Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

whis, imali smo cijeli rok za dovest top napadača i normalno da ću ja i hrpa drugih opalit po mouu ako ne dovede jednog top igrača

Slazem se za cijenu, 30 je previse, ako uzmemo u obzir da je  Porto veoma tvrd kod pregovora shvaticemo da ga nece biti lako dovesti ali ako ga ne mozemo dobiit za 25 da je bolje rjesenje od Etoa ako vec  ne budu dali Rooneya. Eto vise nije onaj stari, ipak je veoma dugo bez pravih meceva a i godine iako bih i njega prihvatio s obzirom da nam je napadac veoma potreban,

Dva napadača sigurno neće doći, ne znam kako neko može i pomislit da bi mogli doć i Eto'o i Rooney.
Pitanje je hoće li uopće doći napadač, a po meni je napadač svjetske klase jedino što fali da ova ekipa bude kompletna.
Rooney prvi izbor, za Martineza ne bi dao preko 30 milijuna.
Willian nepotreban, o njemu više u novoj kolumni.

Dva napadača sigurno neće doći, ne znam kako neko može i pomislit da bi mogli doć i Eto'o i Rooney.
Pitanje je hoće li uopće doći napadač, a po meni je napadač svjetske klase jedino što fali da ova ekipa bude kompletna.
Rooney prvi izbor, za Martineza ne bi dao preko 30 milijuna.
Willian nepotreban, o njemu više u novoj kolumni.

Ko je rekao da ce doci 2 napadaca, molim te samo mi to reci.

Jedan ce sigurno doci u to nemam apsolutno nikakve sumnje, reako je Jose da ima plan B i C ako ne dodje Rooney,  ta potencijalan i vec spominjana B i C rjesenja su bar kako mediji tvrde Eto, Martinez pa i Lewa nije iskljuceno.

Uostalom ako se u ove 2 tekme nismo uvjerili da nam treba pravi napadac necemo nikada.

Ko je rekao da ce doci 2 napadaca, molim te samo mi to reci.

Jedan ce sigurno doci u to nemam apsolutno nikakve sumnje, reako je Jose da ima plan B i C ako ne dodje Rooney, ta potencijalan i vec spominjana B i C rjesenja su bar kako mediji tvrde Eto, Martinez pa i Lewa nije iskljuceno.

Uostalom ako se u ove 2 tekme nismo uvjerili da nam treba pravi napadac necemo nikada.

Grena je nešto prethodno napisao o Rooneyu i Eto'u u istoj ekipi.
Ja i nisam toliko uvjeren u dolazak napadača, mada smatram da nam je napadač svakako potrebniji od ofenzivnog veznog.

trudim se ceo dan da skontam koja je svrha kupovine vilijana al ne ide mi u glavu,šta li je žoze zamislio,to samo on zna

Svrha je da sjebemo Spudse.

Zamisli kad im Willian zabije gol na White Hart Laneu. :D

kupovanje igrača koji nam ne trebaju samo da zajebemo rivala je glupo i nadam se da to nije razlog...

ja nekako nisam za dolazak wiliama...

Kolika temperatura mozga treba da bude da bi neko pricao da Romana Abramovica (aka 10 i kusur milijardi), coveka koji ima sve sto zeli boli kurac za predsednika i trenera Tottenhama.  

Mourinha jos manje.

Sad ce neko reci "slucaj Modric" 

Pa jurio je Roman mnoge igrace, nije ih dobio pa sad ne putuje Evropom i kupuje potencijalne zelje njihovih klubova.

Nemojte praviti budale od sebe. 

I ja mislim da je cilj sjebati Spudse, ovo ime je opasan udarac  a vjerujem da je bitna jaka klupa iako ne znam ko ce sada ici i kako ce se to sve u vezi posloziti.

Pogledajte Bayern sa kojim igramo za desetak dana, kakvu vezu oni  imaju Ribery, Kroos, Muller, Gotze, Shaqui, Robben, Alcantara.

Da bi imao jaku  sansi u Evropi, odnosno da bi mogli parirati ekipama kao sto je Bayern ili Real  bitino je da imamo jaku klupu, ako nekome ne ide taj  onda imamo zamjenu za tu tekmu, ako ne ide Hazardu imacemo Williana a ako ne ide Oskaru imacemo Matu i jos mnoge kombinacije ..

Da ne govorim o mogucnostima rotacije a da ce pritom svi moci ostati svjezi kroz sezonu.

Ocerupali smo i obrukali kokoske usput. Dobrih igraca nikada viska, uostalom.

Willian nepotreban, u slucaju da dodje ( a hoce verovatno ) poslati Mosesa na pozajmicu. Bice to onda jaka klupa. 
Iskreno, ocekivao sam u ovom prelaznom roku nekog kvalitetnog zadnjeg veznog, ima jos par dana, ali tesko..

Dakle, ako dodje Willian - Mosesa na pozajmicu i naravno nadam se da ce doci i Rooney :)

Možemo mi do prekosutra raspravljat da li nam on treba ili ne treba...ali ako je uprava odlučila da ga dovede i ako ga Mourinho želi onda znači da nam ipak za nešto treba.Mourinho je čovjek koji sve radi iz nekog razloga,juče je fino rekao da svaki trener uvijek zeli jacu ekipu i da on sve radi da bi ekipa bila jaca.Znači Mourinho ima ulogu za Williana i to je to.

Ako počne zabijat, asistirat i razbijat protivnike svima će biti drago što je tu, ne možemo mi promijenit odluku, meni je drago što je on tu jer imamo širinu klupe i mislim da smo s njim samo još jači

790a6ec4-e909-40b3-beb3-5cf24388f489.jpg
Borussia Dortmund striker Robert Lewandowski has revealed that he has turned down moves to Manchester United, Chelsea and Real Madrid in the past 12 months.

Jebo ga Bayern. Bilo bi mi drago da ode tamo, a Pep igra "laznu 9ku"....

Nece u Bayern prije sljedeceg ljeta bar, povecali su mu platu u Borussiji i on je izjavio da su prevazisli sve nesporazume koje su imali. Ostace jos godinu a onda otici, tako  su odlucili iz uprave milonera.

Ako ce napustiti ide u inostranstvo, najbolje je da ode u United a mi im mazneomo Waynea.

A i to sto kazes za Guardiolu, on misli da moze igrati kao u Barsi sto je po meni sasvim nepotrebno. U bayernu su uspijevali poluproizvodi kao Toni.

17:51 - Barselona preotima Čelsiju igrača

Mladi Elakim Mangala iz Porta, koji je trebalo da pređe u Čelsi, izgleda će ipak ostati na Iberijskom poluostrvu. Samo što će morati da promeni državu, jer se za njega najozbiljnije raspituje Barselona.

WTF ????? Nisam ni znao da smo bili zainteresovani za njega, sta sve nece izmisliti, izvor....... ugledni Blic hahaahahahaah

Koliko vidim Willian je nas novi igrac samo ga treba pretsavit,jako dobar i kvalitetan igrac ali po mom misljenju nepotreban,neznam kakave planove s njim ima Mourinho ali sve cemo vidjeti vec protv Bayern ako bude u sastavu,najkasnije 4.kolo da vidimo koja je njegova uloga u našoj igri :)

17:51 - Barselona preotima Čelsiju igrača

Mladi Elakim Mangala iz Porta, koji je trebalo da pređe u Čelsi, izgleda će ipak ostati na Iberijskom poluostrvu. Samo što će morati da promeni državu, jer se za njega najozbiljnije raspituje Barselona.

WTF ????? Nisam ni znao da smo bili zainteresovani za njega, sta sve nece izmisliti, izvor....... ugledni Blic hahaahahahaah

Povezivali su ga bili s nama, al Porto traži previše para tako da ništa od tog nije bilo.

Koliko vidim Willian je nas novi igrac samo ga treba pretsavit,jako dobar i kvalitetan igrac ali po mom misljenju nepotreban,neznam kakave planove s njim ima Mourinho ali sve cemo vidjeti vec protv Bayern ako bude u sastavu,najkasnije 4.kolo da vidimo koja je njegova uloga u našoj igri :)

Teško da će već protiv Bayerna igrat, odradit će par treninga dotad, to je nepotreban rizik.

Sad se čeka još rasplet situacije sa Rooneyem u ova 2-3 dana, a onda se prelazi na taj plan B ili C.

Kolko znam plan B je bio Eto'o a on izgleda dolazi. Ne vjerujem da Rooney dolazi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.