3. januar 2014.12 god. comment_156442 Meni je taj Costa pomalo napuhan igrač i da sad dovedu ne znam da li bi mi i koliko uopće bilo drago...sumnjam kad ode u neki jači klub,a pogotovo na ostrvo da će pasti. Radje bi Jacksona Martineza. Iskreno meni sve oko tog Coste smrdi da je to nevjerojatno Jednu sezonu trpa ko blesav - ne zna se da li je one-hit-wonder ili da li će biti konstanta u budućnosti Par mjeseci nakon debija za brazil kmeči kako hoće igrati za španjolsku I još po medijima se govori da je u najboljem slučaju težak karakter, a u najgorem neviđeno đubre od čovjeka Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156444 Meni se nije svidio kada je tu bio Falcao, fulao je sve lik, sada odjednom pogadja sve, kako, to ne znam, ali zabija lik :S Mislim da ce pasti u formi. Prijavi
4. januar 2014.12 god. comment_156445 Znam i ja se sjećam šta je fulao svašta i kakav je bio...a i ove sezone mi nije nešto uvjerljiv,zabija ne zna ni on kako... Penala se nafulaoo ihiiii moram baš pokušati naći koliko je penala profulao samo ove sezone ima ih dosta. Prijavi
4. januar 2014.12 god. comment_156450 Lik je vodeći strijelac Primere, pa vi vidite. A čisto sumnjam da bi sad želio napustiti Atletico, kad ovako dobro stoje. Kod njega nije samo pitanje odštetne klauzule. Prijavi
4. januar 2014.12 god. comment_156477 Još da taj Pastore nije ofenzivni veznjak, kojih imamo na izvoz...pa i Oscar je ofanzivni vezni pa ga vecina zeli vidjeti s Ramiresom u veznom redu.Koliko ima takvih igraca sto mogu igrati na vise pozicija.Pastore je potpuno isti profil igraca kao Modric,moze igrati i ofanzivno i defanzivno. Prijavi
5. januar 2014.12 god. comment_156564 Reports have come out and claimed Chelsea could be ready to offer Ryan Bertrand to Southampton in order to land Southampton ace Luke Shaw The Blues have long been linked with the talented left-back, who is also wanted by Manchester United. A fee of around £18million could also be submitted, with Chelsea keen to negotiate down from the Saints’ asking price of £25m. Prijavi
5. januar 2014.12 god. comment_156583 Reports have come out and claimed Chelsea could be ready to offer Ryan Bertrand to Southampton in order to land Southampton ace Luke Shaw Može. Prijavi
5. januar 2014.12 god. comment_156589 [quote name="Das ist Walter (adis)" post="156564" timestamp="1388937580"] [color=rgb(0,0,0)][font='Century Gothic'][size=3][background=rgb(248,248,248)]Reports have come out and claimed Chelsea could be ready to offer [b]Ryan Bertrand[/b] to Southampton in order to land Southampton ace Luke Shaw[/background][/size][/font][/color][/quote] Prodano odmah I kada Cole ode vraćaj vanAnholt-a iz chelsea b Makar bi bilo bolje da imamo 2 engleza zbog homegrown pravila Prijavi
5. januar 2014.12 god. comment_156633 Samo ću kopirat tekst sa SB Bony mora biti prva meta ovog prijelaznog roka! Ne mora igrat protiv Arsenala, Tottenhama, Liverpoola i ostalih, ali ga stavit protiv oba Citya i slavit pobjedu! Sudare se Bony i Ferdinand koljenom o koljeno, Bony ni ne trepne nastavi dalje, Ferdinand na nosilima van Prijavi
5. januar 2014.12 god. comment_156635 Kada je El Nino govorio da nam treba Bony vi ste mu se smejali. Prijavi
5. januar 2014.12 god. comment_156636 Svakako bi bio 3 puta bolji od Eto'oa, a po onom što pokazuje vjerovatno i od Dembe. Sa Torresom iz ove sezone tu su negdje, mada Bony je drugačiji tip igrača. Prijavi
5. januar 2014.12 god. comment_156662 Mario Balotelli is after a return to the Premier League and wants to joinChelsea, according to the Daily Star Sunday. It is reported that Balotelli is frustrated by AC Milan’s poor season and would relish a reunion with Stamford Bridge boss Jose Mourinho – his former manager at Inter Milan. Drogba nas prokleo, posle njega mi krstenog napadaca ne mozemo dovesti. Prijavi
5. januar 2014.12 god. comment_156666 Nisam nešto za Ballotelia,kada bi on došao mislim da bi on i Luiz cirkus pravili :D Prijavi
6. januar 2014.12 god. comment_156673 Danas nas samo sa Balotelijem i Rooneyem povezali. Fin dan. Prijavi
6. januar 2014.12 god. comment_156709 Danas nas samo sa Balotelijem i Rooneyem povezali. Fin dan. ja citam da je ROONEY potpisa za chelsea na 4 godine Prijavi
6. januar 2014.12 god. comment_156719 Danas nas samo sa Balotelijem i Rooneyem povezali. Fin dan. Šta ima fino u tome što nas sa Balotelijem povezuju????? Prijavi
6. januar 2014.12 god. comment_156721 Šta ima fino u tome što nas sa Balotelijem povezuju????? Fin dan po tome sto su nas samo sa 2 napadaca povezali, ocekivao sam jos kakvih vijesti za higuaina, martineza i tako ;) Prijavi
6. januar 2014.12 god. comment_156752 nama treba jedan nas napadac, iz mladog tima, neko ko voli chelsea, ko ce se za chelsea boriti, a ne neki tamo placenicisto se tice tih placenika, dzeko i higuain = fap fap fapSent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
6. januar 2014.12 god. comment_156756 nama treba jedan nas napadac, iz mladog tima, neko ko voli chelsea, ko ce se za chelsea boriti, a ne neki tamo placenici sto se tice tih placenika, dzeko i higuain = fap fap fap Sent from my GT-I9001 using Tapatalk nama treba napadač koji će davati golove pa makar on bio i suarez Prijavi
6. januar 2014.12 god. comment_156757 Stvarno, ako je jedini uvjet ljubav prema klubu, onda se komotno može netko s ovog foruma u napad stavit. Prijavi
7. januar 2014.12 god. comment_156772 Ljubav prema klubu je nešto precijenjeno. Sjetimo se kako je Hazard živcirao s onim malo bi vamo, malo bi tamo, kod nas je došao zbog para (mada će netko reć drukčije), a sada je ljubimac navijača i sigurno da mu je stalo do kluba. Nek igrač na terenu obavlja ono što se od njega očekuje, zaboli me šta on osjeća. Prijavi
7. januar 2014.12 god. comment_156773 Nije samo zbog para, nego je tada klub osvojio LŠ (pre toga su Mančesteri bili glavni favoriti za njegovo dovođenje), obezbeđeno je učešće u tom takmičenju i u Čelsiju je na njegovoj poziciji bila najslabija konkurencija. Tako da je došao i zato što je imao gotovo obezbeđeno mesto u prvom timu, što je važno za svakog iole ambicioznog mladog igrača. Prijavi
7. januar 2014.12 god. comment_156787 Stvarno, ako je jedini uvjet ljubav prema klubu, onda se komotno može netko s ovog foruma u napad stavit. niko nije rekao da je jedini, ali jeste jedan od uvjeta pogledaj bayern, pa barcu i njihove mladice eto kod bayerna shvajni, kroos (ako se ne varam), pa muller, svi su oni iz bayernove skole, i kad igraju uvjek daju 100% od sebe za bayern, to jako cijenim i postujem i kad takvi igraci uspiju u prvom timu to je motivacija vise i za one mlade iz drugog tima to gore je moja zelja da jedan chelsijev mladic zaigra za prvi tim, ne da mu se pruzi 5minuta u jednoj godini vec dosta vise od toga dzeko i higuain trenutno zabijaju i valjda nam trebaju takmi napadaci, njih dvojicu mozemo dovesti otprilike za cijenu jednog falkaa kako stvari stoje necemo ni jednog napadaca dovesti Ba dobija sanse na kapaljku, ako on ode opet ostaju Eto i Torres koji nece sigurno napustiti Chelsea. Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.