5. april 2013.13 god. comment_115691 Nije tvoj potomak, već moj dobri prijatelj, znam ga odlično, postao je najmlađi debitant u HNL-u sa 16 godina i 2 dana, reko je da vjerojatno 2 godine ne ide nigdje, a onda će vidjet, uglavnom, bio je na probi u CFC i oduševio sve, zabio nekoliko golova, pa su ga zvali iz Liverpoola da igra za njih na turniru u Irskoj i tamo bio najbolji strijelac kluba, ali zasada ne ide nigdje! Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115718 sta se to prica da je gotov dogovor za onog Shurlea (valjda je tako) i da Be Bruyne ide u Leverkuzen? :( Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115746 sta se to prica da je gotov dogovor za onog Shurlea (valjda je tako) i da Be Bruyne ide u Leverkuzen? :( njemacki mediji su sigurni da ce Schürle u Chelsea! samo se jos nezna da li ce de Bruyne u Bayer na posudbu ili ce ga uracunati u odstetu za Schurlea Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115751 Koje budale ako dadnu Kevina,mogu da odmah naprave jedan grob i ulete nabrzinu, zivi nek se zakopaju. Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115789 Moje prgnoze za ljetni prelazni rok: 1. Schurrle, mislim da ce biti jedino pojacanje za napad uz naravno povratak Lukakua! 2. Ne ocekujem prodaju Torresa 3. Ocekujem odlazak Lamparda 4. Mislim da ce uprava dovesti najmanje dvojicu zadnjih veznih igraca 5. Ivanovic bi mogao napustiti SB, sve vise se prica o dovodjenju desnog beka Southemptona Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115797 Shaw je lijevi bek (to se odnosi na ovu 5. prognozu tvoju) Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115807 Schurrle je dobar igrac ali malo sam istrazivao i nasao da je skoro sve utakmice odigrao kao lijevi napadac, tj. gdje sada igra Hazard... Moguce da je Schurrle u uzem spisku za transfer ali sumnjam u te medijske traceve da ce on u Chelsea a KDB u Bayer L. Mislim da ce se Chelsea dobro konsutovati sa buducim trenerom prije nego povuku bilo kakve poteze. Ali nikako ne vjerujem u to da ce KDB biti plan tog transfera ako se uopste i desi. Mozda Marko Marin (koji se bas i nije dobro snasao) ali nikako KDB, jer momak ima vrlo dobru sezonu u Bundesligi i to je dovoljan pokazatelj da je zreo i za Premiershipa. Prijavi
7. april 2013.13 god. comment_115831 Shaw je lijevi bek (to se odnosi na ovu 5. prognozu tvoju) valjda je mislio na Clynea Prijavi
7. april 2013.13 god. comment_115832 Ni ja ne vjerujem u takav dogovor, pa nedavno je KDB-ov agent izjavio da je KDB u Chelseaevim planovima sljedeće sezone valjda je mislio na Clynea Onda moja isprika Prijavi
12. april 2013.13 god. Autor comment_116566 KDB je sljedeci Lampard 1000% :) Realno , tesko . Niko sretniji od mene ako tako bude , ali tesko ;) Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116573 postojat če talentiraniji igrači, postojat če atraktivniji, skuplji i cjenjeniji igrači, al vjeruj mi nikad al nikad ikad ikad neće postojat novi Lampard, za mene to je igrač kvalitetniji od svih koje sam ja gledao i koji su igrali u novijoj eri. Igrač koji tolko kuži nogomet i toliko pametan igrač više neće postojat, kompeltniji girač.. ma nema šanse, to je igrač koji i dan danas ruši rekorde, igrač koji j fantazista, koji je scorer, koji je jak u prekidu, koji ima pas ma ima sve. Čovjek koji je ginuo za ovaj dres, koji je topio suze u plavom dresu, čovjek kojem je majka umrla nedugo prije utakmice u kojoj vodi Chelsea do važnog prolaza protiv velikog rivala Liverpoola, čovjek koji sa 30 i kusur godina u 2 poteza, sa 2 jebena pasa sruši po mnogima najbolju momčad europe i svjeta.. ne.. takav se više