Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

The Independent reports that Chelsea could land Jose Mourinho on the cheap this summer and get the former Liverpool midfielder Xabi Alonso into the bargain if theReal Madrid coach goes back to Stamford Bridge.

Preneo Sky Sports

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ma nebi meni smetalo to što on voli Liverpool i sl, jer prevelika je igračina.  Ali šta bi meni smetalo kod njega, su godine. Još malo pa 32, tako da kod njega se može očekivati samo pad u igri, a to nam ne treba..

Šta vi kažete za onog iz Celtica, Wanyamu??  Po meni zna igrat lopte, sjajan atleta i uz to je mrcina.  Takav bi nam također dobrodošao u tim.

Ne uklapa se Alonso u politiku kluba. 

Wanyama je prekurcao Skotsku ligu, i treba mu jaci izazov. Njega United dovodi vec dve sezone, i nikako da naprave pravi korak. 

Ma nebi meni smetalo to što on voli Liverpool i sl, jer prevelika je igračina.  Ali šta bi meni smetalo kod njega, su godine. Još malo pa 32, tako da kod njega se može očekivati samo pad u igri, a to nam ne treba..

Šta vi kažete za onog iz Celtica, Wanyamu??  Po meni zna igrat lopte, sjajan atleta i uz to je mrcina.  Takav bi nam također dobrodošao u tim.

Nisam ga gledao dovoljno da ocijenim, ali takav jedan profil i tip igrača nam fali. Ako ima kvalitet treba obratit pažnju.

E da, naš Lampsy i Alonso nisu baš 'najbolji', da se razumijemo.

Mikel ima sjajnu dugu loptu, dokazuje to da je kada smo ga kupili bio je ofanzivni vezni. Mikel odradjuje sav prljavi posao, ne usporava igru uopste, vec proslijedi loptu odmah dalje cim je primi, ili otrese jednog, dvojicu i onda otvori prostor za ostale. Niko mu ne moze uzeti loptu!

Odrađuje odlican posao sto se tice def dijela...ali trebao bi malo i ofanzivno igrati a on to nimalo ne radi...protivnici prakticki znaju da nece opucati ili driblati...

Alonso igračina, al neće on u Chelsea on voli Liverpool

On nam uopce treba..pogotovo sada kada Luiz roka na poziciji defanzivnog veznog a imamo i lamparda,mikela ramiresa....to ga Mou samo hoce opet jer ga je imao u realu

Odrađuje odlican posao sto se tice def dijela...ali trebao bi malo i ofanzivno igrati a on to nimalo ne radi...protivnici prakticki znaju da nece opucati ili driblati...

On nam uopce treba..pogotovo sada kada Luiz roka na poziciji defanzivnog veznog a imamo i lamparda,mikela ramiresa....to ga Mou samo hoce opet jer ga je imao u realu

Oriol Romeu

Po meni bi bilo smijesno da kupujemo Alonsa a pustamo npr. legendu Lamparda,ipak Alonso jos malo puni 32 godine i forma mu moze samo pasti i on je svoje najbolje dane odigrao u Liverpoolu.A ako se vec dovodi takav tip igraca bolje dovesti nekog mlađeg da ne moramo vec za godinu dana ponovo traziti zamjenu.

Sto se tice Wanyame on je meni odlican igrac,razbijac u sredini terena,ne znam kako ga niko dosad nije vec kupio.Uz to veuma mlad tek mu je 21godina i sigurno ima jos prostora za napredak.

Ko bi se mogao dovesti kao novo krilo, ali ono brzo, prodorno, nešto kao Robben, Di Maria i slično, dakle za desnu stranu?? A da je realno, meni nešto niko ne pada na pamet...

Ko bi se mogao dovesti kao novo krilo, ali ono brzo, prodorno, nešto kao Robben, Di Maria i slično, dakle za desnu stranu?? A da je realno, meni nešto niko ne pada na pamet...

Angel Di Maria

Ivo Andrić ili Petar Kočić... Musa Ćazim Ćatić je više AMF

Tako sam i mislio ...

Od dokazanih igraca, pored Di Marie, u ovom momentu bi se moglo doci jedino do Hulka ili Sancheza. 

Od vrednih pomena tu su jos Schurlle, Gaitan, Muniain, Arda Turan... 

auuu Arda je jebač, njega bi definitivno volio, pored tako razvikanog Falcaa za njega se ni nečuje al je igrač odličan, ukoliko je Di Maria ipak nedostupan onda bi volio Ardu

Dovesti Muniaina i vratiti Chalobaha i Lukakua sa posudbe + Mourinho i savrsen prijelazni rok.Naravno uz prodaju Benayouna te Torresa.. 
Ako cemo kupovati napadaca onda definitivno Cavanija..

Neki dan i se sjetim Muniaina i razimšljam kako bi bilo dovesti ga, ali onda opet gledam, premal je on iako nabijen je dosta momak, ali mislim da bi ga ovi mesari iz PL samljeli

Od dokazanih igraca, pored Di Marie, u ovom momentu bi se moglo doci jedino do Hulka ili Sancheza. 

Od vrednih pomena tu su jos Schurlle, Gaitan, Muniain, Arda Turan... 

Al čini mi se, svi oni u svojim klubovima igraju stalno na lijevoj strani (osim gore Hulka).  A nama, po mom nekom mišljenju treba jedan ljevak na desnoj strani (baš kao Hulk i Di Maria, ali nešto ne mogu povjerovati da se mogu dovesti tj. da su slobodni).

A nama, po mom nekom mišljenju treba jedan ljevak na desnoj strani (baš kao Hulk i Di Maria, ali nešto ne mogu povjerovati da se mogu dovesti tj. da su slobodni).

Mata  pod RDM-om - samo što Benitez sada stavlja oscara na krilo a tatu u centar (gdje je isto odličan)

Mata  pod RDM-om - samo što Benitez sada stavlja oscara na krilo a tatu u centar (gdje je isto odličan)

Nije MAta krilo kakvo je nama potrebno. Treba nam jos jedan ubojiti igrac po strani, slicniji Hazardu nego MAti. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.