8. august 2013.13 god. comment_137992 Novi Neymar. E mati mila... Pa šta je to lafo 'stari' Neymar napravio ? :hljeb: Prijavi
8. august 2013.13 god. comment_138005 Opet nas stavljaju u red za "novog Neymara" Victora Andradea... Nepotreban, imamo Pericu. Prijavi
8. august 2013.13 god. comment_138006 Nepotreban, imamo Pericu. Perica je spic, ovaj krilo :p Novi Neymar. E mati mila... Pa šta je to lafo 'stari' Neymar napravio ? :hljeb: Don't shoot the messenger :D Prijavi
13. august 2013.13 god. comment_138625 moramo traziti neko novo stopersko rjesenje ako ovaj papak otide u Kurcalonu! A i iskreno mislim da smo mi kupili sve sto smo mislili.... Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139231 Mourinho confirms the club will continue until the last day of the transfer window to try to sign a striker. #CFCChelsea FC zvanično Prijavi
19. august 2013.13 god. comment_139324 Mourinho confirms the club will continue until the last day of the transfer window to try to sign a striker. #CFCChelsea FC zvanično Opet infarktna zavrsnica pa sta nam rade covjece, napadac ce doci vjerujem pogotovo ako se ovo trojica ne iskazu u ovih nekoliko tekmi. Nadamo se i zivimo da to bude Rooney bar ja da, nanijeli bi ogroman udarac mrskom rivalu a i doili bi perfektog napadaca jedino sto nam treba. Sjecam se kada seu mediji pisali da nam dolaze Cavani i Rooney a sad samo u mogucnosti da ostane bez niti jednog. Ono za Falcao ne vjerujem da je istina ali sada mi je svakako postao mrzak posebno ne ako ima 29 godina. Bas sta bi za tu pricu na kraju znam da je demantovao. Prijavi
19. august 2013.13 god. comment_139337 Zašto je jučer Gary Neville bio na Stamfordu? Jel to ima veze s Rooneyem :D? Prijavi
19. august 2013.13 god. comment_139359 Zašto je jučer Gary Neville bio na Stamfordu? Jel to ima veze s Rooneyem :D? Jamie Carragher danas počinje sa svojim novim poslom, analizom Premier lige za Sky Sports, suradnik će mu biti Gary Neville:"Ne bih rekao da se družim s Garyem Nevilleom. Ne bi to ni očekivali. Ali igrali smo zajedno za Englesku. Ne bih rekao da smo bliski prijatelji, možda se to dogodi kroz zajednički rad u ovoj emisiji. Nadajmo se da će tako biti, valjda...". Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139584 sad znamo službeno da imamo opcije b i c ako ovo sa runijem ne prodje Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139589 sad znamo službeno da imamo opcije b i c ako ovo sa runijem ne prodje Znaci da mozemo mirno spavati. jos samo da nas Torke napusti da se pojavi neki bogatiji klub i da im ga uvalimo za 20 mil moze i manje i prelazni rok veoma dobar. Steta sto ja Atletiko doveo Villu da nisu mozda bi isli po nasu nocnu moru. Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139599 ne bi oni dali tolike pare za Torkea,cisto sumnjam da ce Torke ikud sad samo me interesuje ko su mu te opcije ? :-? Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139605 Ako ne dođe Rooney, može Sammir ili Maglica (lat. Nebula) :D. Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139609 od sva srca ocekujem da ce nase resenje za napad biti ova prekaljena fudbalska vendeta cije ime mislim svi znate, nadam se da ce u slucaju njegovog transfera u redove plavaca ucutkavati navijace(kao sto vidite na slici) svojim magicnim potezima, i naravno ako ostvari svoj puni potencijal, za godinu-dve ako bog da da ga gledamo kao kapitena plavaca! murinjo,emenalo,abramovicu reagujte dok madrid nije bacio oko na majstora! Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139621 Rooney je plan A... Plan B=??? Plan C=??? Meni ne pada na pamet nijedan napadac kojeg bi Mourinho pokušao dovesti..bice zanimljivo do kraja prelaznog roka. "Eto'o će ostati. Postigao je dogovor s vlasnikom, nastavit će karijeru u Anžiju", rekao je trener kluba iz Mahačkale Gadzhi Gadzhiev. Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139636 Znaci da ocekujemo napadaca u roku 10ak danaPoslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139638 Mislim da je jedan od njih Levandovski. Poslednja godina ugovora, neće ga produžiti, a sigurno bi Dortmund radije nešto zaradio na njemu nego da ga poklone Bajernu sledeće godine. Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139660 Mou je lepo rekao "Drugi pricaju, mi radimo" A to sto je na sva zvona objavio da zeli Shreka moze da posluzi i kao diverzija ;) Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140022 Poslije ove dvije ligaške utakmice siguran sam da dolazi jedan novi napadač. Hoće li to biti Rooney, Lewa, Martinez, Benteke ili neko peti ostaje nam da vidimo. Najvjerovatnije nas napušta Demba :( . Prije svega on je veliki čovjek, ali on je pokazao da nije kvaliteta za Chelsea (kao i Torres, ali on najvjerovatnije ne ide). Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140027 lewandowski je precijenjen. 3 gola realu pokraj mutavog pepea ga ne čine vrhunskim igračem. sustav igre dortmunda mu paše i to je njegov maksimum. ne trebamo centarfora i siguran sam da on nije na popisu. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140051 lewandowski je precijenjen. 3 gola realu pokraj mutavog pepea ga ne čine vrhunskim igračem. sustav igre dortmunda mu paše i to je njegov maksimum. ne trebamo centarfora i siguran sam da on nije na popisu. Pa kako mi ne možemo naći sustav igre za naše napadače ima 5 godina???? Odmah izuzmi Drogbu. Naravno da trener treba naći taktiku koja odgovara njegovim napadačima. To i je draž nogometa. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.