29. septembar 2013.13 god. comment_146068 Ja mislim da je vjerojatniji povratak onog očajnog Torresa, ali vidjet ćemo. Prijavi
29. septembar 2013.13 god. Autor comment_146072 ja mislim da se vraca onaj stari Torres zabiti protiv Swindona i odigrati lavovski protiv Spudsa, su samo neki od predznaka za bolje igre u buducnosti Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146083 Uz Runija,Suareza,RVP i Aguera najbolji napadac u Ligi. Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146084 Uz Runija,Suareza,RVP i Aguera najbolji napadac u Ligi. ajde molim te... bljesne jednu,dve utakmice i odmah da mu damo zlatnu kopacku,loptu? Kada poveze 10 utakmica da odigra kako treba,onda cemo pricati o najboljim napadacima lige...naravno i da da 5-6 golova,BITNIH,a ne na 3:0... Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146086 Uz Runija,Suareza,RVP i Aguera najbolji napadac u Ligi. Sta ste svi odjednom poceli da ga uzdizete u zvijezde zato sto je napravio dva driblinga ? Odma se zaboravi300 ocajnih meceva zbog Toresoljubaca . Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146089 Sta ste svi odjednom poceli da ga uzdizete u zvijezde zato sto je napravio dva driblinga ? Odma se zaboravi300 ocajnih meceva zbog Toresoljubaca . Previše mudruješ....... ajde molim te... bljesne jednu,dve utakmice i odmah da mu damo zlatnu kopacku,loptu? Kada poveze 10 utakmica da odigra kako treba,onda cemo pricati o najboljim napadacima lige...naravno i da da 5-6 golova,BITNIH,a ne na 3:0... Aj reci mi jednog igrača chelsea koji je u zadnje dvi godine poveza 5 dobrih utakmica ne 10 izuzev po meni mata i cech? da cujem? Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146090 Hazard, Oscar, Lampard, Ramires, Azpilicueta, Cahill i da mata i cech... Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146091 Previše mudruješ....... Aj reci mi jednog igrača chelsea koji je u zadnje dvi godine poveza 5 dobrih utakmica ne 10 izuzev po meni mata i cech? da cujem? Ti si jedan od onih ... ne vrijedi nista s tobom raspravljati brate moj Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146095 Hazard, Oscar, Lampard, Ramires, Azpilicueta, Cahill i da mata i cech... Znaci po tebi smo cilu proslu godinu igrali dobro imali posjed i pobjedjivali.. Jeli ti uopce pratis chelsea i kako mi igramo zadnjih godinu dana? Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146104 Znaci po tebi smo cilu proslu godinu igrali dobro imali posjed i pobjedjivali.. Jeli ti uopce pratis chelsea i kako mi igramo zadnjih godinu dana? To sto su ovi igraci vezali 10 i vise tekmi dobrih, ne znaci da je tim bio dobar... Btw. cak i u prosloj sezoni da smo imali pravog napadaca ne bi imali nikakvih, ali bas nikakvih problema ni u LP, ni u PL. Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146106 To sto su ovi igraci vezali 10 i vise tekmi dobrih, ne znaci da je tim bio dobar... Btw. cak i u prosloj sezoni da smo imali pravog napadaca ne bi imali nikakvih, ali bas nikakvih problema ni u LP, ni u PL. A gde je Bane ? :D Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146110 Zbog grebanja Vertonghena prijete mu 4 utakmice suspenzije. Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146111 Zbog grebanja Vertonghena prijete mu 4 utakmice suspenzije. Taman odigra jednu da valja, i suspendovace ga :D Pa to moze samo njemud a se desi :D Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146112 Taman odigra jednu da valja, i suspendovace ga :D Pa to moze samo njemud a se desi :D Pa sjećaš se Svonsija prije 2 godine :D Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146113 Sta ste svi odjednom poceli da ga uzdizete u zvijezde zato sto je napravio dva driblinga ? Odma se zaboravi300 ocajnih meceva zbog Toresoljubaca . Davao on golove ili ne davao...uvek ce biti veci FUDBALER od raznih Negreda,Zirua i slicnih drvoseca.... http://www.youtube.com/watch?v=cFhHeUNY4jk Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146120 [quote name="diablo_bih" post="146104" timestamp="1380486190"] To sto su ovi igraci vezali 10 i vise tekmi dobrih, ne znaci da je tim bio dobar... Btw. cak i u prosloj sezoni da smo imali pravog napadaca ne bi imali nikakvih, ali bas nikakvih problema ni u LP, ni u PL.[/quote]Slusaj ako je tebi ono sta smo mi pokazivali sta se igre tice u prosloj sezoni dobro izuzev napadaca onda se nema smisla raspravljat jer imas jako visok prag tolerancije prema igracima koji su toliko placeni. Igrali smo jednu od 5 utakmica dobro i izgubili 5 pehara u nizu cini mi se... I da se razumimo i ja mislin da nam treba bolji spic od njega ali tako je kako je... Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146123 Essien,molim te,necemo opet pricati Torres se vratio,evo ga stari Torrees,ludilo,imamo napadaca,i to sve posle samo 1 veoma dobre partije.. Kada on lepo poveze nekoliko dobrih partija,kada donese prevagu na terenu u nekoliko susreta,kada pokaze konstantnost,onda mozemo da pricamo o povratku,ne velicam ga dok ne vidim koliko ce dati ove polusezone. Mozemo ga pohvaliti ako zasluzi,ali jedna lasta ne cini prolece ;) Kada nam pokaze da mu mozemo verovati,onda cemo mu verovatii ;) Niti ga mrzim,niti mu zelim zlo. Voleo bi da proradi opet i da bude ubitacan,ali polako sa dijagnozama. Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146124 Slazen se ni ne dizem ga ja samo kazen da je vecina igraca u losoj formi a vecinom je on na tapetu... Gooo blues brate Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146129 Zbog grebanja Vertonghena prijete mu 4 utakmice suspenzije. Zasluzio je ako je zbog grebanja Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146131 Gledam ovaj video i ne vidim razlog zašto je dobio drugi žuti odnosno crveni karton... Smiješna odluka sudije. Vidjet ćemo da li će FA produžiti kaznu za još tri utakmice, ne bi me iznenadilo da to i urade... Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146284 Engleski nogometni savez FA danas je potvrdio kako Fernando Torres neće dobiti nikakvu dodatnu kaznu.Mnogi mediji su nagađali da će Fernando dobiti četiri dodatne utakmice kazne zbog grebanja Vertonghena, ali do toga neće doći. Torres neće biti dostupan samo u sljedećoj utakmicu Chelseaja (protiv Norwicha).Podsjetimo, Torres je dobio protiv Spursa dva žuta, odnosno crveni karton, a prvi je dobio zbog verbalnog suočavanja s Belgijcem Vertonghenom. Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146291 One of the match officials saw the coming together of the two players, albeit not in its entirety. In these particular circumstances, in line with The FA’s policy on when retrospective action may be taken, ... , no action may be taken. Treba napomenuti da se izvukao na temelju pravila zbog ćoravih sudaca na utakmici, a ne zato što je proglašen nevin. Ali ajde neka i nas/njega pomazi sreća Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146323 Ovaj čovjek je uklet, baš kad ga krene... ipak će dvije pauzirat najmanje (ovu i onu za koju je suspendiran), ako ozljeda nije neka jebenija. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.