Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Sada ce se naci neki klinac sa facea  i reci da je forma prolazna a klasa vjecna, Jebem im svima sunce, goreg igraca nismo nikada imali. Junac na terenu.

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

• Autor
zasto ja ne mogu naici na ovakve ljude uzivo, pa da uz jednu kaficu popricamo

JEBO IH TORRES U SUPAK DA IH JEBO

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4

Mourinho ga je ubacio samo da svima dokaže da više nije ni za govneta. Uglavnom, 100% sam siguran da ga više nećemo gledati na terenu (osim u posljednjim minutama utakmica kad vodimo 3-0 i u lakšim utakmicama u kupovima).

Iz tvoje tastature u Božje/Alahove/Budine/Isusove/Perunove/Zevsove/Jupiterove/Odinove uši...

Da ga oće uvalit nekom sad.. ima još prelaznog roka.

da probamo manchesteru da ga uvaljamo, njega +pare za Rooneya :D hahahha

Mourinho said of Torres post-game last night: "[He] is not really £50million, maybe [he] is 20 and a half.

"He scored the goal that won the Europa League. That means some millions. He scored the goal against Everton that put Chelsea in the Champions League. That also means some millions," said Mourinho. 

http://www.givemesport.com/372838-chelsea-to-sell-torres-to-make-room-for-rooney

Nikad neću razumjeti zašto poslije svake utakmice na ovoj temi mora biti barem 5-10 postova, nebitno igrao Torres svih 90 minuta, ušao s klube 5 minuta ili sjedio na tribinama.

Sve je jasno kad je na Terijevoj (koji je pokidao u ponedeljak) temi 5-6 komentara a ovde jedno 30 sigurno.

Nikad neću razumjeti zašto poslije svake utakmice na ovoj temi mora biti barem 5-10 postova, nebitno igrao Torres svih 90 minuta, ušao s klube 5 minuta ili sjedio na tribinama.

Upravo . 
Ne znam kako svima to ne dosadi , pa do sad smo 29183 puta prezvakali tu temu . Ne zna covjek i to je to , necu mu nista pomoci nase psovke vjerujte . 

Zašto bi se ovaj čovjek uopće prodavao nije mi jasno šta seruckate?

Poklonit ga treba, a ne prodavati. Kad ga poklonimo opet će klub biti u plusu, jer će imati manje izdatke na plaće, a isti učinak na travnjaku što se igrača tiče.

Uvjeren sam da ima klubova koji bi ga na dar, npr Olympiacos, Zenit, Metalist, Dusseldorf, Fiorentina, Kopenhagen, a možda čak i neki klub iz Primere. Npr. Levante.

Zašto bi se ovaj čovjek uopće prodavao nije mi jasno šta seruckate?

Poklonit ga treba, a ne prodavati. Kad ga poklonimo opet će klub biti u plusu, jer će imati manje izdatke na plaće, a isti učinak na travnjaku što se igrača tiče.

Uvjeren sam da ima klubova koji bi ga na dar, npr Olympiacos, Zenit, Metalist, Dusseldorf, Fiorentina, Kopenhagen, a možda čak i neki klub iz Primere. Npr. Levante.

levanteu je cilj da opstanu ove godine u primeri, ne da ispadnu

• Autor

SKY: Eto'o je novi igrač Chelseaja, Mourinho šalje Torresa u Inter!

Hoće li nas ovo bth_sun.gif obasjati?

Hoće li mi se ostvariti san koje snivam od zime 2011. godine?

na ovom forumu trebaju cenzurisati vijesti sa negrosporta, totalno su fake i smaraju

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.