Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Izzy Brown će nam doći gotovo sigurno, u Telegraphu čak tvrde da je toliko impresionirao skaute da su mu spremni pružiti odmah priliku u ovoj sezoni s prvim timom.

najbolje bi bilo da rasprodamo prvi tim i stavimo sve mladice da igraju, kakvo preseravanje je pocelo u celsiu sa ovim mladim igracima, to je smesno

Jak je, dobro se gradi, zna s obje noge, šut dobar, fino igra momak. Evo malo s youtubea:

http://www.youtube.com/watch?v=kRUfSl9ocR0

I kao što rekoh:

preview.jpg?wm=api

Uskoro ide i tema za njega. ;)

Uskoro ide i tema za njega. ;)

pusti soxxa da otvori temu

ako nastavimo sa ovom politikom moraćemo da naučimo da budemo strpljivi,sad su stigli ovi klinci,plus jos koje pojačanje,mora se sve to uigrati

zaista jedan čudan prelazni rok za sad,prošle godine osim dembe sve mladi kupljeni,sad se nastavlja istim putem

da li je to neki novi čelzi

da li je to neki novi čelzi

Samo da ne bude neki novi Arsenal :D 

Polako, zna Mou sta radi,mislim da ce dovesti nekog napadaca slicno kao Drogbu sto je doveo,nepoznanica,a razbijac se ispostavilo :) 

Specijalni poceo polako da iznenadjuje sa mudrom cutnjom oko bomba pojacanja. Da li zbog izgubljene bitke oko prva dva pika za spica pa sad dobro vaga ili.......Mislim da ce posle ned dana 10 dana kad vidi cime raspolaze da odluci. Sto se tice golmana mislim da nije greska.

Vidim da se pominje Benteke kao potencijalno pojacanje, ( za Runija ne verujem), ali posle pola god uklapanja mislim da bi bio ubica.

Napadac nam je prijeko potreban, ne dolazak jednog kvalitetnog bila bi veliaka greska, pricajte vi sta hocete ali tako je. United je prosle godine uyeo titulu zbog igraca koji su znali zavrsiti iako su bili poprilicno losi.

Reus je taj pik, sve bi rijesili  sa njime. Hocu njega, mislim da mu je kaluzula 35 mil sto ne bi bilo lose iskoristiti.

Reus, Reus i samo Reus, kakva je to igracina.

Kakav Benteke, nije on igrac za nas. Vidim danas i da od toga nema nista.

De Rossi u vezi i vec pomenuti genijalac su nam dovoljni.

Napadac nam je prijeko potreban, ne dolazak jednog kvalitetnog bila bi veliaka greska, pricajte vi sta hocete ali tako je. United je prosle godine uyeo titulu zbog igraca koji su znali zavrsiti iako su bili poprilicno losi.

Reus je taj pik, sve bi rijesili  sa njime. Hocu njega, mislim da mu je kaluzula 35 mil sto ne bi bilo lose iskoristiti.

Kada bi Hazardu,Mati,Oscaru,Luksu dodao Reusa to ne bi bilo humano prema nasim protivnicima.Prebrutalno bi izgledalo,ali mislim da Chelsea u ovom trenutku nije zainteresovan za takav tip igraca(ipak nije klasican špic)al da je igracina to jest.

Chelsea would not be interested in a part-exchange deal for Rooney involving Juan Mata nor sell David Luiz (Independent)

Demba Ba has attracted interest from Fenerbahce and the club believe that there will always be a market for Torres (Independent)

Ne bi bila velika greška, Torres, Lukaku i Demba mogu fino izgurat sezonu, to da ti prvo kažem. A drugo što ću ti reći je da ovakvu (ovo boldano) glupost ne bi dijete malo napisalo :)

612e5861-889f-475a-bdb6-4a9119e1f7de.jpg
There has been quite a bit of speculation about the future of John Obi Mikel this summer and the latest reports claim Monaco are keen on the Chelsea midfielder. Turkish duo Galatasaray and Trabzonspor have been linked with Mikel, but reports in Africa claim that Jose Mourinho is prepared to let the Nigeria international join Monaco for a €20million (£17.2m) fee.

7ff9e7b7-d854-4a13-8c1b-fca855ff8fbd.jpg
Aston Villa boss Paul Lambert wants Demba Ba in his attack if he loses Christian Benteke, according to the Daily Star. Villa are thought to be trailing the Chelseastriker, who is available for £7million, after Benteke asked for a transfer.

Predsjednik Napolija: Cavani u PSG ide samo zbog novca

Urugvajski napadač Edinson Cavani na pragu je prelaska u PSG, a Napolijev predsjednik Aurelio De Laurentiis tvrdi da on neće igrati zajedno sa Zlatanom Ibrahimovićem. Laurentiis je odlučio pustiti Cavanija u PSG, čiji je napad predvodio i još predvodi Ibrahimović. No, kupovinom Cavanija Parižani bi se mogli riješiti Šveđanina. "Ibrahimović neće igrati s Cavanijem u napadu. Njemu je već obećan transfer", kazao je De Laurentiis za Tutto Napoli. 

Kritikovao je predsjednik Napolija kako je Cavani otišao isključivo zbog novca u PSG. 

"Cavani je privežen jedino novcu".

izvor: sportsport.ba

- FC Porto / Chelsea FC / Mangala : Another offer rejected by FC Porto for 22-year old French Centre-back . Not going to happen Chelsea.

izvor: facebook.com/pages/Football-Transfer

Ja stvarno ne znam da li nam je potreban novi spic! Bojim se ako dovedemo nekog da ce opet Lukaku pasti u drugi plan, a isto tako se bojim da ako ne dovedemo nikog da bi mogli najebat ako Lukaku nebi igro kao sto svi ocekujemo od njega.  A osim toga napadaci koje smo htjeli su otisli negdje drugdje Falcao i Cavani,  zasto onda dovodit neke polovnjace? vjerujem da ce Mou forsirat neku formaciju sa 1 spicom i zato su nam Lukaku,Torres i Ba dovoljni

Ja stvarno ne znam da li nam je potreban novi spic! Bojim se ako dovedemo nekog da ce opet Lukaku pasti u drugi plan, a isto tako se bojim da ako ne dovedemo nikog da bi mogli najebat ako Lukaku nebi igro kao sto svi ocekujemo od njega.  A osim toga napadaci koje smo htjeli su otisli negdje drugdje Falcao i Cavani,  zasto onda dovodit neke polovnjace? vjerujem da ce Mou forsirat neku formaciju sa 1 spicom i zato su nam Lukaku,Torres i Ba dovoljni

Dovoljni su nam kvantitetom ali je pitanje da li su nam dovoljni kvalitetom... :-?

Dovoljni su nam kvantitetom ali je pitanje da li su nam dovoljni kvalitetom... :-?

Po meni nažalost nisu.

Fali nam ona vrhunska špica kalibra Falcao, Cavani, Ibrahimovic... United ima Van Persia (i Rooney-a ako bude onaj stari), City ima Aguera, a naši trenutno ne mogu stati u istu rečenicu sa ovim navedenim špicama. Oni su dobri/vrlo dobri, ali nikako vrhunski kalibar. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.