Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

lewandowski je precijenjen. 3 gola realu pokraj mutavog pepea ga ne čine vrhunskim igračem. sustav igre dortmunda mu paše i to je njegov maksimum. ne trebamo centarfora i siguran sam da on nije na popisu.

Da vidimo.... 

Dortmund ima izuzetno kvalitetne manevarske igrace koji kreiraju sanse za napadaca;

Chelsea ima izuzetno kvalitetne manevarske igrace koji kreiraju sanse za napadaca;

Pogledaj samo broj asistencija Mate i Hazarda prosle sezone;

Zatim razmisli koliko je jos asistencija Torres promasio;

Onda na Torresovo mesto stavi Lewandowskog, koji se specijalizovao da realizuje sanse koje mu stvaraju i dobices vrhunskog spica ;)

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Da vidimo.... 

Dortmund ima izuzetno kvalitetne manevarske igrace koji kreiraju sanse za napadaca;

Chelsea ima izuzetno kvalitetne manevarske igrace koji kreiraju sanse za napadaca;

Pogledaj samo broj asistencija Mate i Hazarda prosle sezone;

Zatim razmisli koliko je jos asistencija Torres promasio;

Onda na Torresovo mesto stavi Lewandowskog, koji se specijalizovao da realizuje sanse koje mu stvaraju i dobices vrhunskog spica ;)

Meni je on ko Mandžo, ništa kvalitetniji, koristan igrač, ali nije za Otok.

7ff9e7b7-d854-4a13-8c1b-fca855ff8fbd.jpg
Various reports in Nigeria are claiming that Chelsea midfielder John Obi Mikel could be set to leave the club this summer and is attracting interest from Napoli andGalatasaray. The Turkish club have reportedly submitted an offer of €12million for Mikel.
by Lewis Rutledge 4:52 PM

Cudi me da ga Rafa hoce, kod nas kada je bio nije ga bas nesto cijenio. Mikelov odlazak je svakako moguc, rastanak je sve blizi bar se meni tako cini al eto nekako mi je drag on.

Ako ode bilo bi vrh dovesti De Rossija a ne Khediru.

Breaking News: Sky Sports Sources understands that Chelsea have now entered the race for Tottenham target Willian and are in advanced talks with the Anzhi Makachkala ace.

Valjalo bi da ga otmemo Totenhemu nek se pusi AVB :D 

Ne samo da bi valjalo bilo bi to odlicno, ne samo jer bi im ga maznuli pred nosom, poseno bi bilo dobro jer se radi o vrhunskom igracu kojeg ne bi mnogo platili zbog finansijskog kraha Anzhija ali ne znam gdje bi igrao pored Mate, Edena i Oscara a tu su De Bruyne i Schurrle tako da ne vjerujem u ovo.

Da nismo doveli Njemca bilo bi sanse ovako ne vjerujem da cemo ga gledati u dresu Bluesa

• Autor

Ako Willian dođe, netko će morati otići.

A taj neko ne zelim da bude Mata ! ! ! 

ibbTo1QHhWi6ht.gif
mata.gif
Tesko da Tata ode u MUFC .

De ljudi ne panicite.

To sto United hoce Matu ne znaci da ga nasi hoce dati. 

Willian ako dodje Moses vjerovatno posudba i vjerujem da ce razvalit na posudbi.

Nije Mourinho budala da posalje matu u United, zna da bi kao prvo mogao se posteno zajebati. Pogotovo zna da mu mnogi navijaci nebi ovo oprostili.

A i nedavno na pitanje dal ce prodati Matu ili Luiza odgovorio je "No chance".

Moram priznati da mi se sve više počinje sviđati ideja o kupnji Portovog centarfora Jacksona Martineza. Jedini problem je upravo što je to Portov igrač, znamo kako oni vole oderati ekipe, pogotovo nas. Pa koliko smo im love dali dosad, mogli smo čitav klub kupiti jebote :D

Nisam ga puno gledao, ustvari sam Porto i njihovu ligu nisam pratio prošle sezone. Međutim, momak ima impresivnih 27 golova u 31 nastupu. A riječ je o portugalskoj ligi, nije to mačiji kašalj, igra se tamo vrlo kvalitetan i fizički zahtjevan nogomet. Znamo ko je zadnji put ovakve stvari radio i o kakvom se napadaču radi (hint: njegov reprezentativni kolega). Martinez ima 26 godina, visok je 185cm, igra čistu devetku, odličan je egzekutor s obje noge.. Samo izgleda malo starije od 26 godina, opet ona stara priča haha :P

http://www.youtube.com/watch?v=Qn_4FKyv-ik

Kakve su vaše impresije, jeste li gledali ovog igrača i šta mislite da li bi bio pojačanje za nas ?

