8. juli 2013.13 god. comment_133222 Daj banujte ovog El_ninha, smorio je i Isusa i Alaha i sav narod s ovim njegovim Bonny-em... Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133237 Ovo je postalo spamanje i to vrhunsko.. jebo te Bony u guzicu više... :D Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133264 Chelsea are preparing a bid for Aston Villa star Christian Benteke after missing out on Edinson Cavani. Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133271 Aston Villa star buahahahahhahahah. Možda u okvirima championshipa bi bio nešto, ali za Chelsea nije pojačanje. Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133278 Chelsea are preparing a bid for Aston Villa star Christian Benteke after missing out on Edinson Cavani. Ma neka njega u Aston Villi bar jos jednu sezonu.On je meni nekako slican tip igraca kao Ba ili Lukaku tako da ga ja ne bi dovodio.Sigurno da ima kvaliteta jer je prosle sezone dao 19 golova u ligi ali mislim da nije vrijeme da on dolazi u Chelsea. Nego,sta mislite o ovom napadacu.. Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133287 Benteke u prvoj sezoni u PL dao golova kao Torres u zadnje dvije i pol, i to u AV, i po čemu je Jackson bolji od njegaSent from my LT26i using Tapatalk 4 Beta Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133293 Benteke ti je sličan Luksu i Dembi, a Jackson nije? Benteke u prvoj sezoni u PL dao golova kao Torres u zadnje dvije i pol, i to u AV, i po čemu je Jackson bolji od njega Sent from my LT26i using Tapatalk 4 Beta Momci moze jedan savjet...znaci prvo dobro procitajte post pa onda komentarišite.Ja ni u jednom dijeli svog posta nisam poredio Jacksona sa Lukakuom ili Ba i ni u jednom dijelu svog posta nisam rekao da je Jackson bolji od Bentekea.Ja sam samo pitao za misljenje o Jacksonu Martinezu kao napadacu nevezano za Bentekea.Znaci ja da sam stavio sliku Roberta Hutha vas dvojica bi poredili Bentekea sa Huthom.Izgleda da je tesko procitat post.. Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133312 Pa ja sam po tvom postu zaključio da ne želiš Bentekea jer je sličan Dembi i Luksu, a onda pitaš za mišljenje o Jacksonu, dakle vjerojatno bi ga volio vidjeti u klubu, pa ispada da Bentekea ne želiš jer je sličan Dembi i Luksu, a ovog želiš Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133332 valjda neće za ovog klinca iz wba da se umešaju PSG,real,city i monako il će Blan da uskoči sa nekom : "Ibra Kavani i isaiah brown su kompatibilni" Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133338 Nevjerujem da ima istine ovdje oko Bentekea. Lukaku je bolji od njega garantujem. Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133345 Ibra bi nam samo donio probleme i narusio atmosferu u timu , da je igracina jest i ubijali bi s njim vjerovatno ne znam zašto mnogi imaju takvo mišljenje a osim barcelone nigdje nije stavaro nikakve probleme... Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133348 Benteke podnio zahtjev za transfer, potvrdili su iz Ville za BBC. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133397 West Brom's sporting and technical director Richard Garlick said: "We are disappointed by Chelsea's offer. "We have invested a lot of time and money in Isaiah's development as a player and - as one of our most exciting Academy products in recent years - we had hoped to bring him through into our first team. "But Chelsea have forced our hands and we are more than prepared for the matter to be decided by a tribunal if needs be. "More importantly, it makes you question why these young players are joining bigger clubs when they are likely to gain more first-team opportunities in the Barclays Premier League at clubs similar to us." Isaiah Brown: Second-youngest Premier League playerskysports.com Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133400 Trenutno sam bliži uvjerenju da nećemo dovesti napadača nego da hoćemo. A Benteke, nije svjetska klasa, možda nekad i bude, ali dati za njega 25, 30 milijuna bi bila glupost. Ako oćemo probat s mladim talentom, jednostavno damo Lukakuu šansu i uštedimo pare. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133402 Aston Villa star buahahahahhahahah. Možda u okvirima championshipa bi bio nešto, ali za Chelsea nije pojačanje. Sta je smijesno oko okano? Jel to sto je najjaci igrac Ville ili to sto je jebena zvijer od napadaca? Ili to sto je vec pokidao u najjacoj ligi svijeta? Objasni pa da se i mi nasmijemo malo. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133410 Izzy Brown će nam doći gotovo sigurno, u Telegraphu čak tvrde da je toliko impresionirao skaute da su mu spremni pružiti odmah priliku u ovoj sezoni s prvim timom. WBA se ne pita toliko puno, momak nema još 18 godina tako da će cijeli slučaj završiti na sportskom sudu koji će odrediti iznos obeštećenja. To bi se trebalo riješiti u narednih mjesec dana. Izzy je navodno već trenirao u Cobhamu. Benteke mi nekako ne ide u tu priču kad već imamo Lukakua i Dembu, mada ionako mislim da će Tottenham krenuti po njega. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133413 http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/10166504/West-Bromwich-Albion-teenager-Isaiah-Brown-to-join-Chelsea-months-after-making-Premier-League-debut.html Brown trained with Chelsea on Saturday and will also train on Monday and a compensation agreement is expected to be reached this month. The teenager is also expected to travel with Mourinho's first-team squad in pre-season, along with Ruben Loftus-Cheek, 17, and is understood to have impressed Chelsea scouts to such an extent that he could make his senior debut in the forthcoming season. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133434 http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/10166504/West-Bromwich-Albion-teenager-Isaiah-Brown-to-join-Chelsea-months-after-making-Premier-League-debut.html Brown trained with Chelsea on Saturday and will also train on Monday and a compensation agreement is expected to be reached this month. The teenager is also expected to travel with Mourinho's first-team squad in pre-season, along with Ruben Loftus-Cheek, 17, and is understood to have impressed Chelsea scouts to such an extent that he could make his senior debut in the forthcoming season. E i to bi volio vidit. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133436 Zar je frajer toliki talenat.. Kakav je ustvari tip igrača, na kog liči ?? :P Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.