31. decembar 2013.12 god. comment_156122 Ima veliki potencijal ali i veliki problem. Zaključak je da bi nam Balotelli potencijalno bio veliki problem! :D Prijavi
31. decembar 2013.12 god. comment_156139 Nemoj trpati mog starog više u svoje postove, da to raščistimo. ovo je prvi i zadnji put da si ga spomeno. tvoj stari je dobar čovek Prijavi
31. decembar 2013.12 god. comment_156143 "Guarin + 10 miliona eura za Matu!" Ako je ovo istina, ja ću se ranit. Prijavi
31. decembar 2013.12 god. comment_156151 Nosilac Milana koji ima najlošiju sezonu od 1900. Mi imamo previše mladih igrača koje treba sačekati i ne treba nam ovakav igrač kojega treba dugo čekati i trpiti njegov idiotizam i manjak inteligencije i još da se iživljava nad nekim. I ako ili kada se uigra ekipa za sezonu, dvije ne može nama u napadu biti lik za kojega nikada neznaš šta će uraditi ili kako reagirati i da onda čitava momčad, koja se toliko gradila, za njega ispašta. Da nije njega Milan bi bio 20. ove sezone. Prijavi
31. decembar 2013.12 god. comment_156152 Da nije njega Milan bi bio 20. ove sezone. To je samo pokazatelj kakva je zapravo loša situacija u Milanu.. Prijavi
31. decembar 2013.12 god. comment_156154 To je samo pokazatelj kakva je zapravo loša situacija u Milanu.. Ako malo razmisliš vidjećeš da nije pokazatelj samo toga. Prijavi
31. decembar 2013.12 god. comment_156161 Oni su losi zbog olosa koji im je menadjer, nisu krivi igraci. Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156375 http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/10547871/Chelsea-plan-second-bid-for-Napoli-striker-Gonzalo-Higuain-after-having-50-million-offer-rejected.html LOOOOL ako je ovo istina. Nisu nudili 50 milki za Falkaa, Kavanija, Runija, a nude za Higuaina. =)) Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156377 Naravno da nije istina. Nemojte biti budale i vjerovati u te gluposti. Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156393 Ma ljudi kakvi crni 50 miliona i to funti.. Da je Chelsea stvarno ponudio 50 miliona funti Higuain bi vec bio u Cobhamu. Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156415 ej da ja vas pitan nesto a ponajprije posebnog jel istina sta mediji govore da je abramovic zatvorio slavinu i da nece davati novaca za pojacanja :O Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156416 Ma nema šanse, to su gluposti da je zatvorio slavinu, on će dat 100M ako Mou zatraži Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156417 ej da ja vas pitan nesto a ponajprije posebnog jel istina sta mediji govore da je abramovic zatvorio slavinu i da nece davati novaca za pojacanja :o Jeste istina je,odlučio je da nece više davati nikome novac vec ce ga od sada on lično slati preko žiro računa,kaže da mu je tako lakše. :D Čuj da tata Roman nema za pojačanja =)) Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156418 ej da ja vas pitan nesto a ponajprije posebnog jel istina sta mediji govore da je abramovic zatvorio slavinu i da nece davati novaca za pojacanja :o To debilni portali zato sto smo ove godine u minusu 50 miliona, shvatili kao da nece roman davati pare, nidje veze s vezom. Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156419 Balotelli je dosad mogao biti najbolji spic na svijetu, samo da je htio. Balotelli je dosad mogao osvojiti dvije Zlatne lopte, samo da je htio. Balotelli je dosad mogao nadmasiti debelog Ronalda, samo da je htio. Mogli ste i vi progledat dosadi, samo da ste htjeli. Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156420 Mourinho kaže da dovođenje napadača nije prioritet,a ja se onda pitam šta je prioritet za ovaj prelazni rok? Ja bi bio prezadovoljan ovim prelaznim rokom kada bi doveli dobrog centralnog veznjaka i to iz klubova Premiershipa a ja bi volio da to bude Cabaye.Cabaye je igrač koji je "slab" na interes i ponude velikih klubova i spreman je na sve da bi otišao,to je se vidjelo i ljetos kada je odbijao da igra zbog ponude Arsenala.I klub i navijači su mu to sve oprostili,ali kada bi se to ponovilo mislim da bi ga Newcastle prodao.Siguran sam bi ga mogli dovesti za nekih 20milona funti. Što se tice nekih veznjaka van Engleske mislim da bi se trebala obratit pažnja na situaciju oko Matuidia iz PSG-a jer izgleda da mu ugovor ističe na kraju sezone a zasada ga odbija produžiti. Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156427 Pastore navodno ide na pozajmnicu u Romu,sjecam se kad smo ga mi htjeli dovesti,mozda bi bilo pametno da se ukljucimo za posudbu pa ga forsirati u veznom redu s Ramiresom.Roma ce napraviti dobar posao njegovom posudbom u klubu. Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156430 http://mondo.rs/a648933/Sport/Fudbal/Arsenal-definitivno-odvodi-Dijega-Kostu.html Kosta dolazi da satrune u Arsenalu :D Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156432 ej da ja vas pitan nesto a ponajprije posebnog jel istina sta mediji govore da je abramovic zatvorio slavinu i da nece davati novaca za pojacanja :O Kao i tijekom prošlog prijelaznog roka. Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156433 http://mondo.rs/a648933/Sport/Fudbal/Arsenal-definitivno-odvodi-Dijega-Kostu.html Kosta dolazi da satrune u Arsenalu :D Naslov "Arsenal definitivno odvodi Dijega Kostu" i onda na kraju taj čuveni upitnik. Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156434 Pastore navodno ide na pozajmnicu u Romu,sjecam se kad smo ga mi htjeli dovesti,mozda bi bilo pametno da se ukljucimo za posudbu pa ga forsirati u veznom redu s Ramiresom.Roma ce napraviti dobar posao njegovom posudbom u klubu. Još da taj Pastore nije ofenzivni veznjak, kojih imamo na izvoz... Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156436 Jos da je taj Pastore nesto i pokazao od odlaska iz Italije... Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156437 Meni je taj Costa pomalo napuhan igrač i da sad dovedu ne znam da li bi mi i koliko uopće bilo drago...sumnjam kad ode u neki jači klub,a pogotovo na ostrvo da će pasti. Radje bi Jacksona Martineza. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.