Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Kapa dolje. Jovetić mi je najdraži balkanjeros uz Modrića. Samo sad je City u tolikom dreku jer imaju previše igrača i moraju nekog prodati. Veznjaka imaju za 2 ekipe :D.

Rob Beasley, o kojem sam već govorio prije, danas cijeli dan kenja o nekoj velikoj ekskluzivi. Dosad je otkrio da će se znati to večeras iza ponoći, da je to iz Chelseaja, da je riječ o poznatom napadaču. Pa eto da vidimo i to čudo. :P

E, još je rekao pored ovog da Josh odlazi na posudbu.

Evo ko hoće pratiti Roba:

https://twitter.com/1RobBeasley

Rob Beasley, o kojem sam već govorio prije, danas cijeli dan kenja o nekoj velikoj ekskluzivi. Dosad je otkrio da će se znati to večeras iza ponoći, da je to iz Chelseaja, da je riječ o poznatom napadaču. Pa eto da vidimo i to čudo. :P

A ko je Rob Beasley???jel neki pouzdan lik ili samo prodaje maglu?

A ko je Rob Beasley???jel neki pouzdan lik ili samo prodaje maglu?

Upalim google - novinar Sun-a

Znači 99% magla

a taj lik se javljao i ranije,sad sam se setio,nema veze što je iz tih novina,pa onaj nil ešton je kenjao kolko meseci za runija pa je na kraju stvarno ispalo tačno da je mou zainteresovan za njega a on pa piše za onaj mejl koji su ovde skoro pa svi unapred otpisali

iskreno mirna mi glava dok se ne javi onal palamudin palmeri ,čim se on ubaci sa nekom pričom za ćelzi odma dobijem temperaturu

Zamislite sada scene, dovedemo Hulka, najboljeg igrača na svijetu poslije Quaresme.

Hulk welcome to Chelsea!

HULK + FALCAO = Recept za uspeh!

Oj Romane pare troši, troši novce

Zbroj sve svoje ovce

Ne daj da plavu boju nešto kvari

Ajde sada koju capi zbari

Učini to zbog plave boje

Oni svi vole koje

Ajde Romane učini to

To to to to .

Pisao sam ranije za Cae-ta, ne da mi se sad opet objašnjavati.

On je kao mali upao u kazan sa čarobnim napitkom i zato mu je danas zabranjeno da pije.

A jesi probao moj čarobni praH? Rekao sam mami: Stara jebem ti onaj bijeli prah od vanilije što stavljaš na pitu od trešanja. Ovo što ja uzimam tri puta je bolje. Ona je počela plakati. Il je ljubomorna il šta li.

JEBAO VAS TVITER!

Mourinho:"We are fine for midfield players. Experience: Essien, Lampard. Mid-age: Mikel, Ramires. Very young: Van Ginkel. We are there"

neznam kolkona osnovu ovoga možemo da zaključimo da neće biti više promena u sredini terena,ovi mladji idu na pozajmici,dalkle mekekran,čabi i ostaju neki sa mladim timom kako god,nit ima bilo kakvih vesti za de rosija ....

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.