Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Evo recimo ja bi radije Lewandowskog ili Bonyja,koji bi bili jeftiniji od njega,a standardni su u svojim ekipama.
Usput i mlađi od Džeke.
Vjerujem da bi ih mogli dobit za nekih 15 milijuna (Lewandowskom ističe ugovor iduće sezone) dok bi za Džeku trebalo 25,sumnjam da bi ga Mancini za manje pustio.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Lew ide za 15 samo u slučaju da 1 klub bude zainteresiran za njega, ja mislim da će ih bit više u utrci za Lewom i nevjerujem da ide ispod 20

Ističe mu ugovor za godinu dana,a ne želi ga produžit,spominje se cijena od 10-15 milijuna.
Kako god,jeftiniji od Džeke,a redovan u Dortmundu,koji je u četvrtfinalu Lige prvaka i u vrhu Bundeslige.

Kako je Roman krenuo za 5 godina svi igraci ovog sveta bice igraci Chelsea na pozajmicama. Igracemo izmedju sebe :D

Ja sam mislio da smo mi najgori po pitanju posudbi,a onda sam naletio na podatak e Milan ima tridesetak igrača,a mi "samo" dvadesetak.
samo dovođenje talenata kako bi se reklo da radimo sa mladima nije dovoljno.
kad bude uobičajeno da se klub odluči dat pravu priliku nekom mladom,tipa Feruz,a ne dovesti multimilijunsko pojačanje,tipa Falcao ili Cavani,to će biti to,a dotad žali Bože truda.
Enes Ünal,najnoviji talent s kojim se povezujemo.
15 godina,igra za Bursaspor,za njihovu mladu ekipu zabio 170 (!!!) golova u 102 utakmice.
za mladu reprezentaciju 15 golova u 15 utakmica.
Yaya bi platio Cityju otkup ugovora,mi njemu dali lijepu svotu po potpisu,a nije da bi imao i malu plaću.
Neće on sigurno u minusu bit.
Pod uvjetom da uopće napusti City.
Ja ga najprije vidim u PSG-u,mi u zadnje vrijeme više volimo mlade talentirane igrače (Mata,Hazard,Oscar,Moses,Azpiliceuta) nego igrača na vrhuncu,tako da mislim da od njega ništa.
A da ne govorim kako bi njegovo dovođenje utjecalo na Romeua,Akea,Chalobaha...

Nema tu šta da se filozofira,ako ga dovedu automatski se zatvaraju vrata za  Romeua,Akea,Chalobaha... u naredne 3-4 godine

realno gledano to nisu igrači da greju klupu,bar po mom mišljenju,oni moraju sad da igraju,sva sreća pa su Čabija poslali na pozajmicu,ne verujem da bi u suprotnom dobio nagradu za ...

Ma kakav Toure.... 

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8580833/?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed_Chelsea

vidim sve je zablistao protiv nas

što ne znači da nije dobar igrač naravno,22 gola i 7 asistencija nije mala stvar

Nek ide tamo u Juventus,nemam pojma

Chalobah je dobio nagradu zbog nastupa u mladoj reprezentaciji,klub nema veze s tim.
Što se tiče ovog iz Shakhtara,mislim da nam ofenzivni veznjak trenutno najmanje treba.
Svaka njemu čast,dobar je igrač,ali pokraj Mate,Hazarda,Oscara,ne treba nam.

Odličan je to igrač, ima top i u lijevoj i u desnoj, strašan igrač, ali mislim da je nepotreban

Igrace sezonu, mozda i dve, i onda, kad mu dosadi, ladice mu*a na klupi i primati masne pare za to. 

Nema od te price nista.  

Ko Yayu ne bi volio vidjeti u timu. Strasan igrac. Za mene trenutno najbolji igrac u Engleskoj na svojoj poziciji.. Ne mogu ni zamisliti kako bi nam valjao.. Mikel mu nije ni do koljena ali nebitno, hocu nesto drugo da kazem...

Ja jos vjerujem da u Essienu ima volje, zelje, snage da ponovo zaigra za svoj voljeni klub. 

Ja tog igraca neizmjerno postujem i zelim da se vrati u Chelsea...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.