Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

ako si mislio na Torresa,nisam,mogao bi da bude 3 ili 4 napadac kada odmaramo jednog ili dvojicu napadaca,treba nam konkurencija u napadu,ali redukovanje njegove plate svakako :)

je, bas sam na njega mislio! mada sumnjam da je ijedan normalan klub stvarno zainteresovan za  njega i da bi ponudio barem 10 mil. [-( 
ostace on.ali i dalje uz ista primanja

Ostao on,ne ostao,prioritet mora da bude povratak Lukakua i dovodjenje jos jednog napadaca,ili unapredjenje Feruza u prvi tim,moramo imati 3-4 napadaca na raspolaganju,pa neka se tuku za prvo mesto. Ove sezone mozda srusimo rekord po odigranim utakmicama, cak 70 odigranih (ako dodjemo do finala LE i FA.).. a mi poceli sezonu samo sa Torresom i to pokvarenim (mislim ne radi) :D

Davno se nisam bavio spekulacijam iz Engleskih medija. 

Stara-nova vest:

Chelsea are ready to rival Manchester City for St Etienne striker Pierre-Emerick Aubameyang.

The Sun, Daily Mail

Trener i napadač.Ništa više.

Još bih dodao da se treba riješiti par ljudi iz Uprave.

Na ta se mjesta moraju dovesti pravi ljudi inače sve propade.

Još bih dodao da se treba riješiti par ljudi iz Uprave.

Na ta se mjesta moraju dovesti pravi ljudi inače sve propade.

Ubiti bi se s dolaskom jednim kvalitetnim trenerom obavilo veci dio posla.Ljudi koji su višak u klubu bi  napustili klub a oni koji su potreban za daljni rad i uspjeh kluba bi došli.Pritom mislim na igrace,pomocne trenere,i upravu.

Kao prvo da bi se bilo sta kupilo treba se lijepo pozdraviti sa Ferreirom , Torresom , Benayunom ( ovom prvom hvala na svemu ).

E drugo , vratit 3 igraca sa posudbi a to su De Bruyne,Lukaku i Essien. Ovo ljeto nebi trebali puno trosit, znaci umjesto Torresa - Lukaku a Benayuna Ess i De Bruyne . Lijevi bek nam treba jer Bertrand nije dostojna zamjena za Asha , jedino bi se tu mozda trebali pojacat .. nesto tipa Marcelo ili Coentrao ( RM ) su po meni najbolja rijesenja .. na ostalim pozicijama smo TOP sa igracima :)

OMG Chester !
Kako Bertnard nije dobra zamjena za Asha? Plus, Ashley je produžio ugovor i igraće i sledeće sezone, Bertnad vam se čini kao loš jer je igrao po krilu - a tu zaista igra loše,ali on je lijevi bek i tu igra dobro. Uostalom ima tu i PVA, šta će ti Coentrao(kesurina) i Marcelo, koje ćeš platit po 20+ miliona a imaš 2 igrača iz akademije koji su pristojni igrači.

OMG Chester !
Kako Bertnard nije dobra zamjena za Asha? Plus, Ashley je produžio ugovor i igraće i sledeće sezone, Bertnad vam se čini kao loš jer je igrao po krilu - a tu zaista igra loše,ali on je lijevi bek i tu igra dobro. Uostalom ima tu i PVA, šta će ti Coentrao(kesurina) i Marcelo, koje ćeš platit po 20+ miliona a imaš 2 igrača iz akademije koji su pristojni igrači.

Bertrand je po meni jednostavno nije dobar, za PVA ne znam kakav je igrac mozda njemu treba dati priliku.

I Kalouda koje bi ti ambicije bile sa tim napadacima? Borba za 4. poziciju u ligi, osmina finala lige prvaka i FA kup. Tu trojicu ne mozes porediti sa napadom Bayerna, Uniteda, Citya, Reala... Cak i Liverpool ima bolji napad, jednog ali vrijednog. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

a koja bi svrha bila dovest napadača od 30+ M kad Lukaku ima potencijal postat top napadač kroz sezonu-dvije,  taman da se malo uklopi sad ovim mladim veznim redom i bum, dominacija duže godina, ebo vas više instat rezultati.

Ne mozemo se osloniti na momka od 19 godina da bude glavni spic kluba koji ce jurisati (nadam se) na sve moguce trofeje, ne zajebavajte se.

Ovo je bila sezona u kojoj se moralo osvojiti nekoliko trofeja i ko zna kad ce ih opet biti ovoliko u ponudi (kad ce Chelsea osvojiti LP opet Bog sami zna) tako da mi sljedecu apsolutno nece predstavljati nikakvu satisfakciju da osvoje nesto koliko ce ako Lukaku i ostali mladici dobiju sansu, sad je pravo vrijeme za to, iducu sezonu mogu prezaliti trofeje lako, dok ce me ova jos dugo peckati...  Zato zelim od iduce sezone Lukakua kao prvog napadaca i ni jedan veliki transfer na ljeto.

Kakve veze ima koliko ko ima godina??   Eto premlad vam Lukaku (19 god) i po tome gledate, a zanemarujete činjenicu da je Romelu do sad odigrao oko 200 tekmi na najvišem nivou.  On je itekako zreo za igranje u ovom klubu.

Također Demba i njegova statistika govore, da je on postao klasan igrač, odličan napadač i zašto se nebi oslonili onda na takvog napadača?? Samo zato sto nije plaćen 25+ miliona??

Treći se napadač može dovesti (ali i ne mora), da olakša Romeluu i Dembi, ali to ne mora biti neko od 40-50 milki. Nek bude od 10

Ili jednostavno zaviri malo u akademiju i igrače na posudbi.

Zreo je Lukaku da igra za Chelsea, ali ne i da bude glavni spic. On ce imati oscilacije u toku sezone, drugacije ce biti kada ponovo obuce plavi dres. Opet ce pritisak postati veci. Ne mora doci neko od 40 miliona, ali sa 2 spica ne mozemo napadati sve trofeje. United 4 spica, od toga dvije nevidjene klase, City 3 strasna spica takodje. 

Pa neće ni igrati sve tekme u sezoni jbg, niti on niti Demba. Zato i jesu tu oba da se nadopunjuju i taj neki treći špic.

I City i United igraju s dva špica svku tekmu, dok Chelsea samo s jednim.  Razlika je to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.