31. juli 2013.13 god. comment_136861 The joke doing the rounds online that Spurs should sell G Bale to Real Madrid, but send McEvoy the 18-year old who looks like the f85 million man. jes isti de me nemoj jebat pa pogledaj osisa se I napravi frizuru I onda ko prepozna njega a ko Balea a da ne gadjana srecu taj je apostol Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137036 Soudani: "U Maksimiru su mi napravili mjesto za molitvu. Jako sam sretan ovde. Nakon Dinama, volio bih otići u Chelsea, makar bio pričuva! Time bi ispunio životni san." Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137063 Da nije i to Negrosport ? Ne vjerujem ja ni u šta tvoje dok ne vidim link. :D Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137076 http://www.chelseafc.com/news-article/article/3334691/title/stipe-perica-signs? STIPE PERICA SIGNS @-) :-? ???? Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137081 Ajmo komsije, ko god da je upucen u njegove kvalitete.... Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137129 Ajmo komsije, ko god da je upucen u njegove kvalitete.... skroman dečko, šalje sve pare kevi Prijavi
2. august 2013.13 god. comment_137253 njemacki Bild nam dovodi Sami Khediru X_X naime je dobio poziv od Mourinha da mu se pridruzi u Londonu http://www.bild.de/sport/fussball/transfer/ex-coach-mourinho-lockt-ihn-zu-chelsea-31628056.bild.html Prijavi
2. august 2013.13 god. comment_137265 njemacki Bild nam dovodi Sami Khediru X_X naime je dobio poziv od Mourinha da mu se pridruzi u Londonu http://www.bild.de/sport/fussball/transfer/ex-coach-mourinho-lockt-ihn-zu-chelsea-31628056.bild.html Los, nepotreban,ruzan... Ma koji ce nam on kurac ! Prijavi
2. august 2013.13 god. comment_137270 Makelele, robben its nisu valjali realu.. ne kazem da sam za transfer al mozda nas sve iznenadi ako bi dosaoSent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta Prijavi
3. august 2013.13 god. comment_137295 Makelele, robben its nisu valjali realu.. ne kazem da sam za transfer al mozda nas sve iznenadi ako bi dosao Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta Ne, khedira nije sposoban da iznenadi, igrac je takav da uvijek daje svoj maximum, ali njegov maximum je nedovoljan. Essien i Mikel izmislili fudbal za njega. Prijavi
3. august 2013.13 god. comment_137306 Ja mislim da cemo mi dovesti jos jednog igraca a da to nece biti Rooney.. Prijavi
3. august 2013.13 god. comment_137318 Ne, khedira nije sposoban da iznenadi, igrac je takav da uvijek daje svoj maximum, ali njegov maximum je nedovoljan. Essien i Mikel izmislili fudbal za njega. Essien od prije 4-5 godina - da, ovaj sadasnji nikako. Daj Samija macku odmah! Mislim da se moze uzeti za cifru do 15 miliona. Sami je jedno 6 puta agresivniji i eksplozivniji igrac od Johna Obija Mikela. O mogucnostima u napadu ne treba govoriti. Prijavi
3. august 2013.13 god. comment_137319 Covjek super partije pruza za repku.. real me toliko i neinteresuje. Pogotovo ovu zadnju sezonu gdje ni jedan igrac nije se lijepo pokazao cak ni ozil.. Odlicni su igraci al kad bi gledali individualno na ovom forumu nebi nam ukupno 2 igraca valjala. (Cr7 i ozil).. Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta Prijavi
3. august 2013.13 god. comment_137324 Khedira je na EURU 2012 igrao ko životinja, ali ipak mi se čini da takve igre nije pokazao u Realu. Ako ikoga dovodimo, moj pick je De Rossi koji je daleko bolji igrač. Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137811 U slučaju prodaje Luiza volio bih da dovedemo jednog od ovih igrača : Prve opcije : - Hummels - Varane - Subotić Rezervne opcije : - Mangala - Sakho Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137818 I da smo mislili prodati Luiza (što nismo, nikad) sada je kasno za to. Prvenstvo počinje za 10-ak dana, svi klubovi znaju da nam fali jak stoper i mogu tražiti koliko god para hoće. Osim toga, odbijanje Barcelone bi poslalo čvrstu i veoma pozitivnu poruku za ubuduće. Mislim da ga Jose ne planira prodati što je naglasio nekoliko puta, niti da klub to želi, a nešto nisam vidio ni da Luiz hoće otići.. Jedino ako se on predomislio možda. Al eto, pao bi mi u očima kad bi nas odjebo za Barcu. Prijavi
7. august 2013.13 god. Autor comment_137826 Jako mi je zao sto se stisale spekulacije o De Rossiju , steta , zelio sam ga vidjeti u plavom dresu . Prijavi
8. august 2013.13 god. comment_137964 šta mislite o mogućem dolasku eto'o? 32 godine ima. Bolje neka ode u veterane negdje. Kraj Lukakua, Torresa i Dembe, njega apsolutno ne trebamo jer nije ni blizu onog što je nekad bio. Ako se već nekoga i planira uzeti iz Anzhia, onda je daleko bolje uzeti Williana, koji je 8 godina mlađi. Mada nam uz trenutni sastav koji imamo niti on ne treba. Prijavi
8. august 2013.13 god. comment_137978 Opet nas stavljaju u red za "novog Neymara" Victora Andradea... http://www1.skysports.com/football/news/11670/8860833/transfer-news-chase-on-for-victor-andrade-the-new-neymar Najzanimljiviji deo clanka "the interest in England is strong as the player qualifies for an EU passport through Portuguese parentage, meaning he does not need a work permit to play for a Premier League club." Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.