Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

ma mislio je na killera u smislu fizički močno, dobrog u obrani, ja mislim da mikel tu ulogu sasvim korekto odrađuje...

ja sam mislio na killera u smislu essiena i makelelea. agresivnost, jačina i brzina. ako ti je palo na pamet reć da je makelele brz pogledaj najbolje dane. mikel usporava igru. nema dugu loptu, nema šut, nema agresivnost, nema brzinu, nije nikako opasan po gol, protivnički. 

Stavio bi najboljeg stopera u timu na zadnjeg veznog?? Ja mislio samo Benitez toliko lud (bez ljutnje, tako se ono kaže ;)  )

soxx nije lud. imamo 4 stopera. znači 2 na klupi. zašto ako luiz bolje igra od mikela zadnjeg veznog. sve gore što sam naveo da mikel nema on ima.  

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

http://www.express.co.uk/sport/football/394665/Tottenham-and-Chelsea-target-Joao-Moutinho-to-leave-Porto

sta mislite o ovome?jel medijski trik ili se moze stvarno desiti?

uf. dobra stvar. taman sam ga na mngr-u doveo :D

Mikel ima sjajnu dugu loptu, dokazuje to da je kada smo ga kupili bio je ofanzivni vezni. Mikel odradjuje sav prljavi posao, ne usporava igru uopste, vec proslijedi loptu odmah dalje cim je primi, ili otrese jednog, dvojicu i onda otvori prostor za ostale. Niko mu ne moze uzeti loptu!

otrese jednog ili dvojicu jer je spor. napadnu ga i jer je fizički jači onda otrese. treba mu brzine i punoooo agresivnosti. ima on dugu loptu samo što nikoga njome ne nađe. 

Ako dovodili nekoga , pozicija nebitna, samo da ne bude dječačić do 23 godine sa 60 kila . Takvih imamo na bacanje . Ne kazem da su losi ali treba nam neka mrcina sa mudima do poda , tipa Ballack . Samo pogledajte koliko smo uspjesni bili prosle godine sa Meirelesom koji ima tehniku ko slijepi indijanac a uvijek bi dao 100% od sebe, sa Maloudom, Kaluom , Essom , Bosingwom .. valjda shvaćate sta vam zelim reci. Kitu bi mi 3-0 izgubili protiv Juvea da su igrali gore navedeni igraci ;) Jedva cekam povratak Essa i Lukakua.

Prvo da kažem,nevezano direktno za transfere,pozicija DEFENZIVNOG veznog se sa razlogom tako zove.
A sad na transfere.
Eventualno napadač,i to pod uvjetom da se proda Torres,drukčije ne.
Vratit Lukakua ako mu misle dat da igra,drukčije ne.
Riješit Shawa za budućnost,znači kupit ga i vratit na posudbu.
Rezervni golman nam svakako treba,iskusan i solidan.
Sve ostalo nije prijeka potreba.

Prvo da kažem,nevezano direktno za transfere,pozicija DEFENZIVNOG veznog se sa razlogom tako zove.
A sad na transfere.

Svaka cast ako mislis da trener nije prijeka potreba.

I imamo mi dobrog rezervnog golmana, drugi nam ne treba .. ionako ne dobije ni 2 utakmice po sezoni. 

I imamo mi dobrog rezervnog golmana, drugi nam ne treba .. ionako ne dobije ni 2 utakmice po sezoni. 

Samo nemoj reći da misliš na Turnbulla. 

A i tom specijalcu i Hilariu istječe ugovor na ljeto tako da obojica idu lapapa, čak bi dobra ideja bila dovesti J. Cesara iz relegirajućeg QPR-a da bude rezerva Čechu. Da je netko normalan bio rezerva, dobio bi i više od 2 utakmice.

Svaka cast ako mislis da trener nije prijeka potreba.

Osvrnuo sam se na igrače,novi trener se podrazumijeva.
Turnbullu i Hilariju istječe ugovor,Courtois ne želi bit rezerva već redovno branit,Blackman nema potrebno iskustvo.

A sad na transfere.

misliš luke shaw, lijevi bočni.a ko jesi na njega što ćeš ga slati na posudbu. neka ostane sa ashlyjem a bertranda prodati, ili ostaviti pa koristiti kao krilo

A sad na transfere.

ovo si sve dobro rekao, ali ja mislim da nam obavezno treba i jedan klasni centralni vezni igrač jer KDB po svemu sudeći ide na novu posudbu

koga imamo točno na CM? Ramiz i Lamps

Lamps odlazi, mislim da je to jasno svima i ostajemo na Ramizu

Ramiz je veliki ratnik, ali on sam nije dovoljan

treba neka klasa

misliš luke shaw, lijevi bočni.a ko jesi na njega što ćeš ga slati na posudbu. neka ostane sa ashlyjem a bertranda prodati, ili ostaviti pa koristiti kao krilo

Mislim na njega.
On kao mladi igrač treba igrati da napreduje.Sad ga kupimo,razvija se tako da postane standardni dio prve ekipe.
Svakako bolje da igra za Southampton,nego da nama grije klupu.
Bertrand je solidna zamjena,u slučaju da Ashley ne može igrat,a za krila imamo Hazarda,Marina,Mosesa,može i Mata odigrat,De Bruyne ako bude sljedeće sezone u klubu,sasvim dovoljno rješenja.

