5. maj 2013.13 god. comment_120184 Mata igra iza napadaca i to ne treba da bude upitno. Preko 20 asistencija i preko 10 golova sve govori kako igra na toj poziciji... Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120191 za Hulka smo bili zagrijani i prosli prijelazni rok ali je on otisao u Zenit gdje neigra ni priblizno kao prije jos je izjavio da nije zadovoljan tamo tako da bi najbolja solucija bila pokusati dovesti Hulka. Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120199 za Hulka smo bili zagrijani i prosli prijelazni rok ali je on otisao u Zenit gdje neigra ni priblizno kao prije jos je izjavio da nije zadovoljan tamo tako da bi najbolja solucija bila pokusati dovesti Hulka. Hulk 100% dolazi u CFC ovog ljeta. Jutros ja slušao preko satelita na portugalskom radiju "Porto Radiolesa". Bude od 6:30 do 8:30 emisija "Bom dia Portugal". Gostovao Hulkov rođak koji je na odmoru u Europi i potvrdio Brazilčev prelazak na SB. Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120209 Hulk 100% dolazi u CFC ovog ljeta. Jutros ja slušao preko satelita na portugalskom radiju "Porto Radiolesa". Bude od 6:30 do 8:30 emisija "Bom dia Portugal". Gostovao Hulkov rođak koji je na odmoru u Europi i potvrdio Brazilčev prelazak na SB. po takvim emisijama gostuju samo fudbalski agenti a ne rodjaci od igraca koji dolaze u europu na ljetovanje,a o Hulkovom prelasku nista novo nisam procitao jos od onda kad je izjavio da nije zadovoljan u Zenitu. Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120213 Hulk 100% dolazi u CFC ovog ljeta. Jutros ja slušao preko satelita na portugalskom radiju "Porto Radiolesa". Bude od 6:30 do 8:30 emisija "Bom dia Portugal". Gostovao Hulkov rođak koji je na odmoru u Europi i potvrdio Brazilčev prelazak na SB. koje ti jezike još pričaš osim portugalskog :DMata igra iza napadaca i to ne treba da bude upitno. Preko 20 asistencija i preko 10 golova sve govori kako igra na toj poziciji... mata nije igrač za krilo. on je mozak!!! Prijavi
6. maj 2013.13 god. comment_120311 Pojavile se spekulacacije KDB za Lewandovskog. Izvor špekulacija Daily Star,meni to dovoljno da se prestanem nadat da će bit nešto od tog. Navodno bi ga radije prodali nama nego Bayernu,a kako žele Kevina,pristali bi na zamjenu,a sigurno da mi morali još dodat. Al opet,to je Daily Star. Prijavi
6. maj 2013.13 god. comment_120314 Po meni bolje dovest Falcaa i vratiti Kevina sa pozajmnice, neko pare i KDB u BVB za Lewandowskog. Falcao je stariji 3 godine od Lewa tako da bi nam smena Falcao/Lukaku dosla u pravo vreme, jedino ako budemo menjali formaciju sa 4/2/3/1 na neku drugu sa dva napadaca, e u tom slucaju bi bolje resenje bio Lewa. Prijavi
6. maj 2013.13 god. comment_120336 priča li se šta o zadnjem veznom ili općenito o veznom redu???? Prijavi
6. maj 2013.13 god. comment_120342 Po fejsu kruži da je Leverkusenov direktor za Kicker izjavio da Schurrle ima dogovor sa Chelseajem,ali nisam to na nijednom normalnom izvoru našao. Izgleda da se Omeruo vraća za predsezonu,pa će tad bit odlučeno šta s njim. priča li se šta o zadnjem veznom ili općenito o veznom redu???? Mislim da je Xabi jedini koji se zasad spominje. Prijavi
6. maj 2013.13 god. comment_120363 Po fejsu kruži da je Leverkusenov direktor za Kicker izjavio da Schurrle ima dogovor sa Chelseajem,ali nisam to na nijednom normalnom izvoru našao. Izgleda da se Omeruo vraća za predsezonu,pa će tad bit odlučeno šta s njim. Mislim da je Xabi jedini koji se zasad spominje. priča li se šta o zadnjem veznom ili općenito o veznom redu???? a sta ce im veznih igraca imaju ko u prici...Luiz poceo davat golcine kad igra zadnjeg veznog tako da bi on to mogao igratiNeznam zasto Roman stalno hoce kupovati kad ima odlicne igrace...Treba ih uigrati i unaprijediti.Npr Lukaku moze postati novi Drogba samo kada bi igrao jer trpa u WBA pa zasto nebi u Chelsea-u.Falcao bi nas dosta pojacao to je sigurno jer s torresom smo igrali kao bez napadaca to su uvidjeli i stoperi pa su poceli zabijati golove.ako dođe falcao onda jos imamo lukakua,torresa i dembu.sta s njima?Po meni Torres treba otici jer je pehist i nesiguran je.A ne bih htio da lukaku sjedi na klupi,onda bolje nek ostane u WBA-u.Schurrle je predobar igrac i ima dobar šut ali imamo dovoljno veznih a i necemo valjda ko city samo kupovati...uostalom hazard igra poziciju koju i schurrle igra...znam da je to nemoguce ali htio bih da nikoga ne dovodimo osim Mourinha tako da Lukaku moze napredovati i Demba koji je dobar Prijavi
