23. april 2013.13 god. comment_117929 Danas pročitah na jednom forumu, kako Reus ima klauzulu u ugovoru od 35 milki. Uh kako bi bilo dobro ga dovesti, po meni vrijedi tu lovu. Prijavi
23. april 2013.13 god. comment_117944 Danas pročitah na jednom forumu, kako Reus ima klauzulu u ugovoru od 35 milki. Uh kako bi bilo dobro ga dovesti, po meni vrijedi tu lovu. Ja sam to jos davno procitao negde. Jedno od najboljih krila Evrope trenutno, definitivno vredi te pare. Da ne pominjem porast popularnosti i broja navijaca u Nemackoj. Prijavi
23. april 2013.13 god. comment_117964 Nekako mislim da on ipak ne bi htio doć iz BVB u Chelsea Prijavi
23. april 2013.13 god. comment_117965 Ne bi bilo lose dovesti Julia Cesara za drugog golmana... QPR sigurno ispada, i bice primorani da ga prodaju. Mislim da bi to mogli iskoristiti.. Danas pročitah na jednom forumu, kako Reus ima klauzulu u ugovoru od 35 milki. Uh kako bi bilo dobro ga dovesti, po meni vrijedi tu lovu. Sumnjam da ce nakon prodaje Gotzea, prodati jos jednog vaznog igraca... Prijavi
23. april 2013.13 god. comment_117973 dok mi tapkamo u mestu i spominjemo 20 novih igrača koje ćemo 'dovesti' na leto, bajern šmekerski radi svoj posao ! Prijavi
23. april 2013.13 god. comment_117980 Ne bi bilo lose dovesti Julia Cesara za drugog golmana... QPR sigurno ispada, i bice primorani da ga prodaju. Mislim da bi to mogli iskoristiti.. Sumnjam da ce nakon prodaje Gotzea, prodati jos jednog vaznog igraca... Klauzula mu je od tih 35 milki. Ko ponudi tu lovu, onda samo ostaje na Reusu da odluči želi li ili ne preći u drugi klub. Borussia ga tada mora pustiti. Zato ja kažem da bi bilo to odlično, a mislim da bi Reus htio preći kod nas. Možda Borussia jest sada jača, ali nećemo ni mi vječno ovako, naročito eventualnim dolaskom Mourinha. Neću ulaziti u to ko je bolje Reus ili Gotze, ali ovaj prvi mi je mnogo draži i uvjek bih prije njega doveo. Sjajan tehničar, sve s loptom zna, ali za razliku od Gotzea, on je i bolji golgeter. A isto veoma mlad. Prijavi
23. april 2013.13 god. comment_118005 Po ugledu na Bajern, očekujem Murinja, Rojsa, Felainija, Falkaa i Bejla pa da jebemo svima nanu naninu. B-) Prijavi
23. april 2013.13 god. comment_118015 Po ugledu na Bajern, očekujem Murinja, Rojsa, Felainija, Falkaa i Bejla pa da jebemo svima nanu naninu. B-) A od tog cemo dobit samo kurac da izbijemo oci...sta imam ocekivat, bijeda jebo te... Prijavi
23. april 2013.13 god. comment_118019 Izgubljena karika koja se treba vratiti doma! Ne bi bilo lose dovesti Julia Cesara za drugog golmana... QPR sigurno ispada, i bice primorani da ga prodaju. Mislim da bi to mogli iskoristiti.. Sumnjam da ce nakon prodaje Gotzea, prodati jos jednog vaznog igraca... Vjeruješ li mi da sam i ja upravo o tome razmišljao. Mislim na ovo o Cesaru. Prijavi
23. april 2013.13 god. comment_118048 Po ugledu na Bajern, očekujem Murinja, Rojsa, Felainija, Falkaa i Bejla pa da jebemo svima nanu naninu. B-) Jedno 150 miliona, ne smijem reci cega... Prijavi
23. april 2013.13 god. comment_118050 Po ugledu na Bajern, očekujem Murinja, Rojsa, Felainija, Falkaa i Bejla pa da jebemo svima nanu naninu. B-) Možda ma Manageru i to onom Fifinom. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118102 I da, obavezno dovesti nekog iz Arsenala, da se nastavi tradicija „napustiš Arsenal, osvojiš trofejâ€. :D Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118104 Iz ovog Arsenala bih samo Jacka uzeo... Ako je istina da Reus ima takvu klauzulu, zamislite samo da i to Bayern odledi ovog ljeta i ovaj predje. Dortmund bi licio na Pojas Gaze. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118128 Treba dovesti Cesara za pomoćnog golmana: http://www.klix.ba/sport/nogomet/cesar-dres-chelseaja-sam-obukao-iz-sale-na-luizovom-rodjendanu/130424047 Ionako je u godinama, prijalo bi i njemu i nama. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118297 Treba dovesti Cesara za pomoćnog golmana: http://www.klix.ba/sport/nogomet/cesar-dres-chelseaja-sam-obukao-iz-sale-na-luizovom-rodjendanu/130424047 Ionako je u godinama, prijalo bi i njemu i nama. 33 godine, pa taman za drugog golmana. Ne moze biti gori od one dvojice, da me *ebes... Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118465 Alexis se nije pokazao u Barci vec evo drugu sezonu a po meni je to strasan igrac kao i Song. Nani na izlaznim vratima Uniteda. To su tri strasna igraca koja su siguran sam dostupni za ljetni transfer... Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118483 Alexis se nije pokazao u Barci vec evo drugu sezonu a po meni je to strasan igrac kao i Song. Nani na izlaznim vratima Uniteda. To su tri strasna igraca koja su siguran sam dostupni za ljetni transfer... Alexis je najsmješniji igrač na svijetu. Nigdje ga nema već dugo vremena, ne pamtim kad je gol dao ili napravio seriju zgoditaka. Prošle godine protiv Chelseaja Barca je u napadu imala Alexisa, a Plavci Drogbu. Jedan zabija, drugi ne - Plavci prošli. Ma ne bi ga džabe. Uz to je i ljudsko smeće. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118486 Alexis se nije pokazao u Barci vec evo drugu sezonu a po meni je to strasan igrac kao i Song. Nani na izlaznim vratima Uniteda. To su tri strasna igraca koja su siguran sam dostupni za ljetni transfer... Niti jednog nikad ne bi htjeo vidjet u CFC Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118522 Postujem vasa misljenja. Nije ni Messi dao go pa sta sad? Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118531 Sto se ove dvojice tice, neka ih, nek trunu u Farceloni. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118532 Alexis se nije pokazao u Barci vec evo drugu sezonu a po meni je to strasan igrac kao i Song. Nani na izlaznim vratima Uniteda. To su tri strasna igraca koja su siguran sam dostupni za ljetni transfer... ni jednog ni drugog a pogotovo trećeg Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118551 http://www.guardian.co.uk/football/2013/apr/25/arsenal-arsene-wenger-chelsea-jose-mourinho? Arsenal's Arsene Wenger afraid of what Chelsea can do in the summer "Even though they already have a great base to their squad, notably their young players such as Oscar, Juan Mata, Ramires and Eden Hazard, I think they will be busy during the transfer window. We've heard a lot of talk about Falcao. Some people say it's already a done deal but I've heard nothing." Gospodin Voajer ne može bez nas Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.