Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Nepotreban, imamo Pericu.

Perica je spic, ovaj krilo :p

Novi Neymar. E mati mila...

Pa šta je to lafo 'stari' Neymar napravio ?  :hljeb:

Don't shoot the messenger :D

Mourinho confirms the club will continue until the last day of the transfer window to try to sign a striker. #CFCfba59e26-e37f-4d5c-8af6-7b7727804a7a.pngChelsea FC

zvanično 

Opet infarktna zavrsnica pa sta nam rade covjece, napadac ce doci vjerujem pogotovo ako se ovo trojica ne iskazu u ovih nekoliko tekmi. Nadamo se i zivimo da to bude Rooney bar ja da, nanijeli bi ogroman udarac mrskom rivalu a i doili bi perfektog napadaca jedino sto nam treba.

Sjecam se kada seu mediji pisali da nam dolaze Cavani i Rooney a sad samo u mogucnosti da ostane bez niti jednog. Ono za Falcao ne vjerujem da je istina ali sada mi je svakako postao  mrzak posebno ne ako ima 29 godina. Bas sta bi za tu pricu na kraju znam da je demantovao.

Zašto je jučer Gary Neville bio na Stamfordu? Jel to ima veze s Rooneyem :D?

Jamie Carragher danas počinje sa svojim novim poslom, analizom Premier lige za Sky Sports, suradnik će mu biti Gary Neville:

"Ne bih rekao da se družim s Garyem Nevilleom. Ne bi to ni očekivali. Ali igrali smo zajedno za Englesku. Ne bih rekao da smo bliski prijatelji, možda se to dogodi kroz zajednički rad u ovoj emisiji. Nadajmo se da će tako biti, valjda...".

sad znamo službeno da imamo opcije b i c ako ovo sa runijem ne prodje

Znaci da mozemo mirno spavati. jos samo da nas Torke napusti da se pojavi neki bogatiji klub i da im ga uvalimo za 20 mil moze i manje i prelazni rok veoma dobar.

Steta sto ja Atletiko doveo Villu da nisu mozda bi isli po nasu nocnu moru.

Marko-%C5%A0%C4%87epovi%C4%87-Partizan.j

od sva srca ocekujem da ce nase resenje za napad biti ova prekaljena fudbalska vendeta cije ime mislim svi znate,
nadam se da ce u slucaju njegovog transfera u redove plavaca ucutkavati navijace(kao sto vidite na slici) svojim magicnim potezima,
i naravno ako ostvari svoj puni potencijal, za godinu-dve ako bog da da ga gledamo kao kapitena plavaca!
murinjo,emenalo,abramovicu reagujte dok madrid nije bacio oko na majstora!

Rooney je plan A...

Plan B=???

Plan C=???

Meni ne pada na pamet nijedan napadac kojeg bi Mourinho pokušao dovesti..bice zanimljivo do kraja prelaznog roka.

"Eto'o će ostati. Postigao je dogovor s vlasnikom, nastavit će karijeru u Anžiju", rekao je trener kluba iz Mahačkale Gadzhi Gadzhiev.

Mislim da je jedan od njih Levandovski. Poslednja godina ugovora, neće ga produžiti, a sigurno bi Dortmund radije nešto zaradio na njemu nego da ga poklone Bajernu sledeće godine.

Poslije ove dvije ligaške utakmice siguran sam da dolazi jedan novi napadač. Hoće li to biti Rooney, Lewa, Martinez, Benteke ili neko peti ostaje nam da vidimo. Najvjerovatnije nas napušta Demba :( . Prije svega on je veliki čovjek, ali on je pokazao da nije kvaliteta za Chelsea (kao i Torres, ali on najvjerovatnije ne ide).

lewandowski je precijenjen. 3 gola realu pokraj mutavog pepea ga ne čine vrhunskim igračem. sustav igre dortmunda mu paše i to je njegov maksimum. ne trebamo centarfora i siguran sam da on nije na popisu.

lewandowski je precijenjen. 3 gola realu pokraj mutavog pepea ga ne čine vrhunskim igračem. sustav igre dortmunda mu paše i to je njegov maksimum. ne trebamo centarfora i siguran sam da on nije na popisu.

Pa kako mi ne možemo naći sustav igre za naše napadače ima 5 godina???? Odmah izuzmi Drogbu. Naravno da trener treba naći taktiku koja odgovara njegovim napadačima. To i je draž nogometa. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.