Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Mene polako pocinje sve ovo da izludjuje, nadam se nekim vestima uskoro, i jedva cekam prvu tekmu, tu cemo bar u tragovima da saznamo sta MOU sprema za novu sezonu. Najvise me brine ovo oko spiceva, vidi se da nemamo extra kvalitet u napadu ali je najgore to sto nema na prodaju extra kvalitet.

Torres proradjuje i donosi nam tri trofeja. Cetvrti donosi Lukaku, i to supercup protiv bayerna.

Ti nisi optimista ti si budala..... :hljeb:

Evo malo svjezih vijesti,htjeli ste kvalitet evo vam kvalitet :

Chelsea FC are in the race for Real Madrid ace Higuain according to Sky Italia ! 

:D

Chelsea FC are in the race for Real Madrid ace Higuain according to Sky Italia ! 

Neće valjda argentinski Bendtner u naš klub doći i unesrećiti nas još više?

Isuse, samo ne polovnjaci tipa Benzema, Higuain i co. Bolje ništa nego to.

Neće valjda argentinski Bendtner u naš klub doći i unesrećiti nas još više?

hahahhahahahahahhahahaha zamisli dvojac Torres - Higuain , pa promašili bi more s plaže !

Ne znam samo kako je napadac koji je na 190 meceva postigao 107 golova u Primeri, a pritom retko bio prvi izbor na toj poziciji los igrac, al dobro, misljenja su razlicita. 

Ne znam samo kako je napadac koji je na 190 meceva postigao 107 golova u Primeri, a pritom retko bio prvi izbor na toj poziciji los igrac, al dobro, misljenja su razlicita. 

Loš napadač je napadač koji ne može odlučiti važnu utakmicu. Higuain je smeće po tom pitanju. Nema jedne bitne utakmice u kojoj je donio prevagu. Lako je zabiti Espanyolima i Celtama, ali čim dođe Atletico, Barcelona i neka jača ekipa u Europi nema ga na mapi. Totalno limitiran igrač što se tiče klupskog nogometa.

Zanemarujete cinjenicu da su napadaci u Realu(poslednjih par sezona) sekundarne sirovine, i da prakticno zavise od milostinje Cristiana Ronalda. 

Higuain nije odigrao nijednu sezonu kao prvi napadac Reala. Bez obzira na to kako je odigrao, vecito je igrao polovicne utakmice, ulazio sa klupe...

Njemu treba jedna cela sezona, u kojoj ce trener ozbiljno racunati na njega, ukazati mu poverenje, da bi pokazao svoj kvalitet. 

Ma nema veze što nije igrao. I Džeko je u Cityu prosjedio sezonu na klupi, ali kad god je igrao je i zabio. Ili Gomez u Bayernu ove sezone. Pogledaj kompilaciju Higuainovih promašaja, toliko čistih šansi ne može nitko promaši. Lik je truba 1 na 1.

Evo neceg novog :D

• L'Equipe: Chelsea are the latest club to show an interest in Guingamp midfielder Gianelli Imbula. Monaco and Paris St Germain have also been linked with the 20-year-old, who has been the subject of a failed bid from Marseille.

Imbula je inace DMF, sluzi se levom nogom, a moze pokriti i poziciju levog beka. 

Odigrao je 34 ligaske utakmice u protekloj sezoni, i dva puta se upisao u strelce. 

Evo neceg novog :D

• L'Equipe: Chelsea are the latest club to show an interest in Guingamp midfielder Gianelli Imbula. Monaco and Paris St Germain have also been linked with the 20-year-old, who has been the subject of a failed bid from Marseille.

Imbula je inace DMF, sluzi se levom nogom, a moze pokriti i poziciju levog beka. 

Odigrao je 34 ligaske utakmice u protekloj sezoni, i dva puta se upisao u strelce. 

Taj je otišao u Marseille.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.