6. maj 2013.13 god. comment_120366 a sta ce im veznih igraca imaju ko u prici...Luiz poceo davat golcine kad igra zadnjeg veznog tako da bi on to mogao igrati Neznam zasto Roman stalno hoce kupovati kad ima odlicne igrace...Treba ih uigrati i unaprijediti.Npr Lukaku moze postati novi Drogba samo kada bi igrao jer trpa u WBA pa zasto nebi u Chelsea-u.Falcao bi nas dosta pojacao to je sigurno jer s torresom smo igrali kao bez napadaca to su uvidjeli i stoperi pa su poceli zabijati golove.ako dođe falcao onda jos imamo lukakua,torresa i dembu.sta s njima?Po meni Torres treba otici jer je pehist i nesiguran je.A ne bih htio da lukaku sjedi na klupi,onda bolje nek ostane u WBA-u.Schurrle je predobar igrac i ima dobar šut ali imamo dovoljno veznih a i necemo valjda ko city samo kupovati...uostalom hazard igra poziciju koju i schurrle igra...znam da je to nemoguce ali htio bih da nikoga ne dovodimo osim Mourinha tako da Lukaku moze napredovati i Demba koji a sta ce im veznih igraca imaju ko u prici...Luiz poceo davat golcine kad igra zadnjeg veznog tako da bi on to mogao igrati Neznam zasto Roman stalno hoce kupovati kad ima odlicne igrace...Treba ih uigrati i unaprijediti.Npr Lukaku moze postati novi Drogba samo kada bi igrao jer trpa u WBA pa zasto nebi u Chelsea-u.Falcao bi nas dosta pojacao to je sigurno jer s torresom smo igrali kao bez napadaca to su uvidjeli i stoperi pa su poceli zabijati golove.ako dođe falcao onda jos imamo lukakua,torresa i dembu.sta s njima?Po meni Torres treba otici jer je pehist i nesiguran je.A ne bih htio da lukaku sjedi na klupi,onda bolje nek ostane u WBA-u.Schurrle je predobar igrac i ima dobar šut ali imamo dovoljno veznih a i necemo valjda ko city samo kupovati...uostalom hazard igra poziciju koju i schurrle igra...znam da je to nemoguce ali htio bih da nikoga ne dovodimo osim Mourinha tako da Lukaku moze napredovati i Demba koji je dobar hazard i schurrle nisu vezni igrači nego krila. nama treba još jedan razbijač i jedan mladi veznjak ( sredina terena) da napreduje uz matu i lamparda dok je još tu Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120429 Prvo,nije sigurno da Lampard uopće ostaje,a ne znam šta bi to zadnji vezni mogao učit od Mate,koji je ofenzivni vezni. Mikel,može Luiz igrat,Romeu,Chalobah,Ake... ali neka,ajmo mi kupit još jednog,nek se nađe,ima Roman para,koga briga što bi tako mogli sjebat neke ekstra talente. Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120530 Neki od vas su već upoznati sa filozofijom koju ja podržavam, a to je da se ne kupuje gotovo nikoga, već da isključivo forsiramo naše igrače. Ipak, tu je jedan igrač kojeg bih žarko želio vidjeti u našem dresu, a to je igrač broj 1 francuske lige, koja se već pokazala kao jedna od sigurnijih liga za kupnju (Drogba, Hazard) - Pierre-Emerick Aubameyang. Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120557 A on je šta - napadač krilo sredina vezni red? Može jednako dobro igrati oba krila i centarfora. Brz kao munja, vrlo dobar egzekutor, odličan za pripetavanja, nema lopte koju on ne može uhvatiti. Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120560 Toni, tvoja filozofija = Wengerova. Točno tako. Sad kad smo se nakupovali kvalitetnih igrača, treba stati, i nekoliko narednih sezona biti Wenger. Beskrajna kupovina iz sezone u sezonu ne vodi nikamo. Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120561 Može jednako dobro igrati oba krila i centarfora. Brz kao munja, vrlo dobar egzekutor, odličan za pripetavanja, nema lopte koju on ne može uhvatiti. A visok 185. Dobar je Auba. Relativno mlad, nije puno skup, i sa njim u sastavu bi sigurno i Traktor dobio vise minuta. Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120567 nisam ga baš gledao al ako je kao što ga Dudo opisuje onda bi nam jedan takav dobro došao, dribler-krilo bi nam sjelo ko djevcu kurva, alkohol ili drugi horoskopski znak ( da relo o tebi govorim :P ) Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120573 kavani, tri tačke, pa falkao i levandovski Apsolutno se slazem.. Daleko najkompletniji igrac. Kako covjek trci svih 90 minuta :-O .Protiv Intera,treci gol,on oduzima loptu negdje na centru(il' je Hamsik uzeo) al' uglavnom je on bio negdje oko centra,proigrava Pandeva na lijevoj strani i prikljucuje se na drugu stativu i posprema centarsut Pandeva. :D Kako ovaj covjek igra,strahota.Trenutno nema napadaca na svijetu koji mu moze parirati u trki,kreiranju napada,defanzivi,sutu sa distance(slobodnjaci,) jednostavno ovo pomenuto ga razdvaja od ostalih centarfora. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.