1. juli 2013.13 god. comment_132332 @Whisp Nisam tačno upoznat, ali ono što znam je da Chelsea nastoji otkupiti igrača u potpunosti, dakle želi da igrač bude 100% u našem vlasništvu. Kako sam ja nesto citao, ne mozemo uopste ni pokusati da ga kupimo, ako nije 100% u vlasnistvu kluba koji ga prodaje. Nego dobro, nije ni vazno toliko. Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132333 Ovo što ti govorim je validno, ne sumnjaj u izvor informacije (nije insajderska ali vrlo pouzdan izvor). Chelsea želi kupiti i Sevillin dio, i dio koji posjeduje Doyen grupacija. Dakle, ako Kondogbia dođe on će biti 100% Chelseajev. Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132388 @Adis Ne postoji tandem od tri igrača. Malo sam se nasmijao na taj komentar, al nea veze. :P . Ma jebes ga, ne bih drugacije saznao porijeklo rijeci.. :D Racunaj da od danas ima i trio tandem.. :P Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132421 Whisper, ne smijemo imat igrača koji je u vlasništu neke agencije i slično, to ne uključuje kupovanje takvih igrača. Al morali bi otkupit i od Seville i od one grupe, u čemu je razlika od ostalih liga, Real bi recimo mogao otkupit samo Sevillin dio, nama to nije moguće. Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132432 Ma i da mozemo, i ne mozemo, svejedno mi je, sto se njega tice. Ne vidim sta bi novo mogao doneti u tim... Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132438 Posto je vec gotovo sigurno da ce Ibrahimovic u Real Madrid, za ocekivati je da PSG krene za Cavanijem ili Runijem. Vise sam uvjeren da ce PSG platiti tu klauzulu za Cavanija a nama ce ostati opcija da kupimo Runija sto bih ja i volio i misljenja sam da bi se odicno uklopio u nas sastav. Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132442 Kakvi smo baksuzi PSG će kupiti Rooneya, a Cavani će ostat u Atleticu. Whisper, ako ode slučajno Romeu i ne daj Bože Mikel, zadnji vezni će bit itekako potreban. Ako ostane jedan od njih, nije prijeka potreba, ali ne šteti ga imat. Jedino ga nema smisla dovodit ako ostaju svi veznjaci u klubu. Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132455 Kakvi smo baksuzi PSG će kupiti Rooneya, a Cavani će ostat u Atleticu. Whisper, ako ode slučajno Romeu i ne daj Bože Mikel, zadnji vezni će bit itekako potreban. Ako ostane jedan od njih, nije prijeka potreba, ali ne šteti ga imat. Jedino ga nema smisla dovodit ako ostaju svi veznjaci u klubu. Mnogo je to "ako" Ali sam uveren da bi Kondobia bio back-up kod Mourinha. Zato sam pre za to da Ake dobije sansu, koju je pokazao da zasluzuje, nego da se rasipaju pare okolo, bez preke potrebe. Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132696 murinjo se vratio,interesantno je počeo ovaj prelazni rok,nastavljamo sa kupovinom mladih igrača,mislim da je i čak 15-16 mladih igrača dobilo nove ugovore neznam kuda ide ovaj čelzi,,dal je neko udario romana sa mokrom čarapom,imaćemo jednu od mladjih ekipa definitivno Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132895 Sky Sports understands that 26-year-old Norwich goalkeeper John Ruddy is interested on a switch to Stamford Bridge. Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132914 Sky Sports understands that 26-year-old Norwich goalkeeper John Ruddy is interested on a switch to Stamford Bridge. To je onaj sto je Drogbu nokautirao...ja bi prije uzeo nekog iskusnog golmana nego da ovaj sa svojih 26 godina bezveze propada cekajuci da se Cech povrijedi.Moj izbor bi bio Cesar ili Given.. Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132915 Cesar je nemoguća misija jer on želi braniti, a po meni bi bio idealan Schwarzer Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132944 :hljeb: pa nece branit 5 utakmica ukupno, a u ti 5 moze Blackman upast Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132956 Ako Cavani ode u PSG, Ibra vjerovatno ide. Kako bi volio gledati Ibru u našem dresu. Trenutno ima 31 godinu. Može igrati na visokom nivou još 3-4 godine. Prijavi
7. juli 2013.13 god. comment_133055 Ibra je strasan igrac, a zna se i koliko postuje Mourinha. Jednom sam napisao cijeli tekst o Mourinho iz njegove knjige. Slazem se sa postom iznad, to bi bio odlican potez a nije skup, taman bi nam valjao dok Lukaku ne postane udarna spica... Prijavi
7. juli 2013.13 god. comment_133077 Ibra bi nam samo donio probleme i narusio atmosferu u timu , da je igracina jest i ubijali bi s njim vjerovatno Prijavi
7. juli 2013.13 god. comment_133119 Klopp:"Mislim da je poznata činjenica da će Robert igrati za Bayern nakon nadolazeće sezone." Eto, ako se netko i nadao da će doći, sad se može prestat nadat. Prijavi
7. juli 2013.13 god. comment_133126 Nathan Ake will be loaned to Vitesse Arnhem next season. He will replace Tomas Kalas who will stay at Chelsea next season! Prijavi
7. juli 2013.13 god. comment_133129 Nathan Ake will be loaned to Vitesse Arnhem next season. He will replace Tomas Kalas who will stay at Chelsea next season! Odakle ti to? Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133204 Spominje se Benteke kao plan b nakon što je Cavani otpao, kao što sam već ranije rekao moj napad iz snova je Luks-Bony-Benteke (DA,DA Cae, to je moj napad iz snova, to sam napisao i u temi za wallpapere gdje si to trebao vidjet!!), tako da sam ja za taj transfer http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/07/08/4101389/chelsea-preparing-bid-for-benteke?ICID=HP_HN_1 http://metro.co.uk/2013/07/08/chelsea-turn-to-christian-benteke-as-edinson-cavani-edges-towards-psg-3872928/ Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133206 Nek se spominje. Nema od toga nista. Spominju ljudi neki dan lewandowskog i hulka sad bentekea. Davno sam rekao da cemo ostati sa 3 napadaca ova trenutna. Da smo toliko zagrijani za napadaca platili bi Cavania. Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133208 Ne vjerujem u tvoju teoriju, sigurno smo zagrijani za napadača, ali očito Roman uči iz svojih grešaka i ne želi plesati kako drugi sviraju, tako da mislim da će doći napadač, ali jeftiniji Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133209 kao što sam već ranije rekao moj napad iz snova je Luks-Bony-Benteke (DA,DA Cae, to je moj napad iz za što bi iko kupovao tri napadača sličnih karakteristika,valjda u napadu trebaš da imaš par igrača različitih karakteristika ne vidim koja je poenta da kupiš tri tenka,dovoljan je jedan nisu svi protivnici isti,igraju se i različite formacije,treba ti raznovrsnost kako bi odgovorili na različite zadatke Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133213 Ne bi oni igrali u isto vrijeme nego dvojica i treći se rotira Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.