Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

ako bi nam dali pare plus andre širle(ili samo širle) za kdb,da li bi pristali na to ?

Ako bi došlo do tako nečeg,mislim da bi mi morali nadoplatit,za njeg se spominje cijena od nekih 25 milijuna,a za Kevina ne znam baš da bi netko dao toliko.
KDB plus pare za Schurllea,bar ja tak vidim situaciju.
Uglavnom,odgovor je ne,Kevin je raznovrsniji igrač,može više doprinijet ekipi.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Pa ne bi Toure sam otkupio ugovor. Nego bi lijepo klub koji bi ga želio dovest preuzeo trošak na svoj račun i to je to. :D 
Toure je strašan igrač, njegov dolazak bi nas pojačao itekako ali šteta da mladići propadaju. 

Yaya Toure je igracina on moze po meni sam drzati vezni red uvijek se sjetim sto je uradio Realovo veznom redu i obrani i kad je nakon utakmice protiv Arsenala bio sazetak utakmice i pisalo je Wilshere, Arteta, Cazorla odlicni, ali Yaya Toure ih je sam nadigrao.

Uvijek bih ga volio vidjetu u nasem dresu, da i samo zamislite Essiena da se vrati u formu i njega u veznom redu vjerujem da bi to bilo predominantno.

Yaya Toure je jedan od najboljih igrača na svijetu na toj poziciji deep-laying playmakera.

Strogo igrački, Chelsea bi jako puno dobio s njim u veznom redu, vjerojatno bi bio direktna Lampardova zamjena u slučaju njegova odlaska. Na papiru Toure - Ramires - Mazacar izgleda savršeno, i često puta vuče sam taj City iz veznog reda, u tom segmentu ga jako poštujem, ali je pitanje koliko je pametno dovesti ovakvog igrača. Napunit će uskoro 30 godina, sigurno će tražiti ugovor od minimalno 190 tisuća eura tjedno (a malo sam i rekao), a vidimo po ovim sad događanjima da nije posebno odan klubu u kojem igra... A ako nije Cityju, gdje je okrunio karijeru, ne znam kome će biti odan i ne prijetiti preko medija odlaskom ako ne dobije bogatiji ugovor. 

Ako se klub i odluči za pojačavanje na toj poziciji, preferirao bi mlađe igrače tipa Mousse Sissoka kojeg je Newcastle pravovremeno doveo, a mislim da bi nama jako odgovarao. Yayu Tourea jedino s malom ili nikakvom odštetom i s ugovorom na max dvije godine. 

nekad ne vredi čovek sa tobom da se raspravlja

Kad prestanete da poredite coveka koji godinama u nazad igra DMF i samo DMF, sa onim koji odigra na toj poziciji ako bas mora, tad cemo i moci da raspravljamo.

Šta će nam on, kad svi ližu sladoled jedino Toure Yaya. 

Nebitno, uglavnom, ne želim ga u ekipi jer je izrazito prgav i pičkast igrač. Ima kvalitetu, ali ne i toliku koliko ga neki procjenjuju. 

Svi se raspravljate kao da je za sutra zakazano potpisivanje ugovora.
Netko je napisao da traži više para,da zato priča o odlasku.
Za malo više od godinu dana mu istječe ugovor,normalno da želi znat šta klub misli o budućnosti.
Uzevši u obzir našu politiku za igrače 30 (Yaya je blizu,teško da će mu neko dat petogodišnji ugovor) i našu transfer politiku u zadnje vrijeme,ne vidim ga u Chelseaju.
Tako da o ovom gdje bi igrao,šta bi igrao,ipak ne bi.

Dobar igrac,ali ne bih placenike u ekipi.Ne treba nam destabilizacija svlacionice,vidite da je kivan na Farcu sto su ga prodali sad bi samo da muze pare po Engleskoj,zajebi!

Ovo sa Toureom je smiješno, pa lik ima skoro 30 a zna se šta Chelsea radi sa takvima ...

Inače, meni je totalno anitpatičan lik i ne volim ga još od onda kad je Matu šutnuo.

Ovo sa Toureom je smiješno, pa lik ima skoro 30 a zna se šta Chelsea radi sa takvima ...

Inače, meni je totalno anitpatičan lik i ne volim ga još od onda kad je Matu šutnuo.

Dobro si me posetio....

http://www.youtube.com/watch?v=rVkYWKzG6sY

I vi bi ovog idiota u timu :-?

Ajde, svi se pokrijte usima, i tisina tamo.

Ja bi na DMF rađe vidio Hernanesa, gledao sam ga protiv Italije i bio je odličan, a i inače dosta pratim seria A i često je glavni igrač utakmice, može igrat CMF i DMF

Ja bi na DMF rađe vidio Hernanesa, gledao sam ga protiv Italije i bio je odličan, a i inače dosta pratim seria A i često je glavni igrač utakmice, može igrat CMF i DMF

E ne može.  Može igrati samo CMF i AMF, a takvog već imaš u vidu Oscara i KDB-a, još su ovi naši i puno bolji igrači, te mlađi.

a šta je courtois ,jebem ti novinare

Curtois - nasljednik Cecha

Tko je nasljednik Hilaria i Turnbulla kojima ove godine ističe ugovor?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.