Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Chelsea samo da se rijesi Torresa i Beniteza bit ce na konju.Naravno Falcao bi dobro dosao ali i ovako imamo odlicne igrace.Obrana dobra,vezni red odlican a onda bi u napadu imali Dembu koji je odlican i vjerujem da kada bi stalno igrao postao novi Drogba :) I jos Lukaku kao zamjena ili cak s Dembom u špici.Vidjet cemo kako ce to Mourinho postaviti :)

Chelsea samo da se rijesi Torresa i Beniteza bit ce na konju.Naravno Falcao bi dobro dosao ali i ovako imamo odlicne igrace.Obrana dobra,vezni red odlican a onda bi u napadu imali Dembu koji je odlican i vjerujem da kada bi stalno igrao postao novi Drogba :) I jos Lukaku kao zamjena ili cak s Dembom u špici.Vidjet cemo kako ce to Mourinho postaviti :)

nemoj zaboraviti killera za zadnjeg veznoga. ja patim za essienom u najboljim danima

Moje prgnoze za ljetni prelazni rok:

1. Schurrle, mislim da ce biti jedino pojacanje za napad uz naravno povratak Lukakua!

2. Ne ocekujem prodaju Torresa

3. Ocekujem odlazak Lamparda

4. Mislim da ce uprava dovesti najmanje dvojicu zadnjih veznih igraca

5. Ivanovic bi mogao napustiti SB, sve vise se prica o dovodjenju desnog beka Southemptona

Torres treba otici a lampard ne.I zasto bi Ivanovic otisao odlican je?

nemoj zaboraviti killera za zadnjeg veznoga. ja patim za essienom u najboljim danima

Fellaini bi dobro dosao

Alexis se nije pokazao u Barci vec evo drugu sezonu a po meni je to strasan igrac kao i Song.

Nani na izlaznim vratima Uniteda.

To su tri strasna igraca koja su siguran sam dostupni za ljetni transfer...

3 strašna igrača, ko ih uzme mogao bi narpavit finu krađu sa Alexisom, sigurno neće koštat previše, mislim da bi mogao puut Intera,  Songa ipak mislim da će zadržat jednu sezonu a i Nani mislim da neće ić al da je dostuan vjerujem da je...

Što se Chelsija tiče mislim da neće radit ništa previše ovaj prelazni rok, po mom misšljenju i netreba osim ako se ne planira rješit toresa ili dovest ipak malo kvalitetniji 2. golman. Ako dolazi Mourinho mislim da bi puno pametnije bilo dat mu Lukakua u ruke nego dovodit mu novog napadača, mislim da bi bilo isplativije. A što se Mikela tiče nemam više komentara, nemogu vjerovat da još neki ljudi podcjenjuju tog igrača.. al dobro sreća pa oni koji donose odluke nisu istog mišljenja.

Evo za iduću sezonu, uz naravno navedena pojačanja - kako bi izgledao po mom mišljenju prvi, drugi i treći izbor, tj. prvi, drugi i treći sastav Plavaca:

339kh1z.jpg

jhypp5.jpg

ot3xig.jpg

po čemu je schurlle bolji od robbena?

Ovo ljeto nemoramo previse trosit - Torresa prodat , Beniteza poslat u Španjolsku negdje i vratit De Bruyne-a i Lukakua. Dovest Mou-a i to je to .

Puno je mlađi i tek dolaze oni najbolji dani za njega.

točno, ali ako bi već kupili robbena, mislim da bi ipak onda on bio za prvi tim,sezona je duga igrao bi dosta i schurle ali u udarnoj postavi bi ipak trebao biti robben...

ovako bi ja volio da nam ekipa izgleda iduće sezone:

698758_Chelsea.jpg

i naravno novi trener, gdje je mou najrealnija i najbolja opcija...

evo što nam od transfera treba po meni:

1. kupit vrhunsku špicu (prvi pik naravno falcao)

2. OBAVEZNO produžit ugovor lampardu i vratit s posudbe ili kdb-a ili McEachran da se s njim rotira, ako, ne daj bože, lampard ode kupit fellinia...

3. eventualno kupit neko krilo (izgleda da će to biti schurlle) koje čisto radi jače klupe i konkurencije

4. rezervni golman

5. prodat torresa ako riješimo točku 1.

uvjeren sam da bi ova ekipa uz ova pojačanja uz pravog trenera se mogla borit bez problema za pl i lp...

uvjeren sam da bi ekipa koju trenutno imamo

Ma nebih robbena, svaka cast na njegovoj igri al da se nerviram zbog igraca naspram kojeg je sturridge nesebican igrac.

Drugo, mozete zaboraviti na McEachreana da ce se rotirati sa nekime sljedece sezone.

ovako bi ja volio da nam ekipa izgleda iduće sezone:

698758_Chelsea.jpg

i naravno novi trener, gdje je mou najrealnija i najbolja opcija...

evo što nam od transfera treba po meni:

1. kupit vrhunsku špicu (prvi pik naravno falcao)

2. OBAVEZNO produžit ugovor lampardu i vratit s posudbe ili kdb-a ili McEachran da se s njim rotira, ako, ne daj bože, lampard ode kupit fellinia...

3. eventualno kupit neko krilo (izgleda da će to biti schurlle) koje čisto radi jače klupe i konkurencije

4. rezervni golman

5. prodat torresa ako riješimo točku 1.

uvjeren sam da bi ova ekipa uz ova pojačanja uz pravog trenera se mogla borit bez problema za pl i lp...

uvjeren sam da bi ekipa koju trenutno imamo

br 6. ujedno pod br 1!!!  prodati mikel i kupiti zadnjega veznog killera!!!

br 6. ujedno pod br 1!!!  prodati mikel i kupiti zadnjega veznog killera!!!

jasno ti je da zadnji vezni nema killersku funkciju u timu (bilo kojem) ?

ili si možda mislio na Klasnića kojeg od milja hrv medji zovu killer al opet je to obrnuta situacija nit killer ima šta tražit na poziciji zadnjeg veznog.. 

jasno ti je da zadnji vezni nema killersku funkciju u timu (bilo kojem) ?

ili si možda mislio na Klasnića kojeg od milja hrv meidji zovu killer al opet je to obrnuta situacija nit killer ima šta tražit na poziciji zadnjeg veznog.. 

ma mislio je na killera u smislu fizički močno, dobrog u obrani, ja mislim da mikel tu ulogu sasvim korekto odrađuje...

Ma luiza stavis na DMF i eto ga. Dobar u odbrani, brzo se krece, brzo salje lopte, odlican sut, tehnika ma sve 5 :D

699114_Chelsea.jpg

Evo, mislim da je veza ovako odlicna.

Ramires isto odlican u odbrani sto dobro dodje za centralnog veznog, tehniku slabiju ima al njegova brzina to popravlja uveliko.

Opet bi trebao neki stoper kad bi ovako bilo ili desni bek, jer ivanovic moze igrat i desnog beka i stopera, ali problem bi bio sto ne moze on sviju mijenjat.

Ili najbolje moguce rjesenje. Razmjena Luiz - Mikel, luiz dmf mikel stoper :D

Bas me interesuje kako bi se snasao na mjestu stopera :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.