16. mart 2013.13 god. comment_112630 Budite objektivni molim Vas. Da ne pocinjem kazete da ne mozemo napadati trofeje sa napadacima kao Demba Ba, Lukaku i Torres onda spomenete Dzeku, tko je tu lud. Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112649 Ma kakav Dzeko molim te Lukaku i Demba Ba pa i Torres u ovakvoj formi su bolji igraci od njega, obicna panjina. Covjek je vec 2 godine najbolji dzoker u Engleskoj. Toliko puta spasio City i onu zabarcinu na klupi da bi mu ovaj trebao prati noge svako vece. Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112651 Dobro on je Vas zato ga i dizete u nebesa razumijem u to kao hrvatski mediji Mandzukica ista stvar. Po meni jedan i drugi nisu klase od napadaca ima najmanje 15 boljih od njih. Ali da zavrsimo sa svime nikad ga ne bi volio u Chelseau, jer vjerujem da mozemo puno kvalitetnije spice dovesti. Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112653 Dobro on je Vas zato ga i dizete u nebesa razumijem u to kao hrvatski mediji Mandzukica ista stvar. Po meni jedan i drugi nisu klase od napadaca ima najmanje 15 boljih od njih. Ali da zavrsimo sa svime nikad ga ne bi volio u Chelseau, jer vjerujem da mozemo puno kvalitetnije spice dovesti. a koga ćemo mi dizati? A da... Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112658 Dobro on je Vas zato ga i dizete u nebesa razumijem u to kao hrvatski mediji Mandzukica ista stvar. Po meni jedan i drugi nisu klase od napadaca ima najmanje 15 boljih od njih. Ali da zavrsimo sa svime nikad ga ne bi volio u Chelseau, jer vjerujem da mozemo puno kvalitetnije spice dovesti. Bas zbog toga sto je "NAŠ" takvi kao ti ga podcjenjuju. Sto se tice Mandzukica, premasio je sva moja ocekivanja, momak je definitivo zasluzio svaku pohvalu i ja ne razumijem kako takvi ljudi kao TI mogu zatvarati oci na cinjenice i gledati samo neki svoj jednosmjerni pravac... Dzeko je u ovoj situaciji daleko bolji i korisniji od MONALIZE koju mi imamo ali ni ja ga ne bih volio u Chelseau ako ti to nesto predstavlja. Ja sam vec napisao kojeg BH igraca bih volio vidjeti u Chelseau, jednog i jedinog... Ne zbog toga sto je NAŠ nego sto je mlad, kvalitetan i jeftiniji od mnogih precjenjenih.. Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112663 To onaj kojem je najveci uspjeh u zivotu bio kad je potpisao za Zelju... Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112690 Potcenjivati kvalitet Edina Dzeka samo jer nije nas, vec komsijski, je smesno. Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112701 To onaj kojem je najveci uspjeh u zivotu bio kad je potpisao za Zelju... Taj taj, takav je Dzeko bio, nisu mu dzaba dali nadimak kloc :D CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112717 Ja sam čini mi se jednom već raspravljao s njim oko Džeke i vidim, nije se okanio ćorava posla. Takvi kao on su bili i u Želji, pa Džeku prodaše za 50.000 maraka/eura (nisam siguran koja valuta). Možeš mislit mozgova, ne znat procjenit talenat. E takav je i ovaj vankenobi, ista sorta "stručnjaka".. A ovo vaš, naš, njihov = SELJAKLUK. Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112722 Taj taj, takav je Dzeko bio, nisu mu dzaba dali nadimak kloc :D CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Bio! Kome? Slijepcima i neznalcima! Diablo, pa nama je i Ibrahimovic bio kloc, kada je dosao i rekao da zeli igrati za reprezentaciju... Toliko o nasim BOSANSKIM ZNALCIMA. Sreca pa je 2005 u Zelji bio Plišek koji je prepoznao kvalitet... Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112726 U opticaju su tri pojačanja u šestom mjesecu. Vjerojatno napadač (možda i dva) i jedno pravo krilo. Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112729 Ja bi voleo Iska na krilu da vidim,na utakmicama LS me je odusevio. Zamislite jedno krilo Hazard,drugo Isko, u sredini Mata i jedan kvalitetni napadac... uf..ne smem ni da pomislim :D Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112732 Ja bi voleo Iska na krilu da vidim,na utakmicama LS me je odusevio. Zamislite jedno krilo Hazard,drugo Isko, u sredini Mata i jedan kvalitetni napadac... uf..ne smem ni da pomislim :D Isco nije krilo. Istu stvar dobijes kad stavis Oscara na tu poziciju, jos i ustedis 30ak miliona. Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112749 Bio! Kome? Slijepcima i neznalcima! Diablo, pa nama je i Ibrahimovic bio kloc, kada je dosao i rekao da zeli igrati za reprezentaciju... Toliko o nasim BOSANSKIM ZNALCIMA. Sreca pa je 2005 u Zelji bio Plišek koji je prepoznao kvalitet... Ti vidi se nisi gledao Dzeku kako je igrao u Zelji :D Ako si gledao Lazara, e to je isto, mozda je i lazar veliki talenat :D Ibrahimovica su odbili iz saveza, sta ces kad su idoli :D Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112756 Ovakav nam napadac treba koji ce biti konstatan, za to Dzeko i Mandzukic nisu sposobni, jer previse osciliraju i jednostavno nisu napadaci na koje se mozes pouzdati na duze radobolje. how yes no na tebe necu ni obracati paznju, jer nemas argumente, zadrt, zatucan si, ti bi rekao da je Pjanic bolji od Xavija :) Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112799 obi ti si kao većina Hrvata, a možda i Bosanaca i Srba jer ne znam kakva je tamo situacija, ali ti samo omalovažavaš naše, vi kao da niste svjesni da i ostali igraju nogomet, a ne samo Španjolci, Brazilci i Englezi, pa jel problem priznat da je jedan od najboljih trenutno Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112804 Ako nešto treba da vas nauči ovaj forum to je tolerancija i uzajamno poštovanje,razumevanje biće to težak put vidim Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112821 El nino ti ocigledno ne vidis da covjek pise isto i za mandzukica koji je isti tip igraca... Meni nije to mjerilo nekakvo, jednostavno igraci su nikakvi, kao i chicarito koji je isti kurac... CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_113011 Ti vidi se nisi gledao Dzeku kako je igrao u Zelji :D Ako si gledao Lazara, e to je isto, mozda je i lazar veliki talenat :D Ibrahimovica su odbili iz saveza, sta ces kad su idoli :D Nisam gledao Dzeku u Zelji a nisam ni tog Lazara. Ali porediti igraca koji je stekao slavu tek kad je otisao iz Zelje, sa igracem kojem je Zeljo i BH Premierliga najveci uspjeh je ne smijesno, nego jadno i zalosno. Kad imas tako fina poredjenja, de nadji nekog igraca iz Zrinjskog i uporedi ga sa Modricem jer ni Modric nije valjao BH PAMETNJAKOVICIMA I SVE-ZNALCIMA. Ako je Dzeko kao klinac bio kloc, to ne mora znaciti da nikada nije mogao uspjeti. Za Messija su govorili da je premali da bi postigao nesto. Drogba se tek u 24toj godini probio, dok je i za Lamparda slicna situacija. Kada su svi govorili da je los i da nece uspjeti, na srecu bio je tu Redknap koji je prepoznao kvalitet... Sto se tice talenta, Kakuta je bio jedan od najvecih talenata svoje generacije a danas se pamti samo po nekadasnjem talentu.. Isto vrijedi i za Amerikanca Freddy Adu-a... itd itd, imas tih primjera koliko hoces. I to sto vi u Sarajevu ne mozete da podnesete uspjeh Dzeke jer je kod VAS bio kloc i otisao za siću, i jos ste jedva docekali da ga se rijesite, to je vasa stvar... Sad mozete samo pjevati i dizati legende ala Bulend Biscevic kojem je najveci uspjeh bio Zeljo i najjadnija liga na svijetu, BH Premierliga.. EDIT: Nasao sam odlicnu sliku. Bale flop? Ko bi rekao? Sad zamisli da su ga oni tada prodali. E o ovome ti ja pricam... Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_113019 Mi hoćemo bit ispred Cityja,traži se netko za prvi sastav. Ako je tako,zašto bi dovodili Džeku koji u Cityju nije prvi izbor? A nije da bi bio jeftin,a i eventualna plaća bi mu sigurno lijepa bila. Ne znam za ostale,meni je nebitno odakle je igrač,nego mi je bitno da može doprinijeti ekipi. Po meni ima boljih riješenja od Džeke,kad se sve uzme u obzir,od eventualne odštete,iskustva,kvalitete... Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_113033 Mi hoćemo bit ispred Cityja,traži se netko za prvi sastav. Ako je tako,zašto bi dovodili Džeku koji u Cityju nije prvi izbor? A nije da bi bio jeftin,a i eventualna plaća bi mu sigurno lijepa bila. Ne znam za ostale,meni je nebitno odakle je igrač,nego mi je bitno da može doprinijeti ekipi. Po meni ima boljih riješenja od Džeke,kad se sve uzme u obzir,od eventualne odštete,iskustva,kvalitete... I ja bih volio da Roman istrese vagon keša za Cavanija, ali bumo realni po omjeru uloženo-vraćeno na terenu ne postoji bolja opcija od Edina. Garantujem svojim ugledom ovdje. :D Džeko nije bio prvi izbor iz samo Manciniju poznatih razloga, usput da kažem. Čitav svijet vidi kvalitet i klasu, samo hejteri zatvaraju oči. Ja vam kažem da bi on eksplodirao kod nas, s onakvim igračima iza sebe. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.