neće roditi, svaka ačst KDB-u, jako mi je drag igrač al novi Lampard ne potoji nit će postojat, jedan je Frankie Lampard <3 a ja sam neizmjerno sretan i ponosan što je on igrao u "mom" Chelsiju. Što se samo KDB-a tiče on zaslužuje prliku u Chelsiju, već je sad dobar a kamoli kad ga doktor profesor nauka Lamps uzme pod svoje i da mu svoje spešl cvike kroz koje on gleda na ovu igru, jer definitivno je da vidi nešto drukčije nego ostali B) Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_116916 Mario Gomez nije zadovoljan u Bajernu,to je provereno dan nakon toga britanski mediji već puštaju priču da će Čelzi i Siti voditi trku za njegov potpis na leto Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_116948 Mario Gomez nije zadovoljan u Bajernu,to je provereno dan nakon toga britanski mediji već puštaju priču da će Čelzi i Siti voditi trku za njegov potpis na leto Ja bih prije doveo Dzeku, već dobro poznaje ligu, nezadovoljan je u City-ju igrač u najboljim godinama a City bi ga vjerojatno dao za manje nego su ga doveli kao i Balotelli-ja. Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_116955 Ja bih prije doveo Dzeku, već dobro poznaje ligu, nezadovoljan je u City-ju igrač u najboljim godinama a City bi ga vjerojatno dao za manje nego su ga doveli kao i Balotelli-ja. To ne smem više da pominjem,prošli put ja nastala opšta rasprava u vezi toga. Za sad Čelzi nije pokazao nikakav interes,barem ja nisam naletao na kakvu informaciju koja nas povezuje sa njim,tako da je to više moja lična želja kao i 50 drugih,iskreno mislio sam da će ga Čelzi dovesti ali ne,mi smo doveli Toresa Jedino je BVB javno izrazila svoje interesovanje Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_116960 Ocekujem da kupimo desnog krilnog napadaca jer ni Oscar a ni Moses nisu pokazali Bog zna kakve kvalitete na toj poziciji. Oscar je vise AMC ali zbog nedostatka konkurencije i kvalitetnog igraca morao je da igra i na desnoj strani. Volio bih Cavanija ili Falcaa i da se rijesimo Torresa ali je sada i to pod znakom pitanja. Gotovo je sigurno da Frank nece dobiti produzenje ugovora ali svakako, nama treba kvalitetan igrac na toj poziciji centralnog veznog. Ukratko, RWF i CM su po meni najbitnije pozicije koje morao pojacati. Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_116971 To ne smem više da pominjem,prošli put ja nastala opšta rasprava u vezi toga. Za sad Čelzi nije pokazao nikakav interes,barem ja nisam naletao na kakvu informaciju koja nas povezuje sa njim,tako da je to više moja lična želja kao i 50 drugih,iskreno mislio sam da će ga Čelzi dovesti ali ne,mi smo doveli Toresa Jedino je BVB javno izrazila svoje interesovanje I to što kažeš bolje se ne upuštati u neke rasprave, koje samo idu u krug. Ocekujem da kupimo desnog krilnog napadaca jer ni Oscar a ni Moses nisu pokazali Bog zna kakve kvalitete na toj poziciji. Oscar je vise AMC ali zbog nedostatka konkurencije i kvalitetnog igraca morao je da igra i na desnoj strani. Volio bih Cavanija ili Falcaa i da se rijesimo Torresa ali je sada i to pod znakom pitanja. Gotovo je sigurno da Frank nece dobiti produzenje ugovora ali svakako, nama treba kvalitetan igrac na toj poziciji centralnog veznog. Ukratko, RWF i CM su po meni najbitnije pozicije koje morao pojacati. A nezz ja baš nisam za neka toliko skupa rješenja, ipak ni jedan ni drugi nisu dostupni za ispod 40-50 miliona €, funti.... Prodati Torresa ak je moguće za 20ak miliona, i dovesti Bonya, Yilmaza.... nekog jeftinijeg napadaća koji i ak bude flop lakše ću ga prežalit nego plavušu. A što se tiće veznjaka meni su braća Bender zanimljivi, Prijavi
