Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Curtois - nasljednik Cecha

Tko je nasljednik Hilaria i Turnbulla kojima ove godine ističe ugovor?

Zeznuta stvar, praktički trebamo naći golmana koji će potpisati da odsjedi na klupi/tribini te 2-3 (recimo) godine ugovora. 

Zeznuta stvar, praktički trebamo naći golmana koji će potpisati da odsjedi na klupi/tribini te 2-3 (recimo) godine ugovora. 

+ dovoljno dobrog da nas vadi kada zagusti protiv najjačih ekipa.

Da mi netko kaže da Ross ili Hilario brane npr. polufinanle/finale lige prvaka jer se cech ozlijedio mislim da bi se srušio na pod i jecao od muke. Makar je to slučaj s većinom top ekipa (drastična razlika u kvaliteti standardnog i rezervnog golmana)

I sta si time dokazao :-?

Da je manje od 10% mecva odigrao na DMF-u ?

Bravo za tebe  :D/

Ako je od 29 meceva, 5 tekmi kojih je odigrao kao DMF = manje od 10% onda si ti upravu...

Bravo za tebe =D>

Napisao si da Yaya nije DMF, ja sam ti dao dokaz da igra i DMF a da igra vrlo dobro vidi se po prosjeku ocjena...

Pogledaj malo na kojim pozicijama je igrao i prije Citya..

+ dovoljno dobrog da nas vadi kada zagusti protiv najjačih ekipa.

Da mi netko kaže da Ross ili Hilario brane npr. polufinanle/finale lige prvaka jer se cech ozlijedio mislim da bi se srušio na pod i jecao od muke. Makar je to slučaj s većinom top ekipa (drastična razlika u kvaliteti standardnog i rezervnog golmana)

Hilario je dobro branio protiv Barcelone ono jedne godine u Ligi prvaka, ali mislim da više nije na tom nivou, kad je čovjek zadnji put natjecateljsku utakmicu branio...

A Turnbull, sačuvaj bože. 

Kao najbolje resenje u spicu napada bi bilo dovodjenje Scepovica poznatijeg kao Scepakabadra,mlad,perspektivan,ubitacan napadac, ima predispozicije za Premier Ligu, nadam se da ce se u skorijoj buducnosti taj transfer i ostvariti.

Clyne >>> Kane.

Kanea ceka sudbina Clifforda i ostale prenapuhane kompanije, ovaj mali je beton, al ima i onaj brazilac u ekipi sto je nedavno doveden a i Kalas je fantastican na beku tako da i nije lose popunjena pozicija za buducnost.

dobar je Cyne igrao sam s njim na FIFI mali ubija :D uvjek sam ga dovodio u Chelsea, jurio ga je i SAF ljetos al neznam što nije otišo do kraja, sigurno bi Palaceu oni više dali nego Southampton, a i sigurno bi on prije otišo u United. Chelsiju je nepotreban, ima Bane i Azpi, što reče Elao ima i onaj Wallace Oliveira ( ili obrnuto, neznam što od oga mu je ime što prezime) a ima i Kane...

Mišljenja sam da nam netrebaju baš ni mladi igrač, jedino što treba je dat im šansu, a ne odna poslje pričat kako su klini drugih klubova bolji od naših a bolji su samo zato što dobivaju priliku..  eto samo primjer Jones, u unitedu dobiva priliku i sigurno če bit elitni stoper kroz koju sezonu jer i sad več je odličan, a kod nas nebi dobio ni poluvrijeme siguran sam

Sin slavnog Georgea Weaha na probi u Chelseaju

"Ostao sam dobar sa ljudima u Chelseju i kada je sin poželio da igra u Engleskoj, odlučio sam ih nazvati i vidjeti što se može dogovoriti. Javili su mi se s pozitivnim odgovorom, a Timothy već trenira i uživa u tom velikom klubu." - George

Chelsea zainteresovan za Marka Dabru iz HNK Cibalie. On je rodjen 28.03.1997. sto znaci da sam ja stariji od njega ;). Igra u spicu.

http://www.givemefootball.com/338413-chelsea-liverpool-two-of-many-chasing-recordbreaking-croatian-sensation?tg=premier%20league

http://www.transfermarkt.co.uk/en/marko-dabro/profil/spieler_226065.html

Chelsea zainteresovan za Marka Dabru iz HNK Cibalie. On je rodjen 28.03.1997. sto znaci da sam ja stariji od njega ;). Igra u spicu.

http://www.givemefootball.com/338413-chelsea-liverpool-two-of-many-chasing-recordbreaking-croatian-sensation?tg=premier%20league

http://www.transfermarkt.co.uk/en/marko-dabro/profil/spieler_226065.html

Je li on jedan od tih potomaka?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.