Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

• Autor

ja mislim da se vraca onaj stari Torres

zabiti protiv Swindona i odigrati lavovski protiv Spudsa, su samo neki od predznaka za bolje igre u buducnosti

Uz Runija,Suareza,RVP i Aguera najbolji napadac u Ligi.

ajde molim te... bljesne jednu,dve utakmice i odmah da mu damo zlatnu kopacku,loptu? Kada poveze 10 utakmica da odigra kako treba,onda cemo pricati o najboljim napadacima lige...naravno i da da 5-6 golova,BITNIH,a ne na 3:0...

Uz Runija,Suareza,RVP i Aguera najbolji napadac u Ligi.

Sta ste svi odjednom poceli da ga uzdizete u zvijezde zato sto je napravio dva driblinga ? Odma se zaboravi300 ocajnih meceva zbog Toresoljubaca

.

Sta ste svi odjednom poceli da ga uzdizete u zvijezde zato sto je napravio dva driblinga ? Odma se zaboravi300 ocajnih meceva zbog Toresoljubaca

.

Previše mudruješ.......

ajde molim te... bljesne jednu,dve utakmice i odmah da mu damo zlatnu kopacku,loptu? Kada poveze 10 utakmica da odigra kako treba,onda cemo pricati o najboljim napadacima lige...naravno i da da 5-6 golova,BITNIH,a ne na 3:0...

Aj reci mi jednog igrača chelsea koji je u zadnje dvi godine poveza 5 dobrih utakmica ne 10 izuzev po meni mata i cech? da cujem?

Previše mudruješ.......

Aj reci mi jednog igrača chelsea koji je u zadnje dvi godine poveza 5 dobrih utakmica ne 10 izuzev po meni mata i cech? da cujem?

Ti si jedan od onih ... ne vrijedi nista s tobom raspravljati brate moj 

Hazard, Oscar, Lampard, Ramires, Azpilicueta, Cahill i da mata i cech...

Znaci po tebi smo cilu proslu godinu igrali dobro imali posjed i pobjedjivali.. Jeli ti uopce pratis chelsea i kako mi igramo zadnjih godinu dana?

Znaci po tebi smo cilu proslu godinu igrali dobro imali posjed i pobjedjivali.. Jeli ti uopce pratis chelsea i kako mi igramo zadnjih godinu dana?

To sto su ovi igraci vezali 10 i vise tekmi dobrih, ne znaci da je tim bio dobar... Btw. cak i u prosloj sezoni da smo imali pravog napadaca ne bi imali nikakvih, ali bas nikakvih problema ni u LP, ni u PL.

To sto su ovi igraci vezali 10 i vise tekmi dobrih, ne znaci da je tim bio dobar... Btw. cak i u prosloj sezoni da smo imali pravog napadaca ne bi imali nikakvih, ali bas nikakvih problema ni u LP, ni u PL.

A gde je Bane ? :D 

Zbog grebanja Vertonghena prijete mu 4 utakmice suspenzije.

Taman odigra jednu da valja, i suspendovace ga :D 
Pa to moze samo njemud a se desi :D

.

Davao on golove ili ne davao...uvek ce biti veci FUDBALER od raznih Negreda,Zirua i slicnih drvoseca....

http://www.youtube.com/watch?v=cFhHeUNY4jk

[quote name="diablo_bih" post="146104" timestamp="1380486190"] To sto su ovi igraci vezali 10 i vise tekmi dobrih, ne znaci da je tim bio dobar... Btw. cak i u prosloj sezoni da smo imali pravog napadaca ne bi imali nikakvih, ali bas nikakvih problema ni u LP, ni u PL.[/quote]Slusaj ako je tebi ono sta smo mi pokazivali sta se igre tice u prosloj sezoni dobro izuzev napadaca onda se nema smisla raspravljat jer imas jako visok prag tolerancije prema igracima koji su toliko placeni. Igrali smo jednu od 5 utakmica dobro i izgubili 5 pehara u nizu cini mi se... I da se razumimo i ja mislin da nam treba bolji spic od njega ali tako je kako je...

Essien,molim te,necemo opet pricati Torres se vratio,evo ga stari Torrees,ludilo,imamo napadaca,i to sve posle samo 1 veoma dobre partije.. Kada on lepo poveze nekoliko dobrih partija,kada donese prevagu na terenu u nekoliko susreta,kada pokaze konstantnost,onda mozemo da pricamo o povratku,ne velicam ga dok ne vidim koliko ce dati ove polusezone. Mozemo ga pohvaliti ako zasluzi,ali jedna lasta ne cini prolece ;) Kada nam pokaze da mu mozemo verovati,onda cemo mu verovatii ;) Niti ga mrzim,niti mu zelim zlo. Voleo bi da proradi opet i da bude ubitacan,ali polako sa dijagnozama.

Slazen se ni ne dizem ga ja samo kazen da je vecina igraca u losoj formi a vecinom je on na tapetu... Gooo blues brate

Zbog grebanja Vertonghena prijete mu 4 utakmice suspenzije.

Zasluzio je ako je zbog grebanja

Gledam ovaj video i ne vidim razlog zašto je dobio drugi žuti odnosno crveni karton... Smiješna odluka sudije.

Vidjet ćemo da li će FA produžiti kaznu za još tri utakmice, ne bi me iznenadilo da to i urade...

Engleski nogometni savez FA danas je potvrdio kako Fernando Torres neće dobiti nikakvu dodatnu kaznu.

Mnogi mediji su nagađali da će Fernando dobiti četiri dodatne utakmice kazne zbog grebanja Vertonghena, ali do toga neće doći. Torres neće biti dostupan samo u sljedećoj utakmicu Chelseaja (protiv Norwicha).

Podsjetimo, Torres je dobio protiv Spursa dva žuta, odnosno crveni karton, a prvi je dobio zbog verbalnog suočavanja s Belgijcem Vertonghenom.

One of the match officials saw the coming together of the two players, albeit not in its entirety.

In these particular circumstances, in line with The FA’s policy on when retrospective action may be taken, ... , no action may be taken.

Treba napomenuti da se izvukao na temelju pravila zbog ćoravih sudaca na utakmici, a ne zato što je proglašen nevin. Ali ajde neka i nas/njega pomazi sreća

Ovaj čovjek je uklet, baš kad ga krene... ipak će dvije pauzirat najmanje (ovu i onu za koju je suspendiran), ako ozljeda nije neka jebenija.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.