Spominjala se otkupna klauzula od oko 40 miliona eura što je jako puno, ali bolje te pare potrošiti na jednog centarfora nego recimo na spomenutog Williana.

Pa opet bolje dati za njega 40 milki koje planiramo potrositi nego za Lewu,za kojeg mislim da je previse uzdignut i svejedno ne bi dosao ! 

Nikad neću prežalit što nismo doveli Bonya za male pare, mislim da bi nam on došao ko budali šamar, Swansea je napravio pravi posao sa tim transferom, što se tiče Jacksona, prije njega nego Lewu, prije Wayne nego Jacksona

Nikad neću prežalit što nismo doveli Bonya za male pare, mislim da bi nam on došao ko budali šamar, Swansea je napravio pravi posao sa tim transferom, što se tiče Jacksona, prije njega nego Lewu, priljnije Wayne nego Jacksona

Slazem se za Lewu, Rooneya i Martineza, odnosno za donji dio posta.

Al boga ti da te pitam, skidas li ti gace kad vidis Bonya ili se samo malo seksualno uzbudis sto bi znacilo da si izdzljiv.

Ako ti treba ulja javi znam jednog tipa sto proizvodi prirodno vec godinama. Jbg nadam se da ti ne smeta sto je maslinovo. Pitacu ga ako treba radi li i obicno.

Sad ozbiljno, da nismo imali Dembu mozda bi ga i doveli zajedno sa Ginkelom iz Vittesea, bilo je tu jos nekih stvari a i vazilo je to da nije igrao u PL nikako nego u Holandiji a razlika je velika.

Postojao je interes vjerujem ali njemu je bolje sto je otisao u Swensea, polako korak po korak. Mozda zasluzi da predje u Chelsea jednog dana.

Hahaha, ne skidam, ali jako volim tog igraca i cijenim igrace iz siromasnih dijelova svijeta i igrace koji su se probili iz malih klubova, znam ja da on mozda dode u Chelsea jednog dana, ali to ce biti za ogromne pare, a da nije isao na AKN dosao bi umjesto Dembe, to sam citao izjavu njegovog agenta, Senegal nije igrao i oni doveli Dembu, a trebali njega

Nije da je Žoze Murinjo tokom svoje karijere gajio ekstremno ofanzivan stil fudbala, a nije ni da Čelsi ima mali broj napadača (Demba Ba, Romelu Lukaku, Fernando Tores, Viktor Mozes, Andre Širle), ali - uskoro bi za "plavce" mogao da zaigra strašan tandem.

Kako prenose britanski mediji Murinjo nije odustao od dovođenja Vejna Runija iz Mančester junajteda, a konkretizovani su i pregovori saSamjuelom Etoom, koji je član Anžija, a kome je Čelsi i zvanično ponudio godišnju platu od pet miliona evra. To je četiri puta manje od njegove plate u čečenskom klubu, čiji je gazda Kerimov rešio da drastično smanji primanja fudbalera, pa je već počelo osipanje ekipe.

Runi i Eto u istom napadu? Zvuči baš zanimljivo, zar ne?

Dobar je  ali bolji od Rooneya nije.

Waza je unazad godinama jedan od njaboljih napadaca na svijetu, brz, okretan, vrhuski tehnicar, ima veliko iskustvo u PL, sve najbolje sto jedan napadac  treba imati. Kada jos tome dodas da Unitedu otimamo takvog igraca i zadamo ima ogroman udarac a i da ga Mou obozava dobijamo mnogo vise nego sto bilo mozemo zamisliti.

Moze i Martinez ali prije Rooneya, nikako.

Martinez FM pojacanje... #-o

I ovi isti sto pisu "Ili Rooney ili niko" ce posle 3 lose partije nasih spiceva da seru po Mou sto nije doveo "Bilo koga samo da njih ne gledaju". 

Martinez je klasican egzekutor. Nema tu neke lepote u igri, ali samo mu daj loptu i zavrsice posao. 

Martineza za 40 miliona ne bih nikako. Pa ni za 30.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.