Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ne mora znaciti da cemo i mi od naredne samo s jednim, ali i bez obzira na to, treba nam kvalitetan spic. Bez toga nemamo sta traziti u ligi i u LS. Ko god nas preuzme, mislim da ce spica ganjati. Vidjecemo...

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ako želimo legitimnu borbu za titulu, onda nam treba jedna klasa u napadu. Još nije kasno da se Roman isprsi i konačno uzme pravog igrača. Za mene je to Cavani. Mislim da bi i Džeko kod nas eksplodirao kao prvi izbor, a jeftiniji. Ali to je manje bitno sad.

Ako želimo još jednu godinu tavoriti između Manchestera i ostatka lige, onda ostanimo na Dembi i Lukakuu.

izborio se da bude glavni špic u tim sa puno boljim napadačima, zašto nebi i u Chelsiju ? ima dosta sunarodnjaka i mladih igrača koji bi mogli/trebali rast zajedno i uigravat se i bit potpora jedan drugom, i tu nevidim nikakvo stvaranje pritiska, već je u par izjava dao naslutit da ga ne straši veličina Chelsija. Demba je već provjeren napadač i nevidim tu problem, osim možda dovest tog 3. napadača, neku jeftinjaru tek  radi širine. 

Potreban nam je spic jos jedan i da se Lukaku vrati,pogotovo ako ode Torres, a verujem da hoce. Da mozemo probati sa 2 napadaca,a ne da se molimo da se jedan ne povredi,posto nemamo zamenu. Treba jos jedan napadac i onda neka se "tuku" za prvo mesto napadaca,a ne ovako kao ova sezona. Treba nam konkurencija na svakom mestu i to zestoka, da se svako dobro pomuci ako hoce da bude prva postava,da propisa i krv i znoj da bi dobio to mesto,a ne da izadje na teren i da se setka po terenu. 

Šta ima veze što Lukaku tek ima 19-20 godina, toliko je imao i Runi kada u svojoj prvoj sezoni za Junajted i bio je najbolji strelac kluba. A ako smo pola sezonu mogli da igramo sa jednim napadačem uslovno rečeno, ne vidim zašto sledeće ne bi rotirali Dembu i Lukakua (Tores može da uleti protiv nekog trećeligaša u Liga kupu).

Fernando Llorente(mogao doci za dz), Demba Ba i Romelu Lukaku bi bili dovoljan kapital za novu sezonu. 

Posto od te price nema nista, alternative su da se Lukaku vrati, i doda postojecim napadackim snagama, ili da Torres ode, a zameni ga  drugi napadac.

Samo Lukaku i Demba Ba nam nisu dovoljni za sljedecu sezonu... Potreban nam je jod jedan da zamijeni Torresa kao sto Whisper kaze. Ove sezone smo propustili skoro sve sanse da se okitimo titulama i pokazali smo da nismo dovoljno jaki... Osim napada treba nama jos igraca. Lampard vise nije stari, to treba imati na umu a mi nemamo dostojnu zamjenu...

Lukaku,Ba,Tores,i jos jedan napadac i dovoljno za sledecu sezonu.Najbolje bi bilo da dovedemo Falca i u taj transfer ukljucimo Toresa,to bi zadovoljilo obadvije strane ali cisto sumnjam da ce Tores biti prodat.Takodjer u veznom redu bih volio vidjeti Felainia.

alo kakav Torres

Torres je trebao biti prodan prije nego što je kupljen, tolko je loš

prekrižite Torresa sa svih lista, treba nam pravi nogometaš i napadač, a ne duh

i nemojte se zavaravat s tim da su Demba i Lukaku dovoljni... ako imamo ambicije za neke bolje rezultate, ne smijemo se zajebavat s rosterom ko ove sezone i moramo imati popunjenu ekipu

Volio bi da se da prilike Lukaku vise nego ikome, Demba Ba je po meni igrac odlicna zamjena kao Moses za rotaciju.

Sto ce sa Torresom biti ne znamo, ali ako njih troje ostanu u klubu nema smisla bacati novac na nekoga jos, jer igramo sa jednim napadacem po meni dovoljna su 3 napadaca za sljedecu sezonu.

Volio bi i ja Falcaa, Cavanija, ali jedino u slucaju da se proda Torres, ali znamo da Lukaku i Demba zele igrati da se ne bi osjecali kao visak, postali nezadovoljni i zeljeli napustiti klub.

netreba više napadača, ima Lukaku koji trpa i u lošijioj ekipi, što ga treba posuđivat do 25 da za đaba trpa za druge ekipe ? Demba je i više engo solidan napadač, e sad je tu Torres, ja bi ga se rješio i doveo neku solidnu zamjenu, ne nekoga za 30+M ko će Dembi i Luukakuu uzet mjesto, nego netko s iskustvom za rotacije. U vezi ima Ramiz, Mikel, Romeu, McEachran i Lamps koji bi bio tu u ulozi mentora i naravno za rotacije i veće utakmice.