ovo si sve dobro rekao, ali ja mislim da nam obavezno treba i jedan klasni centralni vezni igrač jer KDB po svemu sudeći ide na novu posudbu

koga imamo točno na CM? Ramiz i Lamps
Lamps odlazi, mislim da je to jasno svima i ostajemo na Ramizu
Ramiz je veliki ratnik, ali on sam nije dovoljan
treba neka klasa

Tu su Mikel i Ramires,Luiz može odigrat u vezi,vraća se Essien,Oscar bi mogao malo povučenije po potrebi odigrat,mogli bi dat šansu McEachranu,Chalobahu,Akeu,treba vidjet šta će sa De Bruyneom bit.
Ja sam više da se da šansa našim mladima nego da se troše pare.

Tu su Mikel i Ramires,Luiz može odigrat u vezi,vraća se Essien,Oscar bi mogao malo povučenije po potrebi odigrat,mogli bi dat šansu McEachranu,Chalobahu,Akeu,treba vidjet šta će sa De Bruyneom bit.
Ja sam više da se da šansa našim mladima nego da se troše pare.

to što si ti za nema veze

nećemo se lagati, svi mi znamo da neće šanse dobivati nitko od njih (osim De Bruynea ako se vrati, u što sumnjam)

tako da bi bilo porazno za nas da krenemo samo s Ramizom (dobro ajde može i Luiz to odigrati, ali ja sveukupno nisam baš nešto zadovoljan njime na toj poziciji, uzevši u obzir one utakmice prije 3-4 mjeseca kada je ponekad znao odigrati tamo)

na Essiena ne računam baš, nije on isti igrač već dugo vremena, a i s povredama kod njega nikad ne znaš

a Mikel je defanzivac, i sam si rekao da se pozicija defanzivnog veznog s razlogom tako zove

mislim da bi nam neki vrhunski CM došao ko kec na desetku

a šta vi podrazumijevate pod defanzivnim veznim??? de recite šta to mikel ima pa ću vam ja dati usporedbu sa nekim igračima,njih par stotina, milijuna koji su bolji.

to što si ti za nema veze
nećemo se lagati, svi mi znamo da neće šanse dobivati nitko od njih (osim De Bruynea ako se vrati, u što sumnjam)
tako da bi bilo porazno za nas da krenemo samo s Ramizom (dobro ajde može i Luiz to odigrati, ali ja sveukupno nisam baš nešto zadovoljan njime na toj poziciji, uzevši u obzir one utakmice prije 3-4 mjeseca kada je ponekad znao odigrati tamo)
na Essiena ne računam baš, nije on isti igrač već dugo vremena, a i s povredama kod njega nikad ne znaš
a Mikel je defanzivac, i sam si rekao da se pozicija defanzivnog veznog s razlogom tako zove
mislim da bi nam neki vrhunski CM došao ko kec na desetku

Nećemo ni prodat Mikela,vrlo vjerojatno ni Torresa,po svemu sudeći Lampard odlazi,ali opet se o tome priča/piše.
Ja iznosim svoje mišljenje,ne kažem da će tako i bit.
Meni je glupo dat 30,40 milijuna za igrača koji nema baš prostora za napredak.
Pogotovo kad imamo igrača koji bi mogli uskočit.

a šta vi podrazumijevate pod defanzivnim veznim??? de recite šta to mikel ima pa ću vam ja dati usporedbu sa nekim igračima,njih par stotina, milijuna koji su bolji.

Defanzivni vezni = Makelele ili Essien.

Igrac sa dovoljno snage, kondicije i srca da bude stit ispred odbrane i 90 minuta prekidati akcije protivnika, a sa dovoljno fudbalskog znanja da moze koristiti kao deep lying playmaker. 

Problem Chelsea-ja nije u Mikelu i njegovim karakteristikama, vec u tome da je igrac takvog profila jako neefikasan, da ne kazem neupotrebljiv u 4-2-3-1. Da se kojim slucajem igra 4-3-3 ili 4-4-2 romb Mikel bi bio znatno korisniji, jer bi bio koncentrisan uglavnom na svoje defanzivne zadatke, a ne na kreaciju napada. 

Igrac sa dovoljno snage, kondicije i srca da bude stit ispred odbrane i 90 minuta prekidati akcije protivnika, a sa dovoljno fudbalskog znanja da moze koristiti kao deep lying playmaker. 

Problem Chelsea-ja nije u Mikelu i njegovim karakteristikama, vec u tome da je igrac takvog profila jako neefikasan, da ne kazem neupotrebljiv u 4-2-3-1. Da se kojim slucajem igra 4-3-3 ili 4-4-2 romb Mikel bi bio znatno korisniji, jer bi bio koncentrisan uglavnom na svoje defanzivne zadatke, a ne na kreaciju napada. 

Zato je Mou dok je i vodio nas igrao 4-3-3 ;)

ja o tome govorim. on ne može igrati brzi nogomet a chelsi, napokon, tome teži jer se neće više moći ništa osvojiti bez brzine i brze tranzicije odbrana napad i mislim da on tu nema šta tražiti, uostalom gledate ga pa vam je valjda jasno. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.