19. april 2013.13 god. comment_117311 http://www1.skysports.com/football/news/11668/8651796/Chelsea-captain-John-Terry-knows-top-four-Premier-League-finish-is-vital Chelsea captain John Terry knows top four Premier League finish is vital http://www1.skysports.com/football/news/12016/8651795/Nigel-Adkins-backs-Reading-keeper-Alex-McCarthy-for-England-call-up Nigel Adkins backs Reading keeper Alex McCarthy for England call-up Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117462 I to što kažeš bolje se ne upuštati u neke rasprave, koje samo idu u krug. A nezz ja baš nisam za neka toliko skupa rješenja, ipak ni jedan ni drugi nisu dostupni za ispod 40-50 miliona €, funti.... Prodati Torresa ak je moguće za 20ak miliona, i dovesti Bonya, Yilmaza.... nekog jeftinijeg napadaća koji i ak bude flop lakše ću ga prežalit nego plavušu. A što se tiće veznjaka meni su braća Bender zanimljivi, Burak Yilmaz? Ne budi smijesan. Mislim, ustvari siguran sam da su ambicije uprave mnogo vece nego da se svake godine borimo za 3 ili 4 poziciju, odnosno pozicije koje vode u ligu prvaka.. Kakav Yilmaz, pa necemo se boriti valjda sa Tottenhamom, Evertonom i Arsenalom oko ,3,4 pozicije. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117537 Jos jedan mladunac za nasu akademiju http://www.ibtimes.co.uk/articles/459443/20130420/chelsea-transfer-news-josimar-quintero-barcelona-midfielder.htm? Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117575 Burak Yilmaz? Ne budi smijesan. Mislim, ustvari siguran sam da su ambicije uprave mnogo vece nego da se svake godine borimo za 3 ili 4 poziciju, odnosno pozicije koje vode u ligu prvaka.. Kakav Yilmaz, pa necemo se boriti valjda sa Tottenhamom, Evertonom i Arsenalom oko ,3,4 pozicije. Zašto ne Yilmaz, čovjek u super formi zadnje vrijeme, nije skup, a uz Dembu, Lukakua(potencijalna zvijezda budućnosti, kojem treba dati priliku na velikoj sceni), (Torresa) bismo imali solidan napad. A sad što se tiče tih pravih napadača kako ih nazivaju tu su prvi pickovi Falcao i Cavani oba koštaju previše, min.50-60 mil, za te pare dovesti 2 igrača boli glava, možeš birati vežnjaka (koji nam je prijeko potreban) plus i boljeg napadača od gore spomenutih. Plus na to dodaj ovaj FFP, šanse za dolazak nekog tako skupog padaju jako nisko, mada tata Roman možda opet popizdi pa izvali 100-150 milijuna pa dovede sve redom. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117603 Zašto ne Yilmaz, čovjek u super formi zadnje vrijeme, nije skup, a Ne znam ja otkud tebi da nije skup, kad se pisalo da Galatasaraj nece razmatrati ponude ispod 40 miliona. Naravno, od tih para nema nista, ali racunaj 25 kao optimalnu cifru. Nije on kvalitet za te pare. A i pored Marshala se vise i ne vidi ;) Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117609 Ne znam ja otkud tebi da nije skup, kad se pisalo da Galatasaraj nece razmatrati ponude ispod 40 miliona. Naravno, od tih para nema nista, ali racunaj 25 kao optimalnu cifru. Nije on kvalitet za te pare. A i pored Marshala se vise i ne vidi ;) Ako je tako onda ga prekriži :D, a na transfermarktu vrijedi 15, a za igrača njegovih godina i kvalitete ja ne bih dao više od 20milijuna. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117679 Pa ja ne bih za njega dao ni 15, ali svakako nama ne treba takav igrac. Kada bi nam cilj bio 3,4 pozicija onda OK, ali ja znam da su nasi ciljevi mnogo veci i zato NE, nije on kvalitet kakav nama treba... Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117874 Danas svako ko ume da veže dva pasa vredi 10 miliona. #-o Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.