18. juli 2013.13 god. comment_134915 http://chelseabalkan.com/index.php/vijesti/zanimljivosti/torres-odlucan-ostajem-u-chelseaju-do-isteka-ugovora-pa-makar-sjedio-na-klupi.html Da vam prevedem. Rekao je da ostaje u Chelseau pa makar i ne igrao jer se ni pod koju cijenu ne zeli odreci plate zato sto zna da toliko ne vrijedi, nije zasluzio, niti bi mu iko dao toliku platu. Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134923 Koji parazit. Rekao sam vam ja. I za Adrianom Mutom ćete plakati kad Torres pohasi. A gledaj ovog idiota i komentara: Amer DF Ahmić Torres je dobar covjek i to svi znamo, da ne voli klub sigurno bi otisao. Poslije Lamparda on se najvise odupire da ide, znaci voli klub. Koji bi to igrac sjedio na klupi samo zato sto ima dobru platu? Pa ljudi moji, i on voli fudbal, zato ga i igra, ima on para ne moze mu falit dok je ziv Prijavi
18. juli 2013.13 god. Autor comment_134932 covjek je u pravu, dobar je Torres covjek, ali je zaboravio dodati da je predobar da bi sjedio na klupi #FormIsTemporaryClassIsPermanent Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_134990 jebaji ga, uglavnom pod Mourinhom ce biti drugacije ,nece moci kao dosad igrati 156 utakmica zaredom da bi postigao gol, Mou ce ga odma bacit na klupu Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135154 murinjo fantastičan intervju,iscepao ga skroz objektivno,bez ikakve mržnje,lepo je izložio probleme i tolko http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/jose-mourinho-discusses-plan-to-solve-chelseas-fernando-torres-problem-and-why-he-wants-to-sign-wayne-rooney-8721144.html mislim,to smi mi sve već znali samo što to zaslepljenim navijačima toresa ne možeš da objasniš nikako Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135279 murinjo fantastičan intervju,iscepao ga skroz objektivno,bez ikakve mržnje,lepo je izložio probleme i tolko http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/jose-mourinho-discusses-plan-to-solve-chelseas-fernando-torres-problem-and-why-he-wants-to-sign-wayne-rooney-8721144.html mislim,to smi mi sve već znali samo što to zaslepljenim navijačima toresa ne možeš da objasniš nikako That was basically Jose saying, in a politically correct way: Torres is shite... :3 Prijavi
26. juli 2013.13 god. comment_136229 Joj kako je bilo lijepo bez njega, nazalost svemu lijepom dodje kraj X( Prijavi
26. juli 2013.13 god. comment_136242 jos malo torkeljupci, sao jos dva dana pa onda opet navalite na ovu temu :-bd Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136495 Kako tako starci ili neko drugi ko brine o tebi zna tako ujebat stvari nekim svojim strahom [-( Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136569 Al najjace je da iza ovih "facts" sve neka djecurlija sjedi i kao znaju sta je mama torresu dala i nije dala prije 20 godina. Prijavi
30. juli 2013.13 god. comment_136640 #new #haircut #ready #for #America Ovo je njegova sezona... Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136748 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2381357/Fernando-Torres-wanted-Valencia-replace-Roberto-Soldado.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter FOR GIVING US MATA,VALENCIA BABY,YOU CAN GET TORRES FOR FREE!! :smile: Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136757 Kako stoje stvari, i da sva tri napadaca kojima raspolazemo odigraju lose na Americkoj turneji, vece su sanse da ode Ba nego Torres. Ba je trazenija roba, mnogo jeftiniji, sa duplo manjom platom, a i nije 2 godine u rasulu. Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_136940 Fernando Torres, sjajni napadač Čelsija, koji naprosto blista otkad je, za 50 miliona funti, prešao iz Liverpoola u Čelsi, juče je proveo skoro čitav dan sa decom koja nemaju roditelje. Ujutro je završio trening i odmah je otpizdio ženu i decu u tri pičke materine, seo je u svoj auto i odvezao se do manastira gde deca borave. Deca su bila presrećna kad su videla jednog od najboljih igrača u istoriji fudbala i odmah su mu potrčala u zagrljaj. (slika ispod) Torres im je pokazivao svoje trikove i ostavljao je decu bez daha svakim novim potezom. Kasnije su Torres i ostala deca okopali 3 dunuma kuruza, isprevrtali seno, Torres je čak i krmke nahranio. Džordž (7) je rekao: "Ovo mi je najbolja stvar koja mi se desila, još otkad me stari dovezo ovde. Igrali smo se, Torres me učio da igram kao on. Razmišljam o tome da se ofarbam u plavo." Napomenimo samo da je Torres, od dolaska u Čelsi, osvojio Ligu Šampiona, Ligu Evrope, FA Cup, 14 zlatnih kopački, tri platnene i jedan bronzani opanak. Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_136969 Fernando Torres juče je proveo skoro čitav dan sa decom koja nemaju roditelje. Džordž (7) je rekao: "Ovo mi je najbolja stvar koja mi se desila, još otkad me stari dovezo ovde. hahahahahahahhaha Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.