Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

@Whisp

Nisam tačno upoznat, ali ono što znam je da Chelsea nastoji otkupiti igrača u potpunosti, dakle želi da igrač bude 100% u našem vlasništvu.

Kako sam ja nesto citao, ne mozemo uopste ni pokusati da ga kupimo, ako nije 100% u vlasnistvu kluba koji ga prodaje. 

Nego dobro, nije ni vazno toliko.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ovo što ti govorim je validno, ne sumnjaj u izvor informacije (nije insajderska ali vrlo pouzdan izvor).

Chelsea želi kupiti i Sevillin dio, i dio koji posjeduje Doyen grupacija. Dakle, ako Kondogbia dođe on će biti 100% Chelseajev.

@Adis
Ne postoji tandem od tri igrača. Malo sam se nasmijao na taj komentar, al nea veze. :P
.

Ma jebes ga, ne bih drugacije saznao porijeklo rijeci.. :D

Racunaj da od danas ima i trio tandem.. :P

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Whisper, ne smijemo imat igrača koji je u vlasništu neke agencije i slično, to ne uključuje kupovanje takvih igrača.
Al morali bi otkupit i od Seville i od one grupe, u čemu je razlika od ostalih liga, Real bi recimo mogao otkupit samo Sevillin dio, nama to nije moguće.

Posto je vec gotovo sigurno da ce Ibrahimovic u Real Madrid, za ocekivati je da PSG krene za Cavanijem ili Runijem. Vise sam uvjeren da ce PSG platiti tu klauzulu za Cavanija a nama ce ostati opcija da kupimo Runija sto bih ja i volio i misljenja sam da bi se odicno uklopio u nas sastav.

Kakvi smo baksuzi PSG će kupiti Rooneya, a Cavani će ostat u Atleticu.
Whisper, ako ode slučajno Romeu i ne daj Bože Mikel, zadnji vezni će bit itekako potreban.
Ako ostane jedan od njih, nije prijeka potreba, ali ne šteti ga imat.
Jedino ga nema smisla dovodit ako ostaju svi veznjaci u klubu.

Kakvi smo baksuzi PSG će kupiti Rooneya, a Cavani će ostat u Atleticu.
Whisper, ako ode slučajno Romeu i ne daj Bože Mikel, zadnji vezni će bit itekako potreban.
Ako ostane jedan od njih, nije prijeka potreba, ali ne šteti ga imat.
Jedino ga nema smisla dovodit ako ostaju svi veznjaci u klubu.

Mnogo je to "ako" 

Ali sam uveren da bi Kondobia bio back-up kod Mourinha. Zato sam pre za to da Ake dobije sansu, koju je pokazao da zasluzuje, nego da se rasipaju pare okolo, bez preke potrebe. 

Sky Sports understands that 26-year-old Norwich goalkeeper John Ruddy is interested on a switch to Stamford Bridge.

Sky Sports understands that 26-year-old Norwich goalkeeper John Ruddy is interested on a switch to Stamford Bridge.

To je onaj sto je Drogbu nokautirao...ja bi prije uzeo nekog iskusnog golmana nego da ovaj sa svojih 26 godina bezveze propada cekajuci da se Cech povrijedi.Moj izbor bi bio Cesar ili Given..

Ako Cavani ode u PSG, Ibra vjerovatno ide. Kako bi volio gledati Ibru u našem dresu. Trenutno ima 31 godinu. Može igrati na visokom nivou još 3-4 godine.

Ibra je strasan igrac, a zna se i koliko postuje Mourinha.

Jednom sam napisao cijeli tekst o Mourinho iz njegove knjige.

Slazem se sa postom iznad, to bi bio odlican potez a nije skup, taman bi nam valjao dok Lukaku ne postane udarna spica...

Spominje se Benteke kao plan b nakon što je Cavani otpao, kao što sam već ranije rekao moj napad iz snova je Luks-Bony-Benteke (DA,DA Cae, to je moj napad iz snova, to sam napisao i u temi za wallpapere gdje si to trebao vidjet!!), tako da sam ja za taj transfer

http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/07/08/4101389/chelsea-preparing-bid-for-benteke?ICID=HP_HN_1

http://metro.co.uk/2013/07/08/chelsea-turn-to-christian-benteke-as-edinson-cavani-edges-towards-psg-3872928/

Nek se spominje. Nema od toga nista.

Spominju ljudi neki dan lewandowskog i hulka sad bentekea.

Davno sam rekao da cemo ostati sa 3 napadaca ova trenutna. Da smo toliko zagrijani za napadaca platili bi Cavania.

Ne vjerujem u tvoju teoriju, sigurno smo zagrijani za napadača, ali očito Roman uči iz svojih grešaka i ne želi plesati kako drugi sviraju, tako da mislim da će doći napadač, ali jeftiniji

kao što sam već ranije rekao moj napad iz snova je Luks-Bony-Benteke (DA,DA Cae, to je moj napad iz 

za što bi iko kupovao tri napadača sličnih karakteristika,valjda u napadu trebaš da imaš par igrača različitih karakteristika

ne vidim koja je poenta da kupiš tri tenka,dovoljan je jedan

nisu svi protivnici isti,igraju se i različite formacije,treba ti raznovrsnost kako bi odgovorili na različite zadatke

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.