Nema tu puno fiilozofije i kupnje i što ti ja znam, imamo hrpu mladih dobrih igrača, samo treba trener koji če od njih napravit momčad.

Lukaku nije dovoljno kvalitetan trenutno da bude prvi napadač ekipe koja će se boriti za titule na svim frontovima, jednako kao i Demba Ba. Obojica su dobri, ali nijedan nije ono da kažeš - eh, to je to.

Istina Lukaku je mlad i idealan je zamjeniti prvog napadaca zadnjih 15-20 min. odigrati kup utakmice i sl. Demba je takodjer meni idealan igrac za rotaciju, ali ponavljam ako se ne proda Torres dovodjenje uz njih troje cetvrtog napadaca nema smisla, jer dati 30 mil+ da ne govorim jos placu 150.000 tjedno ako ne i vise.

Lukaku nije dovoljno kvalitetan trenutno da bude prvi napadač ekipe koja će se boriti za titule na svim frontovima, jednako kao i Demba Ba. Obojica su dobri, ali nijedan nije ono da kažeš - eh, to je to.

u potpunosti si u pravu

mi smo ekipa koja ima ambicije da pobjedi svako natjecanje u kojem sudjeluje

Demba je super napadač, ali realno nije ta razina da bude prvi napadač novog "atomskog" Chelseaja

Lukaku još nije ta razina također, no on je još mlad i za njega ima vremena

i možete vi sada reći: "pa što, jedna sezona bez trofeja, neka igra Lukaku" i takve spike, ali znajte da tako ozbiljan top klub ne razmišlja

treba biti konkurentan svake sezone, eto ove sezone smo čisto sranje jer očito nisu ljudi u klubu obavili svoj posao kako treba (tu posebno mislim da ljetni prijelazni rok)

Lukaku je mlad, ali trenutno nije spreman da bude prvi napadač...bit će vremena za njega, a on ako je dovoljno dobar, već će se s vremenom izboriti za sebe

(kontam mnogi od vas misle da je Lukaku već sad ko Drogba, nemojte se zavaravat, sjetite se kako je igrao na pripremama prije početka sezone...i imajte na umu da je ovo Chelsea, a ne WBA...ovdje je pritisak mnogo veći, a i puno je teže uspjet...)

Osim napada treba nama jos igraca. Lampard vise nije stari, to treba imati na umu a mi nemamo dostojnu zamjenu...

Imamo dve zamene, i to u dva scenarija. 

Da Oscar igra dublje u veznom redu, a da se dovede pravo krilo, ili se Mosesu i Piazonu da sansa.

Da Oscar ostane u ofanzivnoj liniji, a da Kevin zauzme mesto Lamparda. 

U oba slucaja smo dobro pokriveni.

Imamo dve zamene, i to u dva scenarija. 

Da Oscar igra dublje u veznom redu, a da se dovede pravo krilo, ili se Mosesu i Piazonu da sansa.

Da Oscar ostane u ofanzivnoj liniji, a da Kevin zauzme mesto Lamparda. 

U oba slucaja smo dobro pokriveni.

To bi bila idealna opcija, međutim imam neki osjećaj da će se ponovo ići na mercato i to po nekog skupocjenog veznog igrača nakon što nas Lamps napusti.

Mislim da bi se od svih napadaca na trzistu on najbolje uklopio u stil igre Chelsea. Moze sam rijesiti utakmicu, suta isto sa obje noge, zvijer... Kad Bayern moze dati 40 milki za Martineza koji ni ne igra nesto puno, zasto mi ne bi trebali dati za igraca koji nam je prijeko potreban vec trecu godinu.. Ja ne bih kalkulisao ni exerimentisao sa ostalima ako postoji ikakva mogucnost da se ova zvijer dovede...

http://www.youtube.com/watch?v=qNZngJPEFok

https://www.youtube.com/watch?v=E1r05RnlqJY

Naravno da nisu pogrijesili, strasan je to igrac, hocu da kazem to da i pored Schwejnija i Gustava kupili su jos jednog defanzivnije orijentiranog igraca i platili ga masno a na toj poziciji imaju jos i Tymoschuka. Dobro Schweinsteiger je CM ali on i Gustavo su uglavnom zajedno igrali zajedno dok se Švajni nije povrijedio pa je njegovo mjesto preuzeo Martinez.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.