Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Chelsea are preparing a bid for Aston Villa star Christian Benteke after missing out on Edinson Cavani.

Ma neka njega u Aston Villi bar jos jednu sezonu.On je meni nekako slican tip igraca kao Ba ili Lukaku tako da ga ja ne bi dovodio.Sigurno da ima kvaliteta jer je prosle sezone dao 19 golova u ligi ali mislim da nije vrijeme da on dolazi u Chelsea.

Nego,sta mislite o ovom napadacu..

3NFQkVJ.jpg

Benteke u prvoj sezoni u PL dao golova kao Torres u zadnje dvije i pol, i to u AV, i po čemu je Jackson bolji od njega

Sent from my LT26i using Tapatalk 4 Beta

Benteke ti je sličan Luksu i Dembi, a Jackson nije?

Benteke u prvoj sezoni u PL dao golova kao Torres u zadnje dvije i pol, i to u AV, i po čemu je Jackson bolji od njega

Sent from my LT26i using Tapatalk 4 Beta

Momci moze jedan savjet...znaci prvo dobro procitajte post pa onda komentarišite.Ja ni u jednom dijeli svog posta nisam poredio Jacksona sa Lukakuom ili Ba i ni u jednom dijelu svog posta nisam rekao da je Jackson bolji od Bentekea.Ja sam samo pitao za misljenje o Jacksonu Martinezu kao napadacu nevezano za Bentekea.Znaci ja da sam stavio sliku Roberta Hutha vas dvojica bi poredili Bentekea sa Huthom.Izgleda da je tesko procitat post..

Pa ja sam po tvom postu zaključio da ne želiš Bentekea jer je sličan Dembi i Luksu, a onda pitaš za mišljenje o Jacksonu, dakle vjerojatno bi ga volio vidjeti u klubu, pa ispada da Bentekea ne želiš jer je sličan Dembi i Luksu, a ovog želiš

Ibra bi nam samo donio probleme i narusio atmosferu u timu , da je igracina jest i ubijali bi s njim vjerovatno

ne znam zašto mnogi imaju takvo mišljenje a osim barcelone nigdje nije stavaro nikakve probleme...

West Brom's sporting and technical director Richard Garlick said: "We are disappointed by Chelsea's offer.

"We have invested a lot of time and money in Isaiah's development as a player and - as one of our most exciting Academy products in recent years - we had hoped to bring him through into our first team.

"But Chelsea have forced our hands and we are more than prepared for the matter to be decided by a tribunal if needs be.

"More importantly, it makes you question why these young players are joining bigger clubs when they are likely to gain more first-team opportunities in the Barclays Premier League at clubs similar to us."

I-Brown_2919986.jpg?20130324171205
Isaiah Brown: Second-youngest Premier League player

skysports.com

Trenutno sam bliži uvjerenju da nećemo dovesti napadača nego da hoćemo.
A Benteke, nije svjetska klasa, možda nekad i bude, ali dati za njega 25, 30 milijuna bi bila glupost.
Ako oćemo probat s mladim talentom, jednostavno damo Lukakuu šansu i uštedimo pare.

Aston Villa star buahahahahhahahah. Možda u okvirima championshipa bi bio nešto, ali za Chelsea nije pojačanje.

Sta je smijesno oko okano? Jel to sto je najjaci igrac Ville ili to sto je jebena zvijer od napadaca? Ili to sto je vec pokidao u najjacoj ligi svijeta? Objasni pa da se i mi nasmijemo malo.

Izzy Brown će nam doći gotovo sigurno, u Telegraphu čak tvrde da je toliko impresionirao skaute da su mu spremni pružiti odmah priliku u ovoj sezoni s prvim timom.

WBA se ne pita toliko puno, momak nema još 18 godina tako da će cijeli slučaj završiti na sportskom sudu koji će odrediti iznos obeštećenja. To bi se trebalo riješiti u narednih mjesec dana. Izzy je navodno već trenirao u Cobhamu.

Benteke mi nekako ne ide u tu priču kad već imamo Lukakua i Dembu, mada ionako mislim da će Tottenham krenuti po njega.

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/10166504/West-Bromwich-Albion-teenager-Isaiah-Brown-to-join-Chelsea-months-after-making-Premier-League-debut.html

Brown trained with Chelsea on Saturday and will also train on Monday and a compensation agreement is expected to be reached this month.

The teenager is also expected to travel with Mourinho's first-team squad in pre-season, along with Ruben Loftus-Cheek, 17, and is understood to have impressed Chelsea scouts to such an extent that he could make his senior debut in the forthcoming season.

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/10166504/West-Bromwich-Albion-teenager-Isaiah-Brown-to-join-Chelsea-months-after-making-Premier-League-debut.html

Brown trained with Chelsea on Saturday and will also train on Monday and a compensation agreement is expected to be reached this month.

The teenager is also expected to travel with Mourinho's first-team squad in pre-season, along with Ruben Loftus-Cheek, 17, and is understood to have impressed Chelsea scouts to such an extent that he could make his senior debut in the forthcoming season.

E i to bi volio vidit.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.