Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Dovesti Runija i po mogucnosti i Danijela de Rossija i to bi bilo to. De Rossi ima 30 godina, ali bio bi savrsen spoj kada bi ga JM uklopio sa mladim igracima koje imamo previse u timu :)

evi i službena potvrda napokon

nisam znao da igra primarno na levom beku,mislio sam da je levo krilo

http://www.chelseafc.com/news-article/article/3325596/title/blues-seal-cuevas-signing?

At 5ft 7in tall he plays primarily as a left-back but can also operate as a left-winger.

napokon da kupe nekog levog beka,imao 54 igrača na desnu stranu

ps.gde je sad soxx što se hvali diskretno kako je lep da otvori temu za ovog malca

Znači ništa od Shawa. :(

Dok ovaj dobije radnu dozvolu za igru u pl Shawa možemo kupiti i prodati 5 puta.

Ma nista od De Rossija! Znamo svi da Chelsea igracima preko 30 god nudi samo jednogodisnje ugovore, na sto Rossi vjerujem nebi pristao

evi i službena potvrda napokon

nisam znao da igra primarno na levom beku,mislio sam da je levo krilo

http://www.chelseafc.com/news-article/article/3325596/title/blues-seal-cuevas-signing?

At 5ft 7in tall he plays primarily as a left-back but can also operate as a left-winger.

napokon da kupe nekog levog beka,imao 54 igrača na desnu stranu

ps.gde je sad soxx što se hvali diskretno kako je lep da otvori temu za ovog malca

Sa njegovih 17 on mora bar 2 godine da rastura po pozajmicama da bi dobio ozbiljnu priliku u reprezentaciji a samim tim i sansu za radnu dozvolu. 

Bolje da su Shaw-a kupili, Kostao bi vise al em je home-grown em je dokazao talenat u PL.

Bolje da su Shaw-a kupili, Kostao bi vise al em je home-grown em je dokazao talenat u PL.

I ja sam to rekao. Shaw em što je bolji neg je i englez i dokazan igrač a posebno za PL. Nema prilagođavanja, čekanja da "sazrije"....

Znaci najveca ponuda koju je Chelsea spreman poslati za Rooneya je 30 miliona funti i to mi je drago jer mislim da je to odlicna ponuda za nezadovoljnog igraca i da ne bi trebali ici preko tog iznosa.Ponuditi Unitedu 30miliona funti i to je to ako pristanu super ako ne pristanu opet nije katastrofa. ;)

Kuba Blasczykowski, raketa na desnom krilu Dortmunda izjavio da je imao lukrativnu ponudu Man Cityia, ali ju je odbio jer kako kaze: "Nije sve u parama, i osjeca se super u Dortmundu"

Respect!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.