Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Meni je taj Costa pomalo napuhan igrač i da sad dovedu ne znam da li bi mi i koliko uopće bilo drago...sumnjam kad ode u neki jači klub,a pogotovo na ostrvo da će pasti.

Radje bi Jacksona Martineza.

Iskreno meni sve oko tog Coste smrdi da je to nevjerojatno

Jednu sezonu trpa ko blesav - ne zna se da li je one-hit-wonder ili da li će biti konstanta u budućnosti

Par mjeseci nakon debija za brazil kmeči kako hoće igrati za španjolsku

I još po medijima se govori da je u najboljem slučaju težak karakter, a u najgorem neviđeno đubre od čovjeka

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Znam i ja se sjećam šta je fulao svašta i kakav je bio...a i ove sezone mi nije nešto uvjerljiv,zabija ne zna ni on kako...

Penala se nafulaoo ihiiii moram baš pokušati naći koliko je penala profulao samo ove sezone ima ih dosta.

Lik je vodeći strijelac Primere, pa vi vidite.
A čisto sumnjam da bi sad želio napustiti Atletico, kad ovako dobro stoje.
Kod njega nije samo pitanje odštetne klauzule.

Još da taj Pastore nije ofenzivni veznjak, kojih imamo na izvoz...

pa i Oscar je ofanzivni vezni pa ga vecina zeli vidjeti s Ramiresom u veznom redu.Koliko ima takvih igraca sto mogu igrati na vise pozicija.Pastore je potpuno isti profil igraca kao Modric,moze igrati i ofanzivno i defanzivno.

Reports have come out and claimed Chelsea could be ready to offer Ryan Bertrand to Southampton in order to land Southampton ace Luke Shaw

The Blues have long been linked with the talented left-back, who is also wanted by Manchester United.

A fee of around £18million could also be submitted, with Chelsea keen to negotiate down from the Saints’ asking price of £25m. 

[quote name="Das ist Walter (adis)" post="156564" timestamp="1388937580"] [color=rgb(0,0,0)][font='Century Gothic'][size=3][background=rgb(248,248,248)]Reports have come out and claimed Chelsea could be ready to offer [b]Ryan Bertrand[/b] to Southampton in order to land Southampton ace Luke Shaw[/background][/size][/font][/color][/quote] Prodano odmah I kada Cole ode vraćaj vanAnholt-a iz chelsea b Makar bi bilo bolje da imamo 2 engleza zbog homegrown pravila

Samo ću kopirat tekst sa SB

Bony mora biti prva meta ovog prijelaznog roka! Ne mora igrat protiv Arsenala, Tottenhama, Liverpoola i ostalih, ali ga stavit protiv oba Citya i slavit pobjedu! Sudare se Bony i Ferdinand koljenom o koljeno, Bony ni ne trepne nastavi dalje, Ferdinand na nosilima van

Svakako bi bio 3 puta bolji od Eto'oa, a po onom što pokazuje vjerovatno i od Dembe. Sa Torresom iz ove sezone tu su negdje, mada Bony je drugačiji tip igrača.

Mario Balotelli is after a return to the Premier League and wants to joinChelsea, according to the Daily Star Sunday. It is reported that Balotelli is frustrated by AC Milan’s poor season and would relish a reunion with Stamford Bridge boss Jose Mourinho â€“ his former manager at Inter Milan.

Drogba nas prokleo, posle njega mi krstenog napadaca ne mozemo dovesti.

Šta ima fino u tome što nas sa Balotelijem povezuju?????

Fin dan po tome sto su nas samo sa 2 napadaca povezali, ocekivao sam jos kakvih vijesti za higuaina, martineza i tako ;)

nama treba jedan nas napadac, iz mladog tima, neko ko voli chelsea, ko ce se za chelsea boriti, a ne neki tamo placenici

sto se tice tih placenika, dzeko i higuain = fap fap fap

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

nama treba jedan nas napadac, iz mladog tima, neko ko voli chelsea, ko ce se za chelsea boriti, a ne neki tamo placenici

sto se tice tih placenika, dzeko i higuain = fap fap fap

nama treba napadač koji će davati golove pa makar on bio i suarez

Ljubav prema klubu je nešto precijenjeno.
Sjetimo se kako je Hazard živcirao s onim malo bi vamo, malo bi tamo, kod nas je došao zbog para (mada će netko reć drukčije), a sada je ljubimac navijača i sigurno da mu je stalo do kluba.
Nek igrač na terenu obavlja ono što se od njega očekuje, zaboli me šta on osjeća.

Nije samo zbog para, nego je tada klub osvojio LŠ (pre toga su Mančesteri bili glavni favoriti za njegovo dovođenje), obezbeđeno je učešće u tom takmičenju i u Čelsiju je na njegovoj poziciji bila najslabija konkurencija. Tako da je došao i zato što je imao gotovo obezbeđeno mesto u prvom timu, što je važno za svakog iole ambicioznog mladog igrača.

Stvarno, ako je jedini uvjet ljubav prema klubu, onda se komotno može netko s ovog foruma u napad stavit.

niko nije rekao da je jedini, ali jeste jedan od uvjeta
pogledaj bayern, pa barcu i njihove mladice
eto kod bayerna shvajni, kroos (ako se ne varam), pa muller, svi su oni iz bayernove skole, i kad igraju uvjek daju 100% od sebe za bayern, to jako cijenim i postujem
i kad takvi igraci uspiju u prvom timu to je motivacija vise i za one mlade iz drugog tima

to gore je moja zelja da jedan chelsijev mladic zaigra za prvi tim, ne da mu se pruzi 5minuta u jednoj godini vec dosta vise od toga

dzeko i higuain trenutno zabijaju i valjda nam trebaju takmi napadaci, njih dvojicu mozemo dovesti otprilike za cijenu jednog falkaa

kako stvari stoje necemo ni jednog napadaca dovesti
Ba dobija sanse na kapaljku, ako on ode opet ostaju Eto i Torres koji nece sigurno napustiti Chelsea.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.