Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Slazem se, najmanje volim napadace njegovog tima, Gomez, Klose, Jelavic,Highuain, napadace koji samo stoje i cekaju loptu na pladanj. Neki bi rekli da Higuain ima njuh za go a ja bi rekao da je nepokretni balvan.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Navodno balonja želi iz Milana, klub opovrgava, agent traži novi klub i spominje nas kao moguću destinaciju

23 godine, milanče u financijskoj i rezultatskoj krizi, dokazan u pl

Yes please. Mislim da ga mou i naša ekipa može dovesti u red, a to što je igrao lp - ionako gotovo svaki napadač koji valja ju je igrao ove sezone (osim suareza)

Balotellija Mourinho neće dovesti jer ga je u Interu posjeo na klupu zbog bezobrazluka, nema šanse da dođe. Al kaže Hasselbaink da dolazi napadača, pa neka bude neka klasa.

Balotellija Mourinho neće dovesti jer ga je u Interu posjeo na klupu zbog bezobrazluka, nema šanse da dođe. Al kaže Hasselbaink da dolazi napadača, pa neka bude neka klasa.

On je tada imao 18 godina i imao odličnog Milita i Eto-a kraj sebe

Koliko ja gledam navodno da se smirio - ne da je postao svetac. Ali da je sada puno normalniji

Čovjek trusi Marlboro, a što je još gore, Mancini mu je to dozvoljavao u Cityu. Talent je Balotelli, ali ne vjerujem da bi Mou sebi dozvolio ovo. Znam da je Coentrao zbog slike s cigarom u ruci bio kažnjen od Mourinha neigranjem. Na nema šanse da dođe.
Kažu i za Suareza da je normalan.
:D.

Samo da ne dovodimo ponovo neko prijelazno rješenje za napad,dosta nam je više toga.Ako uprava misli dovesti napadača onda nek pronađu dugoročno riješenje.Na tržištu i nema baš nekih puno opcija što se napadača tice,a i smatram da u januaru necemo napraviti neki veci transfer.

Opet kažem,fora je pogoditi transfer ne mora se uvijek isplačivat ogromno obeštećenje.

Ja nekako imam osjecaj da ce ovaj prelazni rok za Chelsea proci u novinarskim spekulacijama i nagađanjima,bez konkretnih poteza.

meni Balonja i nije neki igrač, ali ne bi se bunio da dođe.. On i Lukaku tandem sl sezone, pa ko izbori prvog špica

bilo bi fora imati ovakvu kraljinu u ekipi :D

balotelli_660_092413063504.jpg

Ovo treba u humor staviti. Kakav Baloteli. Pa da čitava ekipa za njega igra i da čekamo kad će sranje napraviti. Manite se ćorava posla. 

• Autor

Ne mogu da vjerujem da neki stvarno misle da je Higuain svjetska klasa.
Jedan Benzema,koji bi dao sve da je u Torresovoj formi(ne mislim na zadnji mjesec dana)je ostao u Realu a Higuaina su prodali.Toliko o tome.

Higuain je igračina za Benzemu, dovoljno je samo pogledati Higuainovu statistiku, naravno da je svetska klasa, šta pričate gluposti

Ove sezone u ligi 16 utakmica/9 golova/ 4 asist; 120 golova za Real Madrid, prošle sezone 28 golova

pa ti aplaudiraj svom starom

Kakav crni Balonja, dečko se raspada, polovinu golova je postigao iz penala i rutinski maši stopostotne šanse...

Odličan igrač, ali nije normalan, ima neki problem u glavi, da je normalan u glavi, igrao bi kao zvijer svaku utakmicu, a ovako kad mu se da on se bori, a kad mu se neda ništa.

Po meni je dovoljno kavlitetan za chelsea uz to ima iskustvo igranja ovdje. Nosilac milana je ove sezone i svakako se ne mogu sloziti sa pojedinim da je los igrač ali tu je njegova loša crta naravno govorim o njegovom karakteru o kojem ne treba puno pričati.

Nije mi drag i sigurno bio rizik njegovo dovodjenje u jednoj mjeri ali budući da nam je potreban vrhunski napadač kako bismo se digli na viši nivo pretendiram da bi u vrijedilo rizikovati. Budući da smo ostali bez Falcaoa, Cavania, izvjesno je da Lewa ne dolazi(iako njege i nebi želio) priliku da ga se dovede trebalo bi iskoristiti koliko kod on debil bio.

Ako ga iko može kontrolirati to je Mourinho ali opet kada malo razmislim bilo bi mi ga velika muka gledati kako se glupira na terenu.

Esienov agent:

"It's true that he could leave Chelsea this winter. Several big European clubs playing in the Champions League have made enquiries and it should play out in the next 10 days or so. Michael wasn't included in Chelsea's list of players for European competition, so he's free to play in the Champions League with another club."

Ionako se nije naigrao ove (a ni prošlih sezona) a godine i ozljede su ga sustigle. Ako guarin dolazi onda je sigurna stvar, ali i bez novog veznjaka izgleda izgledno.

Ove sezone u ligi 16 utakmica/9 golova/ 4 asist; 120 golova za Real Madrid, prošle sezone 28 golova

pa ti aplaudiraj svom starom

Nemoj trpati mog starog više u svoje postove, da to raščistimo. Ja se ne spuštam na taj seljački nivo, ali ne dopuštam da se spominje moja porodica ni u kom smislu. Trollanje i zajebanciju na stranu, ovo je prvi i zadnji put da si ga spomeno.

Druga stvar, Higuain može Benzemi čistiti kopačke i lupati se još nogom u guzicu od sreće. Naravno, od statistike koju je dotični nabijao protiv Almerije, Recreativa i ostale buranije, puno je važnije mišljenje Josea Mourinha i Carla Ancelottija koji su ovaj prosjek od napadača prema zaslugama stavljali kilometar iza Karima Benzeme.

Po meni je dovoljno kavlitetan za chelsea uz to ima iskustvo igranja ovdje. Nosilac milana je ove sezone i svakako se ne mogu sloziti sa pojedinim da je los igrač ali tu je njegova loša crta naravno govorim o njegovom karakteru o kojem ne treba puno pričati.

Ako ga iko može kontrolirati to je Mourinho ali opet kada malo razmislim bilo bi mi ga velika muka gledati kako se glupira na terenu.

Nosilac Milana koji ima najlošiju sezonu od 1900.   

Mi imamo previše mladih igrača koje treba sačekati i ne treba nam ovakav igrač kojega treba dugo čekati i trpiti njegov idiotizam i manjak inteligencije i još da se iživljava nad nekim. 

I ako ili kada se uigra ekipa za sezonu, dvije ne može nama u napadu biti lik za kojega nikada neznaš šta će uraditi ili kako reagirati i da onda čitava momčad, koja se toliko gradila, za njega ispašta.   

Nisam za nikog za koga se više piše šta radi van terena, nego šta radi na terenu.
Za dvorsku ludu imamo Davida, sasvim dovoljno.
Što se Higuaina tiče, da ga je Mou želio, ne bi ni otišao u Napoli, a da ćemo mi dat 40 milijuna sad za napadača mi izgleda kao teža znanstvena fantastika.

Super Mario? Vrlo dobar napadač. Ako Mourinho misli da ga može ustrojiti, zašto ne?

Što se tiče talenta i znanja, o tome ne treba diskutovati.

Ima sve, samo je problem što je nedisciplinovan. 

Ali ako se spametuje, može postati najbolji napadač na svijetu, gdje god bio...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.