Prijavi
9. januar 2014.12 god. comment_156983 u ovom zimskom prelaznom roku imam 2 želje: ronaldo i messi Prijavi
9. januar 2014.12 god. comment_156984 u ovom zimskom prelaznom roku imam 2 želje: ronaldo i messi NE I NE!!! Prijavi
9. januar 2014.12 god. comment_156991 Odlično odrađen posao. http://chelseabalkan.com/vijesti/transferi/chelsea-doveo-dva-pojacanja-iz-arsenala.html Prijavi
10. januar 2014.12 god. comment_157034 Milanova ideja oko angažovanja veziste Porta Fernanada je u zastoju, a Adrijano Galijani je pripremio novo rešenje čije ime glasi - Mišel Esijen iz Čelsija. Ono što je najbitnije jeste da cena nije previsoka, što se apsolutno uklapa u filozofiju Rosonera. Prema pisanju nemačkog lista Volfsburger, Volfsburg i Čelsi su postigli načelan dogovor oko prelaska Kevina De Brujna u redove Vukova. Ono što je najinteresantnije jeste da nije reč o pozajmici, već o transferu teškom čak 20.000.000 evra?! Mladi belgijski reprezentativac je prošlu sezonu proveo upravo u redovima nemačkog kluba, gde je bio jedan od najboljih. Prema saznanjima istog lista, De Brujn je prihvatio odredbe ugovora, sada je još samo potrebno da Čelsi da zeleno svetlo. Najnovija vest sa Dejli mejla glasi: Inter je ponudio Sautemptonu Fredija Guarina u zamenu za napadača Pabla Osvalda! Evo nesto u vezi nas. Preuzeto sa Mozzart sajta. Prijavi
10. januar 2014.12 god. comment_157037 Misel, nisi vise lepa kao preSent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
10. januar 2014.12 god. comment_157041 mrzelo me da prepravljam... Video sam sta pisu,stvarno su indijanci. Prijavi
10. januar 2014.12 god. comment_157056 Jose Mourinho has also denied interest in Inter Milan's Fredy Guarin or FC Porto's Jackson Martinez #CFC (ESPN) Da vidimo i to čudo. Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157105 Martinez nije nista bolji od Ba a dace bogatstvo za njega,stvarno problem napadaca iz sezone u sezonu a moglo se rijesiti davno da smo htjeli platiti Cavania ili nekog od nolikih napadaca koji su se spominjali. Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157116 Čuj Martinez pa ako mi i njega dovedu tačno ću sebi nogu osjeć' Inače o napadačima http://toptengallery.com/ten-strikers-chelsea-could-sign-january-1 Po meni najbolja opcija Diego Costa tu su još Lewa i Benz. Ali Lewa je izdao i otišao u Bajern a za Benza mislim da bi se fino uklopio...Rooney ne znam baš tu mi je podjeljeno mišljenje... Što se ostalih tiče Martineza ne želim... Falcao i Higuain su tek prešli u nove klubove, Chicharito isto ništa, Benteke < Lukaku, Remy ne znam nisam nešto siguran u te napadače iz Toon-a(Caroll,Ba)... Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157136 Nešto kontam, kad bismo prodali Kevina za 18, recimo Essien i Demba po 10, to je 38 miliona funti. Za ove se pare može uzeti klasan igrač, da li napadač ili vezni - nije bitno. Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157140 Treba terrya u upravu. Cojk kupi kucu za 1,5M a proda je da bude nekih 10M u profitu. On bi Kevina prodao za 30 milki ko iz picke :P Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157142 Murinjo je potvrdio da nije bilo ponuda za Esa i Matu,samo dve ponude za kdb Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157218 Reports in France have been speculating on the future of Paris St Germain midfielder Blaise Matuidi. He is a key player at Parc des Princes and is expected to sign a new long-term contract at the club, with is current deal set to expire in June, but L’Equipe says that both Manchester City and Chelsea are keeping a close eye on the situation. Bio bi pravo pojacanje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.