Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Nemoj trpati mog starog više u svoje postove, da to raščistimo. ovo je prvi i zadnji put da si ga spomeno.

tvoj stari je dobar čovek

Nosilac Milana koji ima najlošiju sezonu od 1900.   

Mi imamo previše mladih igrača koje treba sačekati i ne treba nam ovakav igrač kojega treba dugo čekati i trpiti njegov idiotizam i manjak inteligencije i još da se iživljava nad nekim. 

I ako ili kada se uigra ekipa za sezonu, dvije ne može nama u napadu biti lik za kojega nikada neznaš šta će uraditi ili kako reagirati i da onda čitava momčad, koja se toliko gradila, za njega ispašta.   

Da nije njega Milan bi bio 20. ove sezone.

To je samo pokazatelj kakva je zapravo loša situacija u Milanu..

Ako malo razmisliš vidjećeš da nije pokazatelj samo toga.

ej da ja vas pitan nesto a ponajprije posebnog jel istina sta mediji govore da je abramovic zatvorio slavinu i da nece davati novaca za pojacanja :o

Jeste istina je,odlučio je da nece više davati nikome novac vec ce ga od sada on lično slati preko žiro računa,kaže da mu je tako lakše. :D

Čuj da tata Roman nema za pojačanja =))

Balotelli je dosad mogao biti najbolji spic na svijetu, samo da je htio. Balotelli je dosad mogao osvojiti dvije Zlatne lopte, samo da je htio. Balotelli je dosad mogao nadmasiti debelog Ronalda, samo da je htio. Mogli ste i vi progledat dosadi, samo da ste htjeli.

Mourinho kaže da dovođenje napadača nije prioritet,a ja se onda pitam šta je prioritet za ovaj prelazni rok?

Ja bi bio prezadovoljan ovim prelaznim rokom kada bi doveli dobrog centralnog veznjaka i to iz klubova Premiershipa a ja bi volio da to bude Cabaye.Cabaye je igrač koji je "slab" na interes i ponude velikih klubova i spreman je na sve da bi otišao,to je se vidjelo i ljetos kada je odbijao da igra zbog ponude Arsenala.I klub i navijači su mu to sve oprostili,ali kada bi se to ponovilo mislim da bi ga Newcastle prodao.Siguran sam bi ga mogli dovesti za nekih 20milona funti.

Što se tice nekih veznjaka van Engleske mislim da bi se trebala obratit pažnja na situaciju oko Matuidia iz PSG-a jer izgleda da mu ugovor ističe na kraju sezone a zasada ga odbija produžiti.

Pastore navodno ide na pozajmnicu u Romu,sjecam se kad smo ga mi htjeli dovesti,mozda bi bilo pametno da se ukljucimo za posudbu pa ga forsirati u veznom redu s Ramiresom.Roma ce napraviti dobar posao njegovom posudbom u klubu.

ej da ja vas pitan nesto a ponajprije posebnog jel istina sta mediji govore da je abramovic zatvorio slavinu i da nece davati novaca za pojacanja :O

Kao i tijekom prošlog prijelaznog roka.

Pastore navodno ide na pozajmnicu u Romu,sjecam se kad smo ga mi htjeli dovesti,mozda bi bilo pametno da se ukljucimo za posudbu pa ga forsirati u veznom redu s Ramiresom.Roma ce napraviti dobar posao njegovom posudbom u klubu.

Još da taj Pastore nije ofenzivni veznjak, kojih imamo na izvoz...

Meni je taj Costa pomalo napuhan igrač i da sad dovedu ne znam da li bi mi i koliko uopće bilo drago...sumnjam kad ode u neki jači klub,a pogotovo na ostrvo da će pasti.

Radje bi Jacksona Martineza.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.