31. juli 2013.13 god. comment_136765 A nije baš da je on neki igrač :D. Ja baš mislim da je on odličan igrač. Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136770 nek ide u Real,imaju iste plave dresove kao mi ;) a i pajdo Luka mu je tamo :D Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136778 Priča se da bi Madžukić mogao ili kod nas ili u Real Pa da idem u London da mu bombu bacim Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136789 Ma pustite Torresinha... http://www1.skysports.com/football/news/11667/8848917/robert-lewandowski-says-he-feels-cheated-by-current-club-borussia-dortmund Lewandowski said: "If someone says something, he should keep his word. I'm not saying it's only about the transfer, but other things we have discussed with management and that has not materialised. Mozda treba ovo iskoristiti. Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136794 A ja danas čitam u novina da se predomislio i da će kao dati sve od sebe za Dortmund u ovoj sezoni. Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136803 The joke doing the rounds online that Spurs should sell G Bale to Real Madrid, but send McEvoy the 18-year old who looks like the f85 million man. jes isti Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136805 A ja danas čitam u novina da se predomislio i da će kao dati sve od sebe za Dortmund u ovoj sezoni. Ja sam to juce procitao, a ovo danas :D Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136807 http://www.klix.ba/sport/nogomet/tuttomercato-mandzukic-bi-mogao-u-chelsea-umjesto-rooneyja/130731069 Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136816 Da nam fali neki za rotacije, za 3. ili 4. napadača, možda Mandžo i ne bi bio loš. Ovako ipak ne. Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136817 Da nam fali neki za rotacije, za 3. ili 4. napadača, možda Mandžo i ne bi bio loš. Ovako ipak ne. Pa ta nije lud da bude 3. ili 4. napadač. Imamo već jednog 5. samo nam trebaju 2. i 3. ili treći zavisi tko koga preferira Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136826 upucajte me pa kakve su ovo vesti,nije se pozdravio sa trenerom.......želi ga murinjo Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136831 Zato i kažem da nema mjesta u Chelseaju za njega. Koga bi ti doveo? Realno najjači napadač nam je Lukaku. Demba je 2. I to je to. Ne možemo mi sve izgurati sa njima dvojicom. Od "killera" ostao Lewandovski, ali sumnjam da će naša uprava pogledati njegov CD. Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136836 Daj zajebite vise.... I ti Wajz bi trebalo da znas bolje od toga ;) Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136837 Pa sta ce nam ko ako nema pravog napadaca na trzistu. Nebi nas mandzo unaprijedi nista. Jel bolje godinu bacit na lukakua il mandzu? (ko pomisli da ovo pisem zato sto je hrvat nek mi popusi)Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136838 Nije bitno koga bi ja, bitno je da ne bi Mandžu. Nema on kvalitet da izgura ni Lukakua, ni Dembu. A nama treći špic ne treba, radije bih počeo sezonu sa ovom trojicom koju imamo nego dovodio nekog da popunjava roster. Uostalom, ne vidim zašto bi on išao iz Bayerna, to bi mu bio jako glup potez. Za njega je Bundesliga, da ga Ribery,Robben i ekipa gađaju loptama i da ih on samo spušta u mrežu. Mimo toga, on puno od lopte ne zna. E sad razumijem ja želju al želje su jedna, a realnost drugo. Vi ako mislite da je on neki 'killer', neka svjetska klasa, to je vaše mišljenje. Wh Dosadno mi. :D Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136839 Wh Dosadno mi. :D Pa ces da izazivas spam, koji ces kasnije da obrises za 30sec, i al si ubio vremena, do qrca :D Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136841 Daj zajebite vise.... I ti Wajz bi trebalo da znas bolje od toga ;) Pa smijemo li pričati. Šta se onda piše u Trolesovoj temi. Nije bitno koga bi ja, bitno je da ne bi Mandžu. Nema on kvalitet da izgura ni Lukakua, ni Dembu. A nama treći špic ne treba, radije bih počeo sezonu sa ovom trojicom koju imamo nego dovodio nekog da popunjava roster. Uostalom, ne vidim zašto bi on išao iz Bayerna, to bi mu bio jako glup potez. Za njega je Bundesliga, da ga Ribery,Robben i ekipa gađaju loptama i da ih on samo spušta u mrežu. Mimo toga, on puno od lopte ne zna. E sad razumijem ja želju al želje su jedna, a realnost drugo. Vi ako mislite da je on neki 'killer', neka svjetska klasa, to je vaše mišljenje. Wh Dosadno mi. :D Nisam baš siguran da nema kvalitete. JA sam 100 % za to da se Lukakua gura najviše. Nije to moja želja nego samo kažem da boljeg napadača na tržištu nema, osim Lewe. Slažem se za ovo da svatko ima svoje mišljenje, ali na osnovu nekih realnih dokaza. Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136844 Ma nije ni Mandžo na tržištu, što veli Chiba - nije se pozdravio s trenerom i odmah ga prodaju. :-@ Najpametnije mu je da ostane u Bayernu, njegova karijera će po odlasku iz BM-a padati sigurno. Tako da je na njemu da se što više zadrži tu gdje